Sep-Oct 2010 - Hai Anna! Hai donna!! (180)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Zoze Si eu le pup mult de tot pe toate randunicile mele dragi. Chiar nu am timp sa intru s avad ce mai fac, ca o am pe Clarinda bolnavioara (laringita) cu febra, tuse, mucisori la greu. Face aerosol, a luat pentru prima data anitbiotic si o strica l aburtica ... Si vad ca acum ma cam deranjeaza si pe mine gatul, sper sa nu fac vreo boacana tocmai acum cand mai am un pic. Om vedea! Asa e, ma gandeam si eu ca poate nastem in aceeasi zi. Ar fi atre!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona24

mamici, este in regula daca in momentul alaptarii beau cate o cana de ceai/apa? ca mi se face o sete in momentul ala... nu mai spun ca de multe ori, imi vine sa si mananc in timp ce ii dau sa pape lui matei. sunt un dezastru!

simona cu matei

Simona, chiar e recomnadat ca inainte de alaptat sa-ti pregatesti pe masuta/noptiera de langa tine un pahar cu apa.ceai pentru a te hidrata atunci cand alaptezi. Asa ca, GO AHEAD!!!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

CLABUC - insanatosire grabnica Clarindei!

De data asta chiar nu cred ca mai intru, ma duc sa fac o baita, sa (re)verific bagajul etc.

Va pup pe toate si sa ne vedem cu bine!

Un maaaaareeee

39+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Eveline, multumesc frumos! E asa greu cand iti vezi puiul (oricat de mare sau mic ar fi) bolnavior, cum se chinuie sa respire, sa te rogi sa manance, sa poate dormi ... dar, terce, nu e asa grav. Iti tin si eu pumnii stransi tare, sa ai o nastere usoara si fara griji, bebe sanatos si cuminte. Ne "auzim" in calitate de proaspete mamici saptamana viitoare, da?

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Botosel, multumesc pentru PM. Acum 5 min l-am vazut. Super vesti! Cred ca de-aia n-a vrut fetita mea sa-si faca aparitia. Astepta deschiderea maternitatii.

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Citat:
citat din mesajul lui simona24

mamici, este in regula daca in momentul alaptarii beau cate o cana de ceai/apa? ca mi se face o sete in momentul ala... nu mai spun ca de multe ori, imi vine sa si mananc in timp ce ii dau sa pape lui matei. sunt un dezastru!

simona cu matei

Simona, chiar e recomnadat ca inainte de alaptat sa-ti pregatesti pe masuta/noptiera de langa tine un pahar cu apa.ceai pentru a te hidrata atunci cand alaptezi. Asa ca, GO AHEAD!!!

Poza preferata Clarinda

clabuc, !
am descoperit "taina" infasatului! matei doarme atat de bine de la 3 jumate, incat am incercat sa il trezesc acum sa ii dau sa pape, si nu am reusit! e clar ca nu-i arde lui de laptic la ora asta! am incercat sa il trezesc, sa ii pun sanul in gurita, sa il gadil... toate astea dara niciun efect!
ce sa fac? sa insist cu trezitul sau sa il las sa doarma?

simona cu matei

Mergi la inceput

Simona, eu i-am dat INTOTDEAUNA Clarindei (la recomndarea dr. neonatolog de la Polizu - o femeie extraordinara) sa manance numai la cerere. Altfel, riscam s-o trezesc degeaba, sa adoarma imediat ce-o puneam la san si nu faceam nimic decat s-o enervez. Dupa un timp, deja isi reglase "cererea" de laptic cam la 3-4 ore. Eu zic ca cel mai bine asculti copilul, el stie cel mai binece prefera in momentul respectiv: sa pape sau sa-si faca somnicul. Daca ii este copilului foame, crede-ma ca n-o sa stea sa rabde.

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello! Care-i treaba pe aici?

Clabuc, cand am vazut ca lipsesti am inceput sa cred ca ne face Sabrina vreo surpriza, dar vad ac e fetita cuminte. Multi pupici Clarindei, sa treaca repede nesuferita de laringita .

Simona , ce baiat cuminte ai! Si eu cred ca ii voi da lui bebe papa la cerere, nu la program.

Donna 39+ cu Tudor Gabriel

AMR 6 zile. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Ce liniste e pe aici...

Fac eu galagie, agitand niste motate:

Hai Anna! Hai Eveline!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Ce liniste e pe aici...

Fac eu galagie, agitand niste motate:

Hai Anna! Hai Eveline!

hei.. ma ia cu emotii

eu le urez nastere usoara urmatoarelor fete care vor fi mamici pana ne intoarcem de la spital
eveline, alecsa, belle sara, zozela si rahmond ca pe bubante sper sa o prind de acasa

37+ poze
AMR 1 zi

Mergi la inceput