Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (80)
Raspunsuri - Pagina 14
zanabuna spune:
Am citit si eu ce-ati mai scris , mi-am facut temele
de data asta.
Babyleeks nici eu nu iau vitamine, calciu sau altceva, am intrebat dr. s-a uitat pe analize si a zis k nu am nevoie,carcei am si eu dar f rar,oricum am vazut k majoritatea gravidutzelor iau vitamine,eu am magenziu aproape de maxim, fierul f mare, calciu e un pic mai jos dr.de fam mi-a spus sa mananc lactate mai multe dar nu prea i-mi plac , branza am inceput sa mai mananc, nu mai am asa pofta de mancare ca saptamanile trecute
, am revenit pe drumul cel bun , inainte mancam cat pt 6 nu cat pt 2
.
Lucia multumim pt informatiile despre pozitia dormitului, eu am dormit numai pe dreapta si pe spate 

, nu stiam k este atat de important.
Irinukaa si tie multumin pt adresa de site , f interesat.
Am sa ma retrag si eu , sa dorm pe partea stanga 

22+ 
bebelusi spune:
Fetelor sunt rupta de oboseala, am terminat treaba, l-am culcat pe vlad si acum ma bag la somn, dorm pe mine, ma doare spatele, ma tine si burtica. va pup
Aaa, multumesc fetelor de urarile pentru sotul meu. Le merita, nu stiu ce m-as face fara el, este stalpul pe care ma sprijin in viata asta, el imi da putere sa merg mai departe atunci cand ma impotmolesc
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
loutzy spune:
Neatza burticute.
Va poftesc la cafea, cappuccino, cioco calda, ceiut cu gogosi sau ce doriti voi.
Eu sunt la servici. M-am trezit la 4 juma si inca sunt fresh.
Sa aveti o zi cat mai placuta.

Laura
25+ cu
djlaura01 spune:
neata burtici eu m-am trezit devreme ca a pleca sotul la munca,si nu ma mai ia somnul haideti la cafea

Irinukaaa spune:
Neata si de la mine!
Saru'-manuta pentru cafea si pentru gogosi Laura! Sa ai o zi usoara de munca, sa nu te extenuezi prea mult... ca doar e luni si-ar fi pacat s-o ti asa toata saptamana! 
djlaura si la tine trimitem un
ca sa te-apunce iar somnicul, ca altfel o sa te plicti toata ziulica! 
Eu m-am trezit binedispusa (sper sa ma tina macar cateva ore), poate pentru ca azi avem 27S, adica am intrat in S28 si imi place mai mult cum suna fata de cea de saptamana trecuta cand numai ganduri negre m-au napadit; sau poate pentru ca am visat ca nascusem deja si aveam o fetita (sa ma scuze bb-baietel al meu
) asa cuminte si frumusica... 
Stiam si eu ca trebuie sa dormi pe partea stanga si azi noapte dupa ce ati dat voi explicatia mai detaliata de ce e bine, am facut eforturi sa dorm cat de mult asa. Am amortit atat de rau... si cand incercam totusi sa ma pun pe dreapta parca ma durea ceva pe la burtica... asa ca am insistat cu stanga 

Va doresc sa aveti o saptamana minunata, plina de vesti bune! 
Irina ~
27+ cu 
Shhhht! Cresc...
luciact spune:
neata la burtici si bebici
Irinukaaa, ink 13 saptamanai inainte...
Aditza ma bucur ca te ai simtit mai bine
cat despre dormit pe partea stanga, eu v am spus ce am citit...
Eu m am trezit azi noapte la 3 jumate sa merg la baie si era 5 si eu nu mai adormeam.....pe la 4 ma gandeam la Loutzy, ca ea saracuta ar mai dormi, dar trebuie sa mearga la munk si eu....nu puteam
am visat si numai aiureli....am emotii mari, azi la 1 merg sa fac morfologia fetala, sper din tot sufletul ca bebik mea sa fie bine( si to
ti copii din lume)
ieri am iesit, am fost pe la socrii, dupa aia au venit niste prieteni pe la noi si nu am mai apucat sa intru
acum imi beau si eu cafeau, e soare frumos dar ff rece, si in casa doar 20 grade
asa mici neplaceri am si eu, sangereaza gingiile cand ma spel..., am senzatia ca incep sa ma si constip, de asta imi e cam groaza, voi ce remedii aveti?
vorbeati despre nume,cred ca fiekre ar trebui sa ii puna copilului ei prenumele ales fara sa tina cont de ce zic carcotasii...este evident ca nu toti avem aceleasi gusturi si tot timpul se va gasi cate cineva care sa comenteze
eu pt fetita mea m am gandit la EVA MARIA dar nu e batut in cuie ,EVA pt k imi place mie, si asa o sa ii spun, si MARIA pt ca vreau un nume de dfant si dintre toate asta imi place cel mai mult, si binenteles ca si la mine sunt pareri pro si contra
am facut si niste poze, o sa le pun si va zic
poop , sa aveti o saptamana cat mai usoara
22+
Irinukaaa spune:
Lucia multa bafta azi la eco! Sa vi cu vesti bune si sa-i zici lui bb sa stea frumos la pozat! 

Irina ~
27+ cu 
Shhhht! Cresc...