Burtici nov - dec 2010 (121) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

si eu m-am gandit sa am rabdare sa vad daca alaptarea va fi suficienta, dar...

am luat totusi doua biberoane de sticla (fiecare cu pitici ei) - sa fie acolo, mameloane de cauciuc si mi-a fost promisa o pompa de san, doar ca a cazut faza cu promisiunea si va trebui sa-mi achizitionez eu, in caz ca... va fi necesar!

sterilizator nu aveam de gand sa cumpar pana sa nasc, doar ca cele enumerate mai sus, trebuie sterilizate ...

nu stiu ce sa fac? sa apelez la metoda de fierbere? sa cumpar solutie de sterilizat? no idea...

31+

incearca sa imprumuti unul

Mami fericita si implinita de Iulia si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

mirunam ce mi-ar place asta cu botezu la terasa..Si asa nu suntem multe pers (maxim 20) asa k va fi frumos.

diana.b asta cu cutiile si aranjatu suna a sport de doo persoane..Vezi ca te ia cu contractiile. So take it easy. Io voi primi unul de la o pretena,so da era pe lista. Mai am de luat cantar.

gabriella1 felicitari pt semnatura noo! Sa ajungi cu bine la 38 ceea ce imi doresc si mie:)

Yarina am citit ca umidificatoru ala nu e mare chestie-spunea cineva ca facea mult prea umed aeru si ca ii era foarte eficient o craticioara cu apa pusa pe calorifer.

sugubina 30+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

BANC
Doi bebelusi in salonul de nou nascuti :
-Tu ce esti ?Baiat sau fetita?
-Baiat!
-Dar de unde stii ?
-Daca iese infirmiera iti arat....
Iese infirmiera , moment in care acesta isi ridica paturica ...
-Uite , am sosetute albastre!

Fericita 35+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Diana, eu mi-am luat sterilizator de la Avent, dar nu de la noi din tzara ca-s scumpe rau. Daca ai rabdare, au fost capitole unde s-a mai discutat despre necesitatea de a a achizitiona diverse lucruri.

Mameloane de cauciuc, ia-o mai usor, alea numai in cazul in care sfarcurile nu-s bine formate, cand exista ceva probleme. Am mai intrebat si eu fetele pe aici. Faceam lista cu ce auzeam ca trebuie achizitionat si plasam intrebarile pe forum.

Vezi daca ai lipsit mult?Ai pierdut informatii pretioase.

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Pfuuu, nu-mi vine sa cred. Am scris ditamai mesajul si cand i-am dat trimitere, mi-a aparut "the page cannot be dispalyed".
Scrisesem ca am niste contractii cam dese si dureroase de 1 ora jumate, de cand am ajuns acasa. Am luat inca un no-spa si un magne b6 si sper sa imi treaca.
Legat de sfaturile binevoitorilor, eu le ignor total, mai ales pe cele sale bunicilor, care mai de care mai ciudate. Eu, ca si la Nico, voi asculta pediatrul si voi citi carti si pe net si voi selecta ce mi se pare mie OK pt bebe si pt mine. Iar babismele cu scosul copilului afara pana la botez, cu baia nu-stiu-cum, cu infasatul sa nu aiba picioarele strambe etc sunt deja exagerate si ma fac sa ridic tonul la cei care mi le dau cu atata convingere. Iar botezul il vom face la inceputul lunii mai, ca si la Nicholas. Nu mai expun motivele, am mai discutat pe aceasta tema si acum cateva sapt.
Fetelor, am contractii la 10 minute (ultimele 5) si cam dor (nu exagerat, dar simt ca la menstruatie si spatele putin)
Off, sper sa-si faca efectul no-spa, desi l-am luat de 45 min si...nimic deocamdata.

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Ma bag in pat, la tv, poate ma lasa contractiile. Nu va speriati daca nu mai scriu in seara asta, trebuie sa vina Nicholas de la tara si nu cred ca mai am timp. Daca, Doamne Fereste nu ma simt bine, anunt pe cineva pe sms, am in telefon numerele voastre din listuta de pe email.

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Yarrina eu am folosit ambele marci si SebaMed mi s-au parut mai bune. La Mustella mi-a pus capac crema de protectie solara, imi lua jumatate de ora sa creia o pauzasc o mana de copil .

Fetelor eu nu stiu cum mai duc ultima luna. Si cu Emanuel a fost greu dar clar nu asa greu. Daca ma ridic am contractie si ma tine macar un minut. Ca sa merg e o aventura din cauza durerilor de simfiza...Daca stau in picioare ma ia spatele si vin si contractiile. Daca stau culcata ma sufoc sau imi vine sa vars...orice as face nu e bine. Si cum din dilema asta nu pot iesi ma mut de colo colo...Cat despre contractii dureroase, am de o saptamana mai mult de 20/zi, daca era sa ma iau dupa reviste nascusem de 10 ori .

Am uitat ca este si un moment in care imi este bine...la dus!!! As sta sub dus toata ziua, acolo trec toate.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Eu nu am avut sterilizator nici la Vlad, iar acum am primit unul, dar e numai de masina...deci, voi folosi aceeasi metoda, spalare si apoi fierbere doar cu apa fara niciun fel de solutie. Nu a patit niciodata copilul nimic din cauza asta. Nu spun insa ca asta este cea mai buna metoda, ci doar ca nu ne permitem altceva, din pacate sotul este bugetar si a ramas fara ceva bani la salariu, cheltuielile au crescut si vor mai creste deci incercam sa fim cumpatati.

In ceea ce priveste sfaturile, nu va stresati prea tare, ele vor aparea oricum, toata lumea se pricepe la crescut copii,alaptare, botez, etc...voi stiti cel mai bine ce aveti de facut, instinctul va va invata.
Mirunam m-a socat intrebarea "de ce-i pui numele Iustin?"...nu stiu cum as fi reactionat, sincer...

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigrutz

Mirunam m-a socat intrebarea "de ce-i pui numele Iustin?"...nu stiu cum as fi reactionat, sincer...

32+ cu

Tigrutz am ramas muta si nu imi sta in fire. Unii oameni chiar nu au ce face... nu inteleg ce buba are si putin ma intereseaza dar nu mi-as permite asemenea observatii. Nu mai spun ca sunt rude foarte apropriate...

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Miruna ai grija de tine si baga te in dus cat de des, daca asta iti face bine

Ana, mami de Matei

AMR 4 s

Mergi la inceput