Sep-Oct 2010 - Hai Anna! Hai donna!! (180)
Raspunsuri - Pagina 8
simona24 spune:
multumesc
fetelor pentru sfaturi! o sa imi fac curaj sa folosesc batistuta buclucasa! e pentru binele copilului, nu? 
aseara mi-am amintit prima mea "intalnire" cu voi. exact in ziua aceea, citeam ca draga noastra ANUTZA facea pentru prima data capitol nou. nu-i iesise din prima, dar a doua incercare, a fost un adevarat succes. 
dar hai, gata cu melancolia! mai avem timp sa ne bucuram de odiseea aceasta frumoasa!

simona cu
matei
camy81 spune:

FELICITARI IONELA BUN VENIT RAISA

Se pare ca mai suntem putine burtici pe aici
si se inmultesc bb
,maine intram si noi in sapt. 40+ si tot nimic,nici macar un semn nu am ca fetita asta a mea ar vrea sa vina
,incep sa ma cam tem de ce nu vine
,oare se poate sa incerce sa iasa si sa nu poata?
,marti merg iar la eco. si vb. cu doctora sa vadem ce este de facut cat mai trebuie sa stam asa
,stiu ca o sarcina se poate duce si pana la 42 sapt. dar eu ma gandesc cat o sa mai creasca inca 2 sapt. daca acum are 3600gr,si ce greu o sa ne fie

Incerc sa mai intru azi dar nu prea am loc in wek. la calculator![]()
39+ cu
si mami de ALEXIA 
Mari-Mariuk spune:
Ne-am intors de la plimbare si acum bebe doarme.
Va invit la o cana cu compot de gutui! V-as fi dat cate o gutuie, dar pe cat sunt de aromate si de gustoase, pe atat sunt de tari, ca abia am reusit sa le tai cubulete.

Am gasit mucegai in casa iar!!! Turbez de nervi

pentru ca nu am nici o solutie sa scap de el, si am incercat multe. Asa ca, duminica fiind, trebuie sa curat bine locul (comoda de la tv) ca altfel se intinde si e al naibii de neplacut si nesanatos! Daca as fi dispus de 1000lei acum, acum as fi facut pe naiba in patru sa pun aer conditionat, poate asa as fi scapat macar putin de umiditatea din casa

Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
maya71 spune:
de la albinutza Maya!
Am citit din urma cat de cat si cand am vazut ca vorbiti de 'predarea stafetei'... e emotionant, imi place cu ce vreti sa incepeti...
Sunt alaturi de voi cu tot sufletul
ramohd spune:
Felicitari noilor mamici care au nascut pana acum! am vazut si poze ce bebelusi, sunt asa de micuti si gingasi toti!
Eu nu sunt prea activa pe forum, ca nu ma lasa fiu-meu...cand ma vede la calc. hop si el sa vada...ii plac foarte mult toate smile-urile.
Vinerea trecuta, seara, n-au apucat si pe mine contractiile, cu dureri de burta si de spate, de am zis ca asta e...mergem la spital, dar dupa vreo ora, un dus cald si un no-spa m-am calmat. L-am pacalit pe bebe
, la Ionela in schimb a fost bebelina mai hotarata.
Zozela, nu esti singura care naste in 6, am anuntat deja ca si eu ma prezint in 6 dupa-masa la spital pt. nastere naturala, speram, prin inducere. Ma treci si pe mine pe lista programarilor?
Ramona
39+
si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007
donna79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk Ne-am intors de la plimbare si acum bebe doarme. Va invit la o cana cu compot de gutui! V-as fi dat cate o gutuie, dar pe cat sunt de aromate si de gustoase, pe atat sunt de tari, ca abia am reusit sa le tai cubulete. ![]() ![]() Am gasit mucegai in casa iar!!! Turbez de nervi![]() ![]() pentru ca nu am nici o solutie sa scap de el, si am incercat multe. Asa ca, duminica fiind, trebuie sa curat bine locul (comoda de la tv) ca altfel se intinde si e al naibii de neplacut si nesanatos! Daca as fi dispus de 1000lei acum, acum as fi facut pe naiba in patru sa pun aer conditionat, poate asa as fi scapat macar putin de umiditatea din casa![]() ![]() ![]() Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)http://picasaweb.google.com/102527437167244304186 |
Mariuk, noi am tot folosit niste chestii pentru dezumidificare, sunt niste recipiente de plastic cu gauri in partea de sus si in interior au doua compartimente, in cel de deasupra se pun niste granule care aduna umezeala iar in cel de jos se colecteaza apa. Nu pot spune ca fac minuni dar cu siguranta ca vreo doua-trei bine plasate (pe sifonier, sub mobila etc oricum bine ferite ca nu e ok sa aveti contact cu granulele) ar ajuta.
Exista si o varianta cu tablete in loc de granule, uite aici cate ceva despre ambele (scoti tu spatiile):
http://www. cerecomand. ro/diverse/ceresit-power-tab/
Donna
39+ cu
Tudor GabrielAMR 6 zile. Doamne ajuta!
donna79 spune:
| citat din mesajul lui ramohd Zozela, nu esti singura care naste in 6, am anuntat deja ca si eu ma prezint in 6 dupa-masa la spital pt. nastere naturala, speram, prin inducere. Ma treci si pe mine pe lista programarilor? Ramona 39+ si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007 |
Ramona, cum ai stabilit cu dr pentru inducere? Ti-a propus sau ai cerut tu? Pe mine cred ca m-ar lasa pana se decide bebe... si nu vreau sa trec peste termen, nu cred ca e bine pt nici unul dintre noi...
Donna
39+ cu
Tudor GabrielAMR 6 zile. Doamne ajuta!
Mari-Mariuk spune:
Donna, am aparat de la ceresit, dar tableta respectiva s-a dus in aproximativ 10 zile, si nici macar nu a colectat prea multa apa, adica nici macat jumatate din rezervor nu s-a umplut. Problema e ca nu stiu unde pot gasi tablete de rezerva, pentru ca la noi in oras nu prea stie lumea ce-s alea (asa suntem noi, mai taranoaia
)
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
Klarisse spune:
Salutare si de la noi, va scriu de pe tel, sotul meu doarme, Matei e la fete la neonato. Eu sunt ok azi, ieri a fost destul de nasol, de azi noapte pe la 3 rezist fara calmante. Va multumesc din inima pentru sustinere, felicitari si pupici Ionelei.
Matei a avut apgar 10 si 48 cm, mi se pare superb, fetele au zis ca din 7 bebe e cel mai cuminte:), suntem indragostiti de el. Azi l-am pus prima oara la san si a supt niste colostru, o sa vedem cum evolueaza.
Cand ajungem acasa am sa scriu mai detaliat:), va pup pe toate.
Klarisse
graviduta 39+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 1 zi pana la marea intalnire
anna_ivan spune:
| citat din mesajul lui zozela 'neata!! Sa aveti o Duminica frumoasa!! Anna,noi la randunici avem niste ochelari maaari roz pe care-i tot schimbam intre noi atunci cand avem nevoie-azi ti-i inmanez tie Sa ai o zi usoara maine si sa-ti primesti cel mai frumos si grasan cadou din viata ta!![]() Acum am vazut ca-s singura pe 6-hai,sa vedem cine-mi tine companie Citesc din urma si revin. Pupicei! Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!***** Siluan trebuie sa traiasca!! |
multumesc

37+ poze
AMR 1 zi