Burtici nov - dec 2010 (121) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 5
beatrice75 spune:
Mai fetelor, la voi cum e cu sfaturile?Ca asa sunt de irascibila, mai ales ca v-am scris ca lucrurile nu stau tocmai roz.Iar ma simt rau. Auziti si voi!de ce nu nasti sapt viitoare daca iti este rau?
Pai de nascut pot sa nasc si diseara, dar nu asta este ideea, ideea este ca bebele sa faca macar 37 de sapt. "Ca e mare destul, sapt trecuta avea aprox 2600." "Da, dar plamanii lui?"
sunt satula de sfaturi neautorizate si mi-e groaza cand va veni bebe, toata lumea sa-mi dea sfaturi cum sa-l cresc.
34+
35 ecografic
geniusamb spune:
Neata!
Beatrice, ma bucur ca te ai intors acasa! Sa stea bebi la caldurika , sa faca falcute
eu beau must si astept sa si faca efectul ca azi nu am struguri in casa
Pup
Ana, 34+ mami de Matei
sugubina spune:
Beatrice bine ai revenit! Toata lumea se crede abilitata sa dea sfaturi asa e! Tu sa nu le dai atentie, raspunde si tu intr-o doara si mergi mai departe.
Pe mine toti ma intreaba doua chestii (is satula): cum te simti, si cat mai a, cum e? Ce dreq sa zic? Ca ma simt mare si umflata da ca tre sa mai sedem 8s cuminti? Asta e..
Ana faza cu struguri pe burta guala tocma a tinut la mine..bomba am plecat spre wc! Idea e sa fii puternica si dupa sa nu manci nimic cam o ora (depinde si cat de multi ai papat).
sugubina 30+ cu Puficele
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 si am o mare problema : bebelina mea la eco de 29 saptamani nu era intoarsa si dupa cum misca, nu e nici acum...iar mie mi-e frica de cezariana de mor...prefer sa ma doara oricat de mult sau de tare decat sa ma taie ... stie cineva ce as putea sa fac sa o ajut sa se intoarca in pozitie craniana ? exercitii, ceaiuri, orice...ca timpul trece si ii va fi tot mai greu sa se intoarca...am certat-o, am mangaiat-o, i-am vb frumos....nimic nu da rezultate ----------------------------------------- LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA cu ajutorul lui Dumnezeu 30+ |
In sarcina cu Sofia, la eco de 32 de sapt nu era intoarsa, abia la 34 s-a asezat regulamentar. Eu am facut exercitii, nu stiu daca au contribuit sau a fost doar mersul naturii. Poti incerca sa stai cu fundul ridicat pe 2 perne, sau stai in pat in "4 labe" insa sprijinita pe coate, atfel incat fundul sa fie in sus. Ii poti pune muzica placuta la casti puse pe burtica, cat mai aproape de osul pubian.
De curand am mai vazut pe youtube un www.youtube.com/watch?v=d39MLLlSW1c" target="_blank">filmulet interesant. Nu te lasa dezarmata de calitatea filmarii, vei intelege miscarile, vezi daca te atrag.
Si fii optimista
Victoria, mami de Anna Sofia, 33+ cu inimioara
David Lloyd George
diana.b spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Mai fetelor, la voi cum e cu sfaturile?Ca asa sunt de irascibila, mai ales ca v-am scris ca lucrurile nu stau tocmai roz.Iar ma simt rau. Auziti si voi!de ce nu nasti sapt viitoare daca iti este rau? Pai de nascut pot sa nasc si diseara, dar nu asta este ideea, ideea este ca bebele sa faca macar 37 de sapt. "Ca e mare destul, sapt trecuta avea aprox 2600." "Da, dar plamanii lui?" sunt satula de sfaturi neautorizate si mi-e groaza cand va veni bebe, toata lumea sa-mi dea sfaturi cum sa-l cresc. 34+ 35 ecografic |
horror....
si eu urasc sfaturile neautorizate si, fara suparare, prostesti... sunt oameni care ar fi bine sa nu deschida gura
de ei imi e teama si mie... imi e teama intr-un sens abstract !!!
cel mai bine ar fi sa-i ignori, ideea e ca e usor de spus si greu de facut
macar evita-i daca poti
31+
ana_o spune:
Amelia, felicitari pentru intrarea in prefixul 3!
Beatrice, ignora si fa-te ca n-auzi... Cred ca persoanele respective sunt tare plictisite! Ai tu grija de tine, gandeste-te doar la voi si ignora plictisitii!
Gensiusa, vreau si eu niste must. Daca s-ar putea si niste castane, langa...
DianaB, am uitat sa-ti urez "bine-ai revenit!" si tot imi statea ceva pe "limba", stiam ca trebuie sa scriu cuiva, ceva... dar neuronul gravidut nu ma ajuta deloc!
Victoria, seamana cu reteta de coliva, seamana bine de tot. Am avut pofta serioasa de asa ceva, problema e ca baloneaza...
Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
sugubina spune:
geniusamb sa stii ca merge sa manci ORICE fructe pe burta guala sa fii. Poti amesteca cu must. Vai ce pofte mi-ai facut!
Dragele nu prea am ce raporta. M-am patuncinizat tarziu, am dormit pe noa canapea, e ok se simte diferenta, cu pauzele de cisi obisnuite.
Aseara am bagat hainutele primite de la nasa la spalat, si azi dimi le-am pus la uscat. Cre ca Puficele vor purta o singura data o hainuta atata de multe am. Ce oi face cu ele dupa? Ca is multe mici asea. Toti imi dau haine da nu ma intreaba, frate ce ai nevoie? Decat o pretena m-a intrebat ca vrea sa imi ia ceva si a zis sa imi ia ce vreau eu: si am zis sterilizator! E ieftin pe amazon.uk cu transport cu tot vine mult mai eftin ca daca comanzi din tara. E incredibil. Voi primi Avent dinala electric.
Azi la pranz pleaca Pufi la munca si vine deseara, am si eu timp sa ma uit la seriale la calculator si sa ma patucinizez pe la pranz..Cam asta.
sugubina 30+ cu Puficele
Joy21 spune:
citat din mesajul lui beatrice75 "Ca e mare destul, sapt trecuta avea aprox 2600." 34+ 35 ecografic |
Eu as fi raspuns ceva de genul "Suntem la piata aici?" Btw, masuratorile ecografice sunt doar estimari.
Victoria, mami de Anna Sofia, 33+ cu inimioara
David Lloyd George
sugubina spune:
Aaa apropo de sfaturi : mama personala tot imi zice ca ce umflata sunt, ca nu e posibil asa ceva, sa imi dea dr ceva sa ma desumflu, un diuretic.
De gura ei am intrebat dr daca poa sa imi dea ceva medicatie sau ceaiuri. A zis ca in nici un caz nu poate sa imi dea medicament pentru ca afecteaza serios puficele, daca vreau ceaiuri treaba mea.
II spun lu mum si zice, a ca nu e ok dr asta a ta, ca nu e posibil sa te lase asa umflataa..E obsesiva pe subiectu asta. Am urlat ultima oara la ea ca nu mai rezistam psihic.
Asta e acuma sunt unflata, tiu regim fara sare, iau medicatia de tensiune, e clar de la sarcina. Citeam ca dupa nastere unele fete au transpirat la greu zile intregi: de fapt ce se intampla-eliminau toaata apa aia din tesuturi. Va dati seama ce slabire super tare da?
sugubina 30+ cu Puficele