Oradea (cap. 56) - Sarbatorile bat la usa!
Raspunsuri - Pagina 11
szivarvany spune:
Ningeee
Moni, eu calendarele le comand taman de la Iasi, eu trimit fotografiile preferate pe meil. Asta este al 4-lea an in care colaboram si sunt foarte multumita.
Noi stam la caldura, avem bonsite amandoo
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
adi2003 spune:
La multi ani, romani.
Nici n-am vazut cum ninge...am dormit pana la 10. Mi-am permis, ca-s libera.
Moni, daca ai sti tu ca si eu cochetez cu calendarele personalizate.
De 3 zile tot bat netul, am gasit oarecum 2 locatii in Oradea, dar habar n-am daca ies faine. Deci n-am indraznit sa comand.
La unul poate merg joi sau vineri, caci acolo printeaza si fotografii 10X15, la 50 bani/bucata. Si tot acolo am inteles ca transforma date de pe caseta video pe dvd. Asa ca merg cu colega-mea ca ea e interesata de asa ceva.
moni_or spune:
DARIA,SIMI multumesc de raspunsuri! SIMI, mi-ai putea trimite pe PM locatiile?
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
marius spune:
Cu urcusuri si coborasuri va anunt ca am luat locul trei la concursul de poze clipe de vara.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
adi2003 spune:
Meritai mai mult, dar se pare ca cifra 3 s-a "legat" de tine. (locul 3, 3 decembrie...)
Hai, ca e bine!
Felicitari!
marius spune:
Simina - intotdeauna am sa ma bucur pentru ceea ce este nu pentru ceea ce ar fi. Noi sa fim sanatosi - asta e important. Restul... sunt sau nu sunt.
Multumesc pentru stiu eu ce.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
adi2003 spune:
Si eu cred la fel si le-am spus de "n" ori si altora sa nu traim prin comparatii, pentru ca am putea deveni tristi. Sa ne bucuram de ce avem, de ce suntem si daca putem mai mult e foarte bine.
_
Moni, s-ar putea sa merg sa intreb azi de calendar. Mi-au raspuns pe email (cei de langa stadion) ca fac format A4 la 30 lei/bucata. Eu mi-am pregatit cateva poze (cu flori) ca sa fac un cadou cuiva. Sunt florile pe care le-am primit in dar in acest an si trebuie sa se intoarca la expeditor macar sub aceasta forma, in semn de multumire.
Mi-a venit ideea asta si nu vreau sa renunt la ea.
Gabi_K spune:
Marius felicitari!
Si fiind eu cea mai baba de aici, ca sa nu uit pana maine (ca asa e peste 40...) iti zic de acum La Multi Ani!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
szivarvany spune:
Felicitari Marius
Extraordinar de fain gestul
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
adi2003 spune:
Sa va spun ce m-a impresionat azi.
Intorcandu-ma acasa, am zarit fereastra a doi batranei, trecuti bine de 73 ani. Sunt singuri, desi au copii, nepoti, dar sunt departe. Locuiesc in blocul vecin.
Dar stiti ce m-a facut sa zambesc venind eu asa cu umbrela in mana si ingandurata spre casa?
L-am zarit pe Mos Craciun (din carton) atarnat la fereastra lor. Si-i statea tare bine acolo. M-am gandit ca si ei se simt din nou copii. Si ei au intrat in atmosfera de sarbatoare a lunii decembrie.
Am zambit si am mers mai departe, bucuroasa ca am vazut ceva frumos azi.