Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (80)
Raspunsuri - Pagina 2
bebelu86 spune:
MIrela ai grija de tine. sa te faci bine repede, ai auzit???
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria
aditzaC spune:
mirela , lotzy bine ai revenit
nasol cu contractiile astea firar ale naiba !
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+
mirela2 spune:
pupi fetelor
ma fac bine,ca nu mi place asa de loc
abia respir si asta ma deranjeaza cel mai tare
ma duc sa pun cozonacul in tavi
+23 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
aditzaC spune:
intrebare ...aveti locuri anumite pe burtica unde puneti mana si va doare ?? gen ca o vanataie? sa doara acum ....dar peste ceva timp sa numai doara ?
aditza26+
loutzy spune:
Aditza nu am senzatii de astea, da rin schimb il simt pe bebe cum se impinge in partea stanga a burtii la buric si se intareste burtica acolo. Ma distrez copios.
Laura
24+ cu
bebelu86 spune:
mirela sa ne opresti si noua cate o portie de cozonac
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria
luciact spune:
loutzy multumesc
mirela insanatosire grabnica, cozonac...
aditza nu ...dar esti muuuult prea atenta la tot, esti in sapt 26, mai ai pana la 37 macar...relaxeaza te un pic....tu singura ai zis mai devreme ca Dzeu va avea grija de tine si de ceea ce ti a dat
te inteleg...crede ma, eu dupa o luna de sangerat cum simt ca ma umezesc un pic, ca stii k e secretia aia normala de altfel, si eu sunt imediat cu chilotii in vine...., iar daca nu sunt acasa nush cum sa fac sa ajung mai repede undeva unde sa ma pot uita , sa vad eu k nu e sange....
tampoane zilnice nu mi pun, dar port numai chiloti albi...sa vad daca e ceva???? hartie igienik numai alba...deci te cred,
22+
aditzaC spune:
lucia da iubita am devenit atena la orice si ma sperie oricee si eu am patit faza asta doar ca nu am sangerat niciodata , insa am simtit ca imi curge ceva si am fugit la wc ..nu era nimik
incerc sa ma relaxez ...va intreb pe voi ca na ...pe cine altcineva
aditza26+
luciact spune:
mi am facut baie.....mi a cazut o groaza de par
in schimb pe burta mi a crescut o groaza de par zici ca s maimuta...., de la 6 saptamani iau progesteron intr o veselie....cred ca din cauza asta ca altfel nush..... din ce cauza
22+