Burtici nov - dec 2010 (121) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Syl, da, eu te incurajez pe tine, dar pe mine tremura.....nu, n-am mai discutat de uter acum cand am fost. Ca s-a grabit sa ma bage pe perfuzii. Cand am vazut ca e chiar dr meu de garda, ziceai ca-l apucasem pe Dumnezeu de picior!Ca sincer, nu-mi plac medicii rezidenti, eu le spuneam ca am placenta praevia, penultima data cand am fost internata si ele ma urcau pe masa la control. "Ca ne uitam doar asa, ca verificam un pic!"De am stat cu asa o frica si la 2 zile am descoperit o dunga maron pe chilot.
Sambata m-am panicat pt ca aveam contractii(si inca am, n-au trecut de tot, asa ca sunt cu bagajelul la usa)de 3 zile, doar ca ieri incepusem sa am o contractie la 10 min(puternice si dureroase) Si luasem tot arsenalul de pastile:nospa, dupahaston, uscosin, gynipral.

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

legat de "sfaturile" de la parinti, eu am facut un deal cu al meu: eu am grija de mama sa nu ne sufoce cu ideile , iar el are grija de maica-sa ca sa evitam acelasi lucru .... nu de alta, dar fiecare isi permite mai mult cu mama lui decat cu soacra.

sper sa mearga, pana una alta... e ok!

31+

Asa am convenit si noi, dar cu toate acestea.......

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Fetelor, inca o data, va multumesc tuturor pt gandurile voastre pozitive!

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Doura . Suna delicios arpacasul cu toate minunile acelea, daca imi inving lenea intr-o saptamana produce si eu... fara apa de trandafiri ca nu gasesc.

Diana, mobila pentru bebe se poate compune doar din patut initial, hainutele urmand sa stea in dulapul vostru. Daca poti pe langa patut sa ii iei si o comoda o poti folosi si pentru infasat si pentru depozitat. Eu am dulapior, e ca in povesti, dar nu pot sa il folosesc la infasat deci e un punct in minus, insa e loc de depozitare pentru orice.

Sugubina sunt atatea motive sa faci botezul in mai... incat le poti linisti . E cald,nu exista riscul sa raceasca sau sa fie prea frig in biserica, Puficele sunt mai maricile si va fi mai usor, la inceput sunt si cheltuieli muuulte, vara puteti face petrecerea de dupa si la o terasa etc. Asta cu scosul afara nebtezat ma irita la culme. Stai ca mai ai putin si o sa auzi si ca au colici din cauza ca nu sunt botezate .

Yarrina, la cosmetice sunt trei variante: normale, fara parabeni sau organice. Normale cu parabeni sunt putine si le gasesti in hypermarketuri dar si in farmacii cu pret foarte mic. Fara parabeni sunt multe, am vazut ca inclusiv Johnsons/Nivea au scos parabenii (trebuie citite ingredientele pentru ca nu au mentiune speciala pe sticla) dar, au alte chimicale la fel de nocive. Cele organice/bio sunt mai putine, unele foaaarte scumpe dar sunt integral naturale. Eu o sa cumpar cele din gama Earth Friendly Baby, testate deja. Mai sunt unele Planet Kid (Sensiblu) cu preturi foarte decente si la fel de sigure. Acum ramane sa vezi ce varianta preferi. Eu una merg pe organice/bio pentru ca riscul de iritatii este redus insa la primul copil am folosit Nivea si a supravietuit

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

schimbat si noi semnatura.Mai avem nevoie de 8-9 saptamani si nici ochii nu-i miscam.
pup burticile si
SANATATE BEBEILOR VENITI PE LUME !
ceilalti sa mai stea in burtica !

Gabriela
30 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

mersi joy21...

gabriella, la cat mai multe saptamani

legat de mobila, m-am linistit... e suficient ce am in camera lui bb

nu m-am tinut de cuvant, m-am aplecat de trei ori sa despachetez la o cutie si gata... s-a intarit burtica... asa ca am abandonat si am balenizat in pat o ora

31+

Mergi la inceput

voi v-ati cumparat sterilizator?!?!?!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Eu inca n-am luat nici sterilizator nici pompa pentru san. Doar niste biberoane. Deocamdata. O sa vedem si daca avem nevoie de ele.

Camera lui bebe va fi tot dormitorul nostru deocamdata (pe termen lung s-ar putea totusi), ca nu ne permitem sa ne mutam la mai multe camere, noi lucram amandoi la stat si deocamdata e greu si sa ne gandim ca vor veni vremuri mai bune .

Azi experimentez si eu niste dureri de spate si de fund... probabil de ma munca si alergarea de ieri. Sper sa ma lase, ca tare-i greu sa ma asez pe scaun .

29+

Mergi la inceput

si eu m-am gandit sa am rabdare sa vad daca alaptarea va fi suficienta, dar...

am luat totusi doua biberoane de sticla (fiecare cu pitici ei) - sa fie acolo, mameloane de cauciuc si mi-a fost promisa o pompa de san, doar ca a cazut faza cu promisiunea si va trebui sa-mi achizitionez eu, in caz ca... va fi necesar!

sterilizator nu aveam de gand sa cumpar pana sa nasc, doar ca cele enumerate mai sus, trebuie sterilizate ...

nu stiu ce sa fac? sa apelez la metoda de fierbere? sa cumpar solutie de sterilizat? no idea...

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Multumesc Miruna. Am 2 prietene cu bebelusi care mi le-au recomandat pe cele de la Mustela dar am auzit pareri bune si despre Sebamed. Tre sa studiez ingredientele.
Eu mi-am achizitionat sterilizator si pompa. Mi-as dori si un umidificator dar is scumpe rau.

fericita!! 30+ si

Mergi la inceput