Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

si io si io ...irina!

io pap mar cu biscuiti...cam acre merele astea dar merge

legat de nume ...noi nu am ales eu vreau ceva . sotul altceva, asa ca mai avem timp trei luni sa ne decidem ..adevarul este ca mi-as dori un singur nume si ala de sfant dar pt baieti nu prea imi place nimik , nu ma atrage decat mihai si stefan ..dar cel din urma am inteles ca e pus dupa stefan cel mare ....ori ......mai bine ma abtin
si pe noi ne intreaba lumea si cand le-am zis au cam strambat din nas ..acum na fiecare cu pref lui si cu odraslele lui

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

ce parere aveti de asta ? http://www.choicebrand.ro/baby-care/pompa-de-san-philips-phsfc29020_3325.html

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Trimitem cu placere babyleeks. Sa speram doar ca nu se va raci... ca e ceva drum lung pana la tine!

Pana la Bucuresti e o "aruncatura de bat". Trimitem si la tine Aditza, mai ales ca si tu ne-ai dat ideea cu mar si biscuitei. Bun-bun!
Oferta care ai gasit-o tu e tare rau. Daca e si pe bune, chiar e mai mult ca tentanta. La pretul asta nici second n-o gasesti.

Irina ~ 26+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

multam irina
daaa ...e tare ...asta ma gandesc o fi pe bune???? am vz ca sunt multe chestii acolo

aditza26+

Mergi la inceput

Cred ca e pe bune, singura chestie e ca sunt "reconditionate" toate produsele lor. Deci nu-s chiar noi, dar nici second... undeva la mijloc...

Irina ~ 26+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Irina mai ai o bucatica si pt mine?

Aditza, Mihai si Stefan sunt numele pe care le-am ales noi pt puiutul nostru. Dar eu nu am de gand sa-l strig Mihai(primul nume), ci Stefan. Pe urma nu o sa mai stie al meu cu cine vb.
Aaaa, noi nu am vrut din start numele bunicilor sau Gheorghe sau Vasile sau Ioan/Ion.

Mirela legat de durerea de picior nu stiu sa-ti zic nimic. Pe mine ma dor picioarele de la genunchi in jos cand stau prea mult in picioare, iar carcei am de cand am ramas gravida.Noaptea cand incerc sa ma intind mi se pune cate unul si cand imi pun talpa pe pat cu totul imi trece.

Fetelor nu va mai luati dupa ce zice x sau y ca ii place sau nu numele ales de voi pt puiutii vostri. Mai lasati obiceiurile si vorbele rauvoitorilor.

Laura

25+ cu

Mergi la inceput

irina...mie mi se pare ok , asa comanda dar mie sa nu imi iau teapa

laura ..f tare .... mie de ex imi place david ...eu as dori cel mai mult david , o prietena imi zicea ca in parc sunt numai copii david si pe al ei il cheama la fel ...si mi.a zis ca ii pare rau ca nu sa dus in parc cand era gravida ca nu ii mai punea numele david :))))).......

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

ms...sunteti niste dragutze
despre pompite de tati nush ce sa zic... nu ma pricep

22 + Claudiu

Mergi la inceput

fetele ..eu ma intind putin....numai iau laptopul in pat ca imi este lene

poate intru mai tarziu , daca nu va urez o seara minunata

aditza26+

Mergi la inceput

Laura... trimitem si la tine, cum sa nu... Pe tine ne bazam ca papam lactate proaspete si bune, asa ca macar atata sa facem si noi!

Eu am uitat sa va zic - si dr de fam si dr ginecolog mi-au prescris Calciu+D3 (si asta nu pentru ca as avea carenta, ci mai mult pentru ca ar fi cererea mai mare la bb in perioada asta). Dar cum v-am auzit pe voi ca poate provoca si mai multe contractii (nu ca nu as avea destuleee pe zi) nu-mi vine sa iau. Oare fac rau?
Elevitul pe care l-am luat toata sarcina contine oricum Ca...

Irina ~ 26+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput