Oradea (cap. 56) - Sarbatorile bat la usa!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Haideti, iesiti afara din barlog, inca nici n-a nins

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Eu n-am stat in barlog, tot am scris (zis) dar nu ma "auzea" nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sorry - dar am avut de facut mancare, dus copii, adus copii, gradina, prepelite, calcat haine - nu prea am avut timp.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Tu poti face diferenta - voteaza-o pe Ioana - mar-2 - Fii tu un Mos Craciun! Multumesc!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Sorry - dar am avut de facut mancare, dus copii, adus copii, gradina, prepelite, calcat haine - nu prea am avut timp.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Tu poti face diferenta - voteaza-o pe Ioana - mar-2 - Fii tu un Mos Craciun! Multumesc!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Ca o gospodina.
_
Noah, daca florile astea tropicale infloresc acum, inseamna ca nu-i chiar asa de frig:
Bougainvillea - 28.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

ioi ce vreme

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Aveti idee cat costa biletul la Fuego din 17 decembrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Simi, un de se tine concertul, nu se poate suna ?

Da ... ce vreme

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

La Casa de Cultura. Am vazut un afis pe strada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

La multi ani celor care sarbatoresc azi!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutari, Oradea!
La multi ani de ziua nationala! (pentru cine gusta asa ceva, ca mie deja guvernantii astia mi-au facut sila de trait in tara asta)

La multi ani si sarbatoritilor de ieri!

Aveti idee unde se fac calendare personalizate faine in Oradea? Dar de care sa stiti ca ies frumos, ca asa, la nimereala, cred ca se fac cam pe la toate studiourile foto, nu? As vrea sa fac cu copilasii, ca si cadou pentru ai nostri.

Noi suntem bine, am inceput cu maaaare succes diversificarea la Alex, Luca pe de alta parte e pe zi ce trece mai gelos, are o perioada tare dificila acum. Eu sunt tare prinsa cu ei, noroc ca vine mama azi pe la noi si sta pana de Mos Nicolae.

DARIA, habar n-am cine e Nenuco asta, eu cu papusile nu le prea am :)

SIMI, nu stiu nici de Fuego, n-am fost la un concert, chiar nu mai stiu de cand... Sper sa pot merge in vara la Bon Jovi in Buc., ca daca si pe asta il ratez nu stiu ce fac, dintotdeauna am zis ca daca vine BJ in Ro clar ma duc, desi eu nu prea le am cu concertele, ma sperie atata lume... (bine, astea de colinzi evident sunt mai pasnice, eu ma refer la alea in aer liber mai mult)

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput