Burtici nov - dec 2010 (121) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Sugubino, sa ma vezi cand calc sau urc 2 etaje ce elimin apa din tesuturi , mama-mama....acu fac o pauza de 5 min de calcat, sa reumplu recipientul fierului si pe mine...

Andreea, mami de baiat si 35+ cu

AMR 3 saptamani

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Beatrice, un singur sfat am urmat si eu sarcina trecuta si anume sa dau "ignore" tuturor sfaturilor; cand aveam o nelamurire , solicitam eu ajutorul persoanelor pe crae le consideram avizate.

Andreea, mami de baiat si 35+ cu

AMR 3 saptamani

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

First...

Andreea bine ai venit pe lume!!! Sa te faci mare repede, ca frumoasa si sanatoasa esti deja!

Felicitari tuturor fetelor cu vesti bune si semnaturi noi, e usor de imaginat ca nu am putut retine numele tuturor.

Beatrice eu sunt solidara cu tine la contractii doar ca nici nu ma clintesc de acasa . In ziua cand ai fost internata ti-am si spus ca am avut cateva urate rau, azi la fel... am avut doua exact ca in timpul nasterii.

Sfaturile pot sa iti spun doar sa le ignori sau sa le refuzi. Mie una imi vine greu sa aud anumite aberatii si nu pot sa tac , dar asta e metoda ideala: taci si faci ca tine.

Vad ca voi primit sfaturi binevoitoare... eu una am colectionat mai mult comentarii.

In top a fost intrebarea *Ce v-a venit sa il chemati Iustin*...nu pot reda tonul scarbit. De doi ani stiu ca daca va fi baiat asa il va chema si nu gasesc nimic ciudat. Sunt antrenata insa de la Emanuel unde toti imi spuneau ca ii dau nume de film xxx...nimeni nu stia insa semnificatia.

Apoi sta sa inceapa scandalul botezului. Ca de ce vreau sa il botezam in mai...

La prima sarcina am avut scandalul ca de ce nu facem nunta cu botezul. Tata a fost primul care l-a lansat. Nu va spun ca a spus unor invitati ca e si nunta si botez (el si sotul lucrau in acelasi loc deci nu a fost greu) si se pregateau sa ia cadouri pentru ambele evenimente .

Sunt asa satula incat de multe ori renut sa ma lupt...

ma duc sa vad un film horror. Sper sa nu se sperie bebele.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna dimineata si de la noi..joy daca arpacas inseamna grau, atunci chestia aia se face si la noi...dar noi mai punem niste migdale si fistic si seminte de pin also si putina apa de trandafiri& portocale...e f f f fbun..la noi traditinal se face atunci cand in familie e un copil mic caruia tocmai i-au aparut dintii
anaaaaaaaaaaa mi-ai facut o pofta nebuna de castane..dar inca nu e sezon..offf mai am de asteptat...si eu ador castanele..noi la socrii avem si un fel de soba_semineu nu stiu, e o combinatie..si ne stragem iarna acolo si facem castane coapte si gutui coapte..
bea bine ai revenit ..ma bucur ca sunteti tot in formula 2 in 1..sa mai stat asa putin..macar 2 saptmani
despre noi..ce sa zic..sunt fericita azi ca a venit apa..nu am avut apa 2 zile si mi-a fost f greu sa fac mancare si curat si tot cu apa din bidon..nu mai zic de dus ce chin a fost...dar acum e ok..din pacate si eu sunt destul de mult timp singura pt ca sotul eu munceste de dimineata pana seaara ...dar nu ma plang prea mult...cred ca lui symo ii este si mai greu pt ca al ei e plecat des de langa ea..
hai ca m-am intins destul..sper ca nu am plictisit pe nimeni.va pe toate faraexceptie(asta e o expresie inventata de o mamica de la nov-dec 2009 si eu am preluat-o de acolo )..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

bine ai revenit miruna

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

andreeacc pai eu as lesina sa urc doo etaje. Deci bine ca faci sport, te mentii. Eu ma simt uneori ca o invalida. E masheena parcata la doo stradute de bloc si il rog pe Pufi in cele mai multe cazuri sa o aduca in fata blocului ca nu po sa merg! Ieri dupa o ora de mers in Auchan eram lesinata.

Miru si eu cochetez cu idea unui botez in mai la Pufice. Socrela deja a zis ca "o sa le scoti afara, si nu e bine sa iasa nebotezate"; deci eternele superstitii. Pai ce e mai important sa fie sanatoase sau sa respectam asazisele vorbe din batrani?!

sugubina 30+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Bai da mamele astea au luat-o razna.Ele luau asa orice pe vremea lor?
Ce usor e sa dai din gura. A mea nu se baga la astea, ba chiar e indiferenta total, nu ma intreaba ce am facut la eco, cum ma simt daca poftesc ceva...nimic. In schimb vede cand mananc, Vai cat poti manca, eu nu pot manca asa ca tine toata ziua.
Acuma e razboi intre noi doua. Am trimis-o la Gorj si inapoi vine fara voia mea ca sotul i-a permis sa vina, sa vezi scandal ca vine deseara la 9.

Beatrice, lasa-i sa vb, nu lua in seama. Tu linisteste-te, ca nasti cand vrea bebe nu cand vor altii, si mai ales nu te gandi la asta, relaxeaza-te si alunga fricile astea. Pai unde e Beatrice care ma imbarbateaza mereu? Hai ca nu mai e putin, vb cu burtica sa stea cuminte. Te pupam, eu si Ati
Ai mai vb de problema noastra cu uterul?
Eu m-am mai calmat in sensul ca am vb numai cu mame care nu mai au uterul, restul anexelor au ramas deci practic nu se schimba nimic dupa ,doar ca n-o sa mai avem ciclu. Eu n-am apucat sa vb cu medicul despre asta, de tratament daca o sa avem nevoie, schimbari, recuperare, etc.

26+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

fetelor, am o intrebare MAXIMA.... nu radeti de mine

cand vorbiti de mobila pentru camera lui bebe, la ce mobila va referiti?!?!?
ce anume include mobilierul?!?!?!

neuronul meu cred ca e in pauza si de aceea solicit ajutorul vostru

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna ziua la toate burticile

beatrice ma bucur ca esti acasa cu bebe in burtica, sa mai stea acolo macar 2-3 sapt
si lasa-i pe toti ''binevoitorii'' sa vorbeasca si tu fa cum crezi tu ca e bine pt tine si fam ta

ana,criss, andreeacc va multumesc pt sfaturi, sper sa fie ok si sa nu am probl din cauza placentei

criss de fapt fetele mele sunt in placente diferite dar cine stie, probabil si varsta mea o conta, nu stiu ce sa zic, dar ma gandesc ca daca era ceva mai grav, dr imi spunea ceva legat de asta

va pe toate si sa aveti o zi de duminica cat mai frumoasa si fara dureri, contractii si alte intamplari neplacute

spor la calcat celor care s-au apucat de sportul asta si odihna placuta celor care lenevesc in pat

ana petrecere frumoasa si sa nu faci prostioare pe acolo

Lore 29 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

diana.b la mine mobila se refera la Patut atata. Ca loc nu am sa fac scheme cu mese de infasat sau comode..desi mi-ar place.

sugubina 30+ cu Puficele

Mergi la inceput