Sep-Oct 2010 - Hai Anna! Hai donna!! (180)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mari sper sa nu se considere reclama ca nu lucrez la ei uite poti sa comanzi rezerva de aici http://www.domo.ro/Electrocasnice/Home_Comfort/Dezumidificator_aer/Henkel/Rezerva_absorbant_de_umiditate_Power_Tab sau de pe alt site si iti trimit colet acasa

mai este o solutie de la sano f buna pt mucegai mama mea cu ea a scapat de mucegai cred ca daca dai un search pe google o gasesti si la fel o poti comanda online

klarise ma bucur ca esti mai bine si ca te-ai putut ridica,pune pompita matei la sanca asa vine lapticul repede

de 2 printi iubiti DAVID si STEFAN

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Haideti ca am citit si eu tot,dar,la fel ca si eveline,sunt ranga-nu pt face scrisorica

Am zarit-o pe Klarisse Pai maaai,Matei e deja dupa fete?!

ramohd,te-am trecut in listuta,dar..slabe,slabe sansele sa nasti tot pe 6,daca inducerea incepe undeva dupa-amiaza..

tanamera,schimbasi semnatura?

luciaaanaaa,tu ai nascut,asa e?! Hai cu vesti si pe la noi

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa_L spune:

Anna_Ivan, bafta multa maine! Cum te simti? Ai emotii? Ti-e frica? La ce spital nasti?
O sa-ti tinem pumnii si o sa fim alaturi de tine.

Alecsa_L, 38+ , AMR 2 ZILE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Am reusit si noi sa ne acomodam acasa! Primele doua zile am fost cu totii bulversati, socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din trag, a trebuit sa ne reorganizam dupa preferinte...asa ca locul unde trebuia sa dorm cu bebe s-a modificat la cererea Mariei care cand a auzit ca bebe plange nu a vrut sa mai auda de fratior...Acum s-a mai obisnuit cu plansetul si il imita ( cica vorbesc), ne-a pus si la incercare de cateva ori sa vada cata atentie i se da, asa ca dupa ce termin cu bebe stau cat pot de mult cu ea, am noroc ca bebe este cuminte nu chitaie decat cand ii e foame.
Prima zi cand am venit din spital a plans mai mult, eram amandoi obositi, sugea un pic, apoi adormea un pic, apoi plangea ...uite asa am tinut-o din ora in ora pana mi-a venit ideea salvatoare...l-am infasat ( sunt impotriva infasatului, dar la spital aproape o saptamana numai asa a stat si am zis ca o fi fost prea brusca trecerea la libertate), uite asa a reusit copilul sa doarma 3 ore legate si sa ne revenim cu totii, dupa episodul asta lucrurile au intrat in normal, si-a facut un oarecare program de supt ziua cam la 2 ore si noaptea la 3 ore.
Nu-i place baita si sa-l schimb, cum il dezbrac urlaaa...fi-mea era cea mai fericita la baiata si cand o dezbracam.

Fetele, intrebare- cum ii curat limba, are limba alba, tot dau cu glicerina si pe tzitzi( asa mi-a zis pediatra) si incerc si cu degetul in tifon, dar nu reusesc, toto ii raman puncte albe la baza limbii!

Va pup!

mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Am intrat pe fuga sa va dau vestea buna, peste o ora plecam acasa.
Stiu ca va fi greu dar abia astept in mediul meu sa ma bucur de fetita mea.
O sa fie si Nana cu noi si ne va ajuta.
Pupici

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alecsa_L

Anna_Ivan, bafta multa maine! Cum te simti? Ai emotii? Ti-e frica? La ce spital nasti?
O sa-ti tinem pumnii si o sa fim alaturi de tine.

Alecsa_L, 38+ , AMR 2 ZILE.

ma simt excelent, fara prea multe emotii dar ceva mai multe decat ieri. nu mi-e frica pt ca ma abandonez la propriu in mainile doctorului. voi naste la Filantropia. maine la 12 trebuie sa fiu la spital.

37+ poze
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Am reusit si noi sa ne acomodam acasa! Primele doua zile am fost cu totii bulversati, socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din trag, a trebuit sa ne reorganizam dupa preferinte...asa ca locul unde trebuia sa dorm cu bebe s-a modificat la cererea Mariei care cand a auzit ca bebe plange nu a vrut sa mai auda de fratior...Acum s-a mai obisnuit cu plansetul si il imita ( cica vorbesc), ne-a pus si la incercare de cateva ori sa vada cata atentie i se da, asa ca dupa ce termin cu bebe stau cat pot de mult cu ea, am noroc ca bebe este cuminte nu chitaie decat cand ii e foame.
Prima zi cand am venit din spital a plans mai mult, eram amandoi obositi, sugea un pic, apoi adormea un pic, apoi plangea ...uite asa am tinut-o din ora in ora pana mi-a venit ideea salvatoare...l-am infasat ( sunt impotriva infasatului, dar la spital aproape o saptamana numai asa a stat si am zis ca o fi fost prea brusca trecerea la libertate), uite asa a reusit copilul sa doarma 3 ore legate si sa ne revenim cu totii, dupa episodul asta lucrurile au intrat in normal, si-a facut un oarecare program de supt ziua cam la 2 ore si noaptea la 3 ore.
Nu-i place baita si sa-l schimb, cum il dezbrac urlaaa...fi-mea era cea mai fericita la baiata si cand o dezbracam.

Fetele, intrebare- cum ii curat limba, are limba alba, tot dau cu glicerina si pe tzitzi( asa mi-a zis pediatra) si incerc si cu degetul in tifon, dar nu reusesc, toto ii raman puncte albe la baza limbii!

Va pup!

mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

Noua ne-a zis pediatra, la Vladut, sa ii punem pe suzeta si sa i-o dam sa o rontzaie.

Kiti, 38+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

[blue]FELICITARI KLARISSE!!! BINE AI VENIT MATEI!!![/blue]

FELICITARI IONELA!!! BINE AI VENIT RAISA-NICOLATE!!!

HAI ANNA!!!

Bravo KAT! Sa va acomodati cat mai repede acasa cu galusca Tess!

Botosel, cum a fost la control? Cum e bebe? Cum e colul? Ai ceva vesti pentru mine???

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari Kris!

Laly,gudinde iti transmite multi!

inbox,sterge gurita cu degetul invelit in comprese sterile si atat.Nu trebuie sa se curete tot,din prima.Repeta procedeul zilnic si-o sa treaca si candiduta asta.

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

mamici, este in regula daca in momentul alaptarii beau cate o cana de ceai/apa? ca mi se face o sete in momentul ala... nu mai spun ca de multe ori, imi vine sa si mananc in timp ce ii dau sa pape lui matei. sunt un dezastru!

simona cu matei

Mergi la inceput