Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (80)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Buna seara fetele!
Azi implinim si noi 26s!
Am facut si un shopping scurt pt pitica, mi-am facut curaj si m-am carat dimineata pana in Dragonul Rosu. Din pacate sunt foarte putine standuri unde se vinde si la bucata si sunt si mai putine care au lucruri frumoase. Dar am ales cateva lucrusoare. va pun pozici maine. Sunt foarte incantata de un sac d-ala pufos in care poti scoate bebe din spital (nu mai stiu care dintre voi cauta...) dar la care se desfac capsele si fermoarul si se face paturica. Mi se pare foarte util. Si a fost doar 55 lei...fata de alea de pe net care bat spre 200 lei.
Acum trag de zor de andrelele astea sa vad daca iese un botosel...am mai facut unul zilele trecute dar e un model simplu de tot si nu prea imi place.
A propos, Loutzy, habar n-am ce o sa fac cand ajung la faza cu 3 andrele, nici nu stiu cum o sa le tin pe toate in mana dar vad eu ce iese acolo...
Pupicei

_
BB e deja pe drum
Roxana 25+ cu
bebe creste

Daca lucrezi cu andrele circulare poti sa iei in lucru numai cele 10 ochiuri de pe mijloc ca sa nu te mai incurci si cu celelalte(nu lucrezi de loc la ele le lasi grupate in bucla andrelelor.

Laura

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

eu schimb cand implinesc, adik martea....
am o prietena care mi tot zice fata ce dor imi e de perioada aia..in care eram gravi....
sa ma ierte Dzeu, nu o sa mi fie dor cred,..pt mine e un stress continuu,fiecare saptamana e ...o victorie, abia astept sa treaca, sa nasc la termen, macar pana la 37 sapt sa ajung
fetelor eu o sa ies, tre sa mi usuc parul, dupa aia in pat...va doresc o noapte linistita , cu cat mai putine drumuri la toaleta...
aditza ai mai avut contractii? astept raspuns dupa care ies...
pup fetele

[pup

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

laura pofta mare as manca si eu dar ...mie teama sa nu ma balonez sau sa imi produca acid si asa sunt varza

roxx asteptam pozicile ..mda din pacate asa fac unii nu dau la bucata iar in week este mai scump decat in cursul saptamanii . Oricum pe la tarabe mai dau la bucata dar tb sa cauti asta ma enerveaza si pe mine acolo . stiu de care sac vb este ca un fel de port bebe ...are fermoar si dupa aceea se face paturica , est foarte util ...am vazut si eu la mine la piata si tot atata costa
lenjerii ceva cu aparatori ai vazut , la ce bani ?

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Somnic usor si vise placute Luciact, fara prea multe plimbari la baie si tie.

Laura

25+ cu

Mergi la inceput

lucia..somnik usor iti multumesc frumos pt grija ta , esti o scumpa ....nu am mai avut decat una doua incercari dar atat .... nu sa mai intarit .

ce as lucra si eu cu andrelele dar nu ma pricep

aaa si fina mea zicea la fel ca ii este dor de burtica , vb ta abia astept sa imi tin copilul in brate si bine zis fiecare saptamana este o victorie

aditza26+

Mergi la inceput

Legat de Dragon/Europa, in cursul sapt gasesti mai putine la bucata in Dragon, am fost eu si nu am gasit mare lucru. In Europa in schimb sunt mai multe la bucata. Eu oricum vreau sa iau la seturi de marimi, mai multe modele si culori, dar sigur o sa umblu in toat halele de acolo pana gasesc ce caut.
Roxx stiu despre ce paturica vb tu. Eu nu am in plan sa cumpar salopeta sau saculet, vreau sa tricotez unul, ca am gasit un model super pe un site si oricum de vineri stau acasa. Chef sa am de acum.

Laura

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

roxx felicitari, asteptam pozele

22+

Mergi la inceput

abia merge site.ul asta ....
eu am trei fasulete...unul din ele cu blanita inauntru, am zis ca imi iau doua paturi groase, prosopele bebe , cateva hainute, cosmetice , pampersi , lenjerie din aia cu aparatori ca in rest am material si ii fac la lenjerii....si diverse gen termometru , biberoane , suzeta etc ...app de biberoane am intrebat si eu in stanga si dreapta care sunt mai bune ..plastic sau sticla si mai toate m-au sfatuit sa iau din sticla ca se spala si mai bine , se curata calumea ...asadar unul deja l-am achizitionat

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Laura, multumesc de sfaturi! Sunt aici pe baricade, va arat zilele astea daca-mi iese vreo opera de arta Si eu am o paturica in plan, da una simpla, cu opatratele de diverse culori pe care sa le imbin la final.

Aditza, nu m-am uitat dupa lenjerii, recunosc ca nici n-am avut prea multa rabdare, am fost destul de repezita. N-am vrut sa pierd prea mult timp, mai ales ca am carat dupa mine o prietena care, saraca, nu vroia nimic si a stat dupa fundul meu, ca al meu sot nu vine cu mine acolo nici sa-l pici cu ceara!
A! si inca ceva. Am vz la etaj niste carucioare simpatice, care nu mi-au parut foarte scumpe. Dar nu ma proicep, frate, la carucioare dpdv calitativ. Mi-e ca o sa cumpar vreunu, ma bucur la pret, si raman cu rotile in mana dupa 2 folosiri! Cred ca tot la o firma competenta e baza!

_
BB e deja pe drum
Roxana 26+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Eu nu am in plan sa cumpar ina lenjerii de patut la bebe(o sa iau mai multe paturele de bumbac pt inceput pe care sa le schimb).
Cu carutul nu ma grabesc ca nu o sa ies prea mult in primele luni cu bebe la plimbare ca o sa fie frig afara.

Laura

25+ cu

Mergi la inceput