Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (80)
Raspunsuri - Pagina 13
loutzy spune:
Irina eu zic ca iti ajunge numai Elevitul(are un continut detul de mare de calciu) si daca mai consumi si tu lactate![]()
![]()
e f bine.
Ai putea totusi sa intrebi pe unul din medici daca e bine sau nu sa ai atat de mult odata.

Laura
25+ cu
AlexaM spune:
Si mie mi-a dat in urma cu 10 zile calciu-C-vitA cand a citit analizele (calciu la limita de jos) si i-am spus ca am inceput sa am carcei si din cand in cand contractii ceva mai puternice. Am luat calciu. (10 zile pe luna pana la remedierea situtaiei) si dupa primele 3-4 zile deja nu am mai avut carcei si nici contractii.
Iau Elevit si omega 3 zilnc pana la nastere si calciu 10zile pe luna pana scap de carcei. Am scapat. Am intrbet daca nu calciu provoaca contractii si mi-a spus ca tocmai ca e posibil sa provoace imi da doar 10zile pe luna.
La mine a functionat bine.
La 26-28 saptamani mi-a spus ca se ma face o eco optionala. Daca vreau bine daca nu nu. La 33-32 si 36-37saptamani ea recomanda eco.
Analize mi-a dat sa repet analizele la 26-28 saptamani. TOt atunci sa fac si glicemia si sumar de urina si urocultura si examen secretie si cultura din col.
Sanatate!
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
22+ 
Irinukaaa spune:
Si eu la fel am gandit Laura... iau Elevit, mai pap si iaurt/ lapte/ branzica... poate o ajunge. ![]()
Bine de stiut Alexa ca mai sunt si alte gravidute carora le-a fost prescris. Eu am zis ca poate-o fi la moda pe aici printre dr nostrii. 
Irina ~
26+ cu 
Shhhht! Cresc...
bebelusi spune:
Fetelor eu sunt toata o agitatie, maine e ziua sotului meu si sunt in pregatiri, nu foarte multe ca nu avem bani dar fac 2 ture de saratele ca sa ia si la serviciu si un tort.
Aditza nu stiu ce au in interior, sigur scria pe eticheta, o sa vezi in magazin
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
loutzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Fetelor eu sunt toata o agitatie, maine e ziua sotului meu si sunt in pregatiri, nu foarte multe ca nu avem bani dar fac 2 ture de saratele ca sa ia si la serviciu si un tort. Aditza nu stiu ce au in interior, sigur scria pe eticheta, o sa vezi in magazin PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Patricia, LA MULTI ANI, sotului!!!

Laura
25+ cu
bebelu86 spune:
Irina mai ai o portie si pt mine??![]()
am vrut si eu sa iau calciu cu d3 si mi-au zis la farmacie k nu e bine in sarcina ca provoaca contractii.
asa k nu am mai luat,
si medicu mi-a zis la fel. oricum elevitu are calciu.
pt carcei stiu k se ia magneb6. am vazut k la multe fete a functionat.
sau am mai vazut in farmacii pastile speciale pt carcei. dar nu stiu dc se pot lua si in sarcina. trebuie intrebat
noi am strans in mare..mai sunt cateva maruntisuri..asa k de maine ne punem p treaba..
stiu k trebuia mai din timp sa le facem. dar asta vara..am zis k nu facem k e canicula..dupa am avut alte cheltuieli si bani pt asta, nema..asa k abia acu am reusit sa ne apuca
asta e..sper sa terminam cat mai repede...pana la urma e doar o camera..nu o casa intreaga..dar cine stie cat va dura
Patricia sa-ti traiasca sotioru. sa fie sanatos si sa va iubiti mult 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
babyleeks spune:
eu nu iau nici calciu nici vitamine....dupa ce am facut analizele doctorul a zis ca nu am nevoie de suplimente momentan...
...dar nici probleme nu am...bebe e un grasunel iar eu ma simt bine
22 +
Claudiu
Irinukaaa spune:
Patricia sa fie sanatos sotul - sa-ti traiasca! 
Ralu - bineintels ca mai avem si pentru tine! S-a cam racit, dar e inca buuun! 
Credeam ca faceti toata casa... asa o camera... intr-o saptamana nu aveti ce face! 

babyleeks in afara din cate am inteles nu se recomanda atatea vitamine sintetitce si pastile in general.
Pe mine m-a deranjat ca nici macar nu a intrebat dr de alimentatia mea, inainte de a-mi prescrie si a hotara ca "ar fi bine sa iau...". Inainte de sarcina beam 1-2l de lapte pe zi + alte lactate. Acum nu prea mai pot din pacate, chiar daca stiu ca ar fi bine. 
Irina ~
26+ cu 
Shhhht! Cresc...
loutzy spune:
SOMN USOR, burtici!!!, eu fug la nani ca maine ma trezesc la 4 juma, sunt schimbul 1. macar sunt fericita ca mai am sapt asta si gata.

pt toate si pe buburuzele voastre.

Laura
25+ cu