sa ne numaram binecuvantarile (cap.7)
Raspunsuri - Pagina 6
maru spune:
Laura (contesa, asa ii zic eu) e o fata exceptionala, mi-i tare, tare draga, si ar fi o placere nemaipomenita sa ne intalnim toate 3! Hai sa ne aranjam un rendez-vous
Felicitari pentru promovare! Meriti! Si ei stiu asta!
Gabi_K spune:
Happy la multi ani! E misto la 40, abia acum incepe viata.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
Gabi_K spune:
apropo de 40... cand am fost la cumparaturi impreuna toti 4, ptintre altele am luat un pachet de absorbante. Discret, l-am aruncat in cos, insa la un moment dat fiul meu ma intreaba: mami tu ai deja peste 40 si inca mai ai ciclu?
n-aveam ce sa-i raspund
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
maru spune:
La multi ani Andreas de Yasmine!
Sa cresti mare, sanatos, bucuros si norocos! Yasmine, sa fii sanatoasa sa te bucuri de amandoi pruncii!
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru La multi ani Andreas de Yasmine! Sa cresti mare, sanatos, bucuros si norocos! Yasmine, sa fii sanatoasa sa te bucuri de amandoi pruncii! Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Neah, de toti trei , merci mult.
maru spune:
sorry, toti 3! (fie-ti mila, is baba, trecuta de 40 de ani)
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yasmine
Neah, de toti trei , merci mult. >>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin C+AN+YS+ML |
Gabi_K spune:
La multi ani Andreas!!!
szivarvany spune:
Andreas
Si o zi frumoasa tuturor
Eu azi si maine `s acasa, Giulik are o usoare tuse si vizitam pediatra, apoi trecem pe la magazine sa vad eu preturi la dulciuri pt gradi
Ce bine e acasaaa
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"