Sep-Oct 2010 - Hai Anna! Hai donna!! (180)
Raspunsuri - Pagina 11
Fistiq spune:
Helou!
Anna, miine vei fi mamica cu acte in regula!
Sper sa treci repede peste operatie si sa te refaci cit mai curind pt puiut!
Of, of ca putine burtici mai suntem!
Am fost azi vreo 2 ore prin OBI, printre suruburi si ferastraie
, dar m-am ales si eu cu 2 ghivece cu crizanteme
Tocmai ce le-am transplntat in "casuta" lor definitiva, mai mare.
A fost greu sa-mi car burta atita timp, m-am ales cu o durere in stinga jos, cam pe unde e ovarul. Dar nu e ca la CM, ci e o durere de la efort. S-a accentuat apoi cit am fost la socri, unde n-am vrut sa stau intinsa.
M-am intilnit iar cu matusa sotului, cea cu Amadeus
Desigur ca iar a insistat cit de frumos e numele asta,si il tot proba cu numele nostru de familie.![]()
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 40+
Mai e putin pina departe! 
Fistiq spune:
Eveline, tinem pumnii si pt tine. Am vazut ca vei fi ocupata pina la momentul cind te vei intilni cu DArian. Refacere rapida si copilas sanatos si cumintel
Fistiq spune:
A, cica i-a iesit la socru in cafea (tot matusa...), ca pe 8 vine Tudor. Am si eu timp sa ma "cultiv" si sa ma epilez apoi cum trebe'
Ce mai griji am si eu, care nici macar nu mi-am facut bagajul![]()
donna79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fistiq A, cica i-a iesit la socru in cafea (tot matusa...), ca pe 8 vine Tudor. Am si eu timp sa ma "cultiv" si sa ma epilez apoi cum trebe' ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 40+Mai e putin pina departe! ![]() |
Hei, dar stiu ca esti relaxata, nu gluma! Eu mi-am lasat bagajul deja la socri (stau foarte aproape de spital) si macar nu mai sunt tentata sa il tot desfac/refac etc.
Azi sunt cam albastra... m-a mancat undeva sa mai citesc nitel despre trombofilie si mi s-a cam dus seninatatea. Nu pricep ce-i tot da dr mea cu nasterea naturala, nu putea pur si simplu sa ma taie si acum sa am pe bebe in brate?
Avem vreun psiholog pe aici? ca nu ma pot trata singura (ma rog, n-am profesat in domeniu nici macar o zi dupa ce am terminat facultatea...)
Donna
39+ cu
Tudor GabrielAMR 6 zile. Doamne ajuta!
Fistiq spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui donna79
Hei, dar stiu ca esti relaxata, nu gluma! Eu mi-am lasat bagajul deja la socri (stau foarte aproape de spital) si macar nu mai sunt tentata sa il tot desfac/refac etc. Azi sunt cam albastra... m-a mancat undeva sa mai citesc nitel despre trombofilie si mi s-a cam dus seninatatea. Nu pricep ce-i tot da dr mea cu nasterea naturala, nu putea pur si simplu sa ma taie si acum sa am pe bebe in brate? Avem vreun psiholog pe aici? ca nu ma pot trata singura (ma rog, n-am profesat in domeniu nici macar o zi dupa ce am terminat facultatea...) Donna 39+ cu Tudor GabrielAMR 6 zile. Doamne ajuta! |
Donna, ce ai patit de ieri pina azi?! Nu te recunosc.
. Atita timp cit la control a iesit totul ok ce rost are sa te mai stresezi? Macar daca depaseai 40s, asa ca mine...Cit priveste bagajul, nu l-am facut ca nu-mi trebuie mare lucru de fapt. La o adica imi iau un capotel, niste kiloti si trusa cu farduri
Ete miine o sa ma ocup si eu de bagaj, ca poate pt ca ma simte bebelul asa relaxata nu se grabeste nici el
Inconstienta? Nuuu
cu BB Tudor intr-o burticuta de 40+Mai e putin pina departe!
donna79 spune:
Fistiq, inteleg ca vei naste la o clinica privata, asa-i? Ca daca nasteai la stat aveai un bagaj ca si cum ai fi plecat pt o luna (cel putin bagajul meu asa arata).
Cu starea mea bleu... se explica nitel prin faptul ca tot citesc ca nici un dr nu prea lasa o sarcina peste 39 sapt la o femeie cu trombofilie. Tare as suna maine la dr sa-i zic ca vreau cezariana! Ma si streseaza faptul ca la ultimul control nu mi-a mai facut eco iar la penultimul totul a fost cam... superficial.
Bleah, gata, ca nu vreau sa indispun pe nimeni! Nu ne va lasa pe noi Doamne-Doamne! Ne-a ajutat sa ajungem pana aici, ne va ajuta si mai departe, sunt sigura!
Donna
39+ cu
Tudor Gabriel
AMR 6 zile. Doamne ajuta!
Fistiq spune:
Pai, Donna, daca te simti mai in siguranta si ai posibilitatea sa soliciti doctorului modul in care nasti, poate ca e bine pt linistea si siguranta ta sa mai vorbesti, precum spuneai, cu el. Zi-i exact nelinistile tale si vezi ce te sfatuieste. Zic si eu...
Eu nu prea cunosc detalii cum e cu trombofilia, stiam doar ca doctorul tau ti-a dat unda verde cu nasterea normala cind se hotaraste bb Tudor, nu si ca trebuie luata in calcul totusi limita de 39 saptamini. Oricum un telefon miine pt o discutie cred ca e cel mai potrivit lucru. Acum incearca sa gindesti optimist, ca altfel stresezi galuscutul. Sigur se rezolva
Eu, da, n-am de luat multe dupa mine ca si bagaj ca nu nasc la stat. Si bine am facut ca m-am hotarit asa ca la cum merg lucrurile... stii si tu!
kiti2205 spune:

Hai Eveline!!!

Hai Anna!!!

Eu m-am cam saturat sa ma intrebe lumea cand nasc. Pai nasc cand o sa vina vremea sa nasc. Sa fie clar
.
Azi am implinit 39 de saptamani, de maine intream in 40
.
Si ma gandeam sa trag o runda prin c&a si kiabi sa ii mai iau niste haine de toamna lui Vlad si sa vad ce mi se mai lipeste de maini ![]()
Pupam
Kiti,
38+ si mami de Vlad 15.05.2006
alinushca spune:
Felicitari IONELA 

!! Sa ai parte de o bebitza necolicoasa, papacioasa si sanatoasa tun! 
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 s 35 
Mari-Mariuk spune:
Donna, nu te mai stresa!!! Si eu aveam ,,interzis''la nastere naturala din cauza varicelor, dar uite ca bebe a hotarat mai bine cum sa se nasca. Nu cred ca trebuie sa iti faci atatea griji, nu poti sa stii cat de usor poti naste! Parca vad ca ma trezesc maine-poimaine si deschid compu' si vad: HAI DONNA! scris de o ora si peste inca o ora sa primim mesaj ca ai nascut usor si fara nici o problema! (sa stii ca am ,,gura aurita''de foarte multe ori
)
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186