Fluturasi de martie-aprilie 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo noi nu am mai patit pana acum, ca nu obisnuieste sa plece de langa noi....dar bomboanele astea.... si de obicei sta sus in cos. oricum cred ca a inteles ca a gresit. cel mai tare a afectat-o ca pt ce a facut nu si-a mai primit tic-tacul :)))

roxanda te asteptam cu vesti bune miercuri. cate sapt ai??

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

da roxy, eu fac si duminica si de sarbatori mancare, curat, etc

maduta esti bine??? nu ai mai intrat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

chiar fetelor, cand incepe bebe sa miste tare, tare? de la cate saptamani? adica sa se simta lovituri asa mai ca lumea.

merg si eu sa mananc ca nici nu m-am trezit bine si deja mi-e foame. atata am mancat si ieri.... si mancare multa si juma' de chec mare.

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Roxy, ai mare dreptate cu duminica. Sa ma ierte Dumnezeu dar eu gatesc duminica, ca sa fie mincarica mai proaspata, ca nu prea am timp sa gatesc in timpul sapt cind sunt la serviciu (ciorba chiar nu o pot face cind vin de la sv) Nu spal, nu cos, dar mincarica si treburi mai maruntele asa fac...

Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

roxy eu nu mai raspund la subiectul despre miscat bebe pt ca la mine e total atipic de data asta.... la mine loveste destul de tare. se simte si prin bluza. nu m-am uitat pe burta daca se si vede....

si eu ma trezesc dimineata cu o foameeeeeeeee.......uffff...ufff...dar eu am si culc seara in concert de scartaituri de stomac...:)

Mergi la inceput

simona hai sa zicem mancare trebuie sa faci ca n-ai ce face, dar in rest eu zic ca se pot lasa pentru luni, marti..... curat, spalat, sters nu stiu ce...

Mergi la inceput

bb_yasmi pai si la mine se vede si prin haine cum misca si se simte foarte bine cu mana. dar ma refer asa la loviturri asa mai tari, nu stiu cum sa zic.... presupun ca peste cateva saptamani se simt asa, ca niste lovituri care chiar iti deplaseaza putin burtica. la astea ma refer. na, ca am explicat de m-am rupt, sper ca ati inteles ce vreau sa zic.

Mergi la inceput

roxy in curand vor urma!!

Mergi la inceput

bb_yasmi eu seara mananc la orice ora ca nu pot sta asa, ma ia cu greata, imi chioraie matele. aseara la ora 21 am mancat un sendvis si 2 felii de chec cu lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

simona hai sa zicem mancare trebuie sa faci ca n-ai ce face, dar in rest eu zic ca se pot lasa pentru luni, marti..... curat, spalat, sters nu stiu ce...

Asa e, asa ar fi firesc. Duminica este a lui Dumnezeu, mergem la biserica si incercam sa nu facem altele...
Chiar era o povestioara despre un om amarit care cerea si el de pomana. A venit cineva, a deschis portofelul si i-a dat 6 bancnote din 7 cite avea in portofel. Ei, amaritul le-a primit, dar a fost nemultumit stiind ca omul mai are o bancnota si o voia si pe aceea.
Asa si noi, ne-a dat Dumnezeu 6 zile sa fie ale noastre si una sa i-o dedicam Lui...si tot furam si duminica pentru noi..

Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput