Burtici nov - dec 2010 (121) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 7
amelia_ilie spune:
Diana.b, bine ai revenit!
Si eu cu mobila o cam aman, si din motive financiare si mai ales din motive de spatiu. La 2 camere pline nu prea mai ai unde sa pui si patut, si comoda, si ... alte alea. O sa achimbam una-lalta, dar mai avem de lucru cu rearanjarea prin casa .
Eu am calcat ieri vreo 5 ore, deja nu mai puteam sta in picioare de dureri de spate. Asta dupa ce de la 8.30 la 12.30 am facut curat in toata casa si niste spanac pentru pranz si apoi am plecat la cumparaturi (Obor, Carrefour, Metro, Obi+Metro Palladi). Deci am fost aseara ca aruncada din tren.
Azi am spalat doar aragazul si chiuveta si incaltarile din dotare (plus baia inca o data), ca saptamana trecuta am evitat sportul cu incaltamintea .
La cum povestiti despre miscarile zilnice, ma simt oarecum sportiva , ca eu lucrez la et. 1 intr-o cladire fara lift (si asta inseamna cam et. 2 la bloc) si toata ziua sunt pe drumuri (avem birouri la parter + et.1 + et.2). Mai spre dupa pranz incep sa gafai la urcare, dar altfel... sper sa ma repliez repede dupa ce vine bebe, ca eu am fost destul de sportiva inainte, acum m-am potolit ca sa fie bine bebelina.
29+
amelia_ilie spune:
De sfaturi ce sa va povestesc... ma obosesc anumite persioane la maxim, imi vine sa le iau de ciuf... noroc ca sorela mea e genul "mie sa-mi fie bine" - adica ei, nu mie, si nu prea se intereseaza de viata mea. Socrela la fel, vorbeste cu sotul meu si atat. Macar de ele am scapat. La serviciu insa... durere!
29+
diana.b spune:
mersi frumos pentru raspuns... incepusem sa ma simt vinovata ca nu am dat importanta la mobilier...
noi tocmai ne-am mutat la 3 camere, deci bb va avea camera lui... pana una alta am cumparat patut cu masa de infasat atasata la el si azi i-am luat o comoda cu patru sertare pentru hainutele ce urmeaza sa le spal si sa le calc....... dar ideea de "mobilier" ma facea sa ma gandesc la o camera plina de mobila , pe cand camera lui cu toate cele achizitionate..... e goala
mi-ar mai placea sa iau si un balansoar, dar ... mai vedem (nu stam asa bine cu banuti )
m-am linistit
repet intrebarea pusa vineri noaptea: cum se regateste landoul inainte sa fie pus bb in el: ce se pune sub bb? cum se pune? etc...
eu v-am zis ca neuronul meu e in pauza
31+
diana.b spune:
legat de "sfaturile" de la parinti, eu am facut un deal cu al meu: eu am grija de mama sa nu ne sufoce cu ideile , iar el are grija de maica-sa ca sa evitam acelasi lucru .... nu de alta, dar fiecare isi permite mai mult cu mama lui decat cu soacra.
sper sa mearga, pana una alta... e ok!
31+
diana.b spune:
ma duc sa mai desfac o cutie, doua... si revin
dupa cum spuneam sunt proaspat mutata in casa noua si nu am terminat tot de scos din cutii
31+
Joy21 spune:
Fetelor, am gasit un overall de iarna delicios pt fetite. E nou, marca Next, si pretul e f ok. Daca va intereseaza dati-mi un PM ca nu ma apuc sa fac reclama pe-aici
Victoria, mami de Anna Sofia, 33+ cu inimioara
David Lloyd George
geniusamb spune:
Ma plicti.. Sotzu e la un botez iar eu nu am chef de nimic.. Sper sa mi aduca putin tort ca asa mi e o poftaaaaaa
Ana, 34+ mami de Matei
[url=http://lilypie.com][/url]
celesta spune:
Alexa, felicitari si refacere rapida Andreea, bine ai venit pe lume! Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
Beatrice, bine ai venit acasa! Sa dea Dumnezeu sa mai stea bb in burtica pana va fi 100% pregatit sa vina pe lume Cu sfaturile, egal ce faci, vei primi, ca asa e lumea, nu se poate abtine sa nu-si dea cu parerea...
Am intrat azi in saptamana 36, asta ma relaxeaza intrucatva, bb poate veni de acum oricand va vrea ca nu va mai fi considerat prematur. Sotul e convins ca va veni in saptamana 38, mama ca va veni in 37, eu nu stiu ce sa cred
35+
lorin7774 spune:
neata....pe la pranz..
noi tocmai am mancat si am culcat Capsuna.
azi noapte nu prea am dormit si probabil ca o sa "ma patucinizez" si eu putin, mai spre seara sa iesim la o plimbare la aer
multumesc pentru idei si link-uri...o sa incerc sa aplic cate ceva din ce am vazut, poate da rezultate...poate, poate se intoarce domnisoara si iese pe unde trebuie...incerc sa-mi pastrez optimismul, desi sotul zice ca am probleme la capitolul asta
raportez si eu urmatoarele : bagaj de spital - zero! (aseara am constatat ca nu ma mai incape nici o pijama - am recurs la ale sotului); haine de bb spalate - zero! (nici macar nu le am pe toate acasa sa le pot sorta pe culori si sa ma apuc); camera bebelinei - zero! (o sa improvizam camera ei in dormitorul nostru si asta inseamna sa plecam noi in sufragerie - deci aman cat mai pot)...si ma mai intrebam ce o sa fac 2 luni acasa
Beatrice, bine ai venit acasa ! sfaturile intra pe o ureche si ies pe doua - daca nu merita ascultate!
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
31+
yarrina spune:
Buna fetele
As vrea sa va intreb ce cosmetice v-ati procurat pentru bebe sau ce aveti de gand sa va procurati. Vad pe net pareri diferite despre marci si nu stiu ce sa aleg. multumesc
fericita!! 30+ si