Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (80)
Raspunsuri - Pagina 3
aditzaC spune:
cred ca e chestie generala cu parul pe burtica ..si eu am tocmai ma gandeam sa imi fac curaj sa merg la dus ...am o leneee
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+
luciact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aditzaC cred ca e chestie generala cu parul pe burtica ..si eu am tocmai ma gandeam sa imi fac curaj sa merg la dus ...am o leneee D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu aditza26+ |
da? nu prea am mai auzit de par pe burta...si cand se misca bebica mi se zburleste asa,...seamana burtik cu o papadie.....sper sa vada dupa nastere singur....chiar nu ma vad epilandu ma pe burta
hai fugi la dus....., o sa te simti mai bine dupa..dar sa nu fie fierbinte
22+
loutzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luciact mi am facut baie.....mi a cazut o groaza de par in schimb pe burta mi a crescut o groaza de par zici ca s maimuta...., de la 6 saptamani iau progesteron intr o veselie....cred ca din cauza asta ca altfel nush..... din ce cauza 22+ |
Si eu am facut o baita, si mie mi-a crescut par pe burta intr-o veselie, dar eu nu am luat nici un fel de hormon. Cred ca e ceva specific sarcinii, sper sa mai dispara dupa ce nasc.
Laura
24+ cu
loutzy spune:
Aditza noi aavem cm ac DNP. De ce tu ai trecut 26 de sapt? Oare nu mai calculez eu bine?
Laura
24+ cu
luciact spune:
am vaz ca aveti aceeasi um....sunteti cu 3 sapt mai mari ca mine, ar treb sa aveti 25 amandoua....dar una are 24 si una 26.....nici eu nu mai calculez k lumea????
22+
loutzy spune:
Eu una stiam ca am 25 de sapt, dar cred ca am uitat sa modifc semnatura. Deobicei o schimb de la munca.
Laura
25+ cu
deedeebubu spune:
Zumzu
Scuze de intarziere... Sper sa nasc cu doctorita care mi-a urmarit sarcina: Sgarbura Adriana Zorela. Insa nu stiu inca daca e prin zona de sarbatori, o sa o intreb pe 11 cand ma duc la urmatorul control.
Stii cumva cum o sa nasti? Vrei sa nasti normal sau cezariana?
25 ecografic 27
aditzaC spune:
gata dusuletul ...
ce simpatice sunteti ... pai ...am implinit joi 25 saptamani da ? si am plecat pe 26 ...de asta am trecut 26 , eu trec saptamana spre care ma indrept , adika am 25 implinite si am intrat in a 26
parul este ceva specific sarcinei , eu nu sunt paroasa de fel .... dar cu toate astea ...mi-a crescut ..vb voastra parca este par de maimutica
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+
loutzy spune:
Stiam ca e sapt 26, dar ma gandeam ca poate bebe tau e mai mare.
Apropo acu bag o portie de mar cu biscuiti
Laura
25+ cu
roxx26 spune:
Buna seara fetele!
Azi implinim si noi 26s!
Am facut si un shopping scurt pt pitica, mi-am facut curaj si m-am carat dimineata pana in Dragonul Rosu. Din pacate sunt foarte putine standuri unde se vinde si la bucata si sunt si mai putine care au lucruri frumoase. Dar am ales cateva lucrusoare. va pun pozici maine. Sunt foarte incantata de un sac d-ala pufos in care poti scoate bebe din spital (nu mai stiu care dintre voi cauta...) dar la care se desfac capsele si fermoarul si se face paturica. Mi se pare foarte util. Si a fost doar 55 lei...fata de alea de pe net care bat spre 200 lei.
Acum trag de zor de andrelele astea sa vad daca iese un botosel...am mai facut unul zilele trecute dar e un model simplu de tot si nu prea imi place.
A propos, Loutzy, habar n-am ce o sa fac cand ajung la faza cu 3 andrele, nici nu stiu cum o sa le tin pe toate in mana dar vad eu ce iese acolo...
Pupicei
_
BB e deja pe drum
Roxana 25+ cu
bebe creste