Burtici nov - dec 2010 (121) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Buna burtici,
Alexa, e tare scumpa Andreea! Sa se faca mare repede repede ca sa iesiti din spital cat mai curand.
Beatrice, ma bucur ca esti din nou acasa. Sa mai stea bebe putin la mami in burtik.
Misticgirl, sper sa-ti treaca repede contractiile.
Miruna, bine ai revenit la noi. Imi pare rau ca te simti asa rau. Ce bine ca iti poti pastra calmul. Eu ma panichez fff repede.
Sugubina si Yarina, nici eu nu iau umidificator ca nu mai are loc decat pe capul meu eventual. Eu am luat iarna trecuta din Metro niste recipiente de ceramica foarte frumos colorate in care se pune apa si se agata cu un carlig de calorifer. Ca pret erau undeva la 8 lei. Eu am luat pt toate camerele atunci pt ca ma trezeam dimineata cu nasul uscat.
Eva, multumim pt siteul dnei dr. Mi se par foarte utile sfaturile de acolo.
Cred ca mai vroiam sa scriu cate ceva, dar nu-mi aduc aminte. Va urmaresc in fiecare zi, dar de scris nu pot decat de pe telefon si nu e chiar usor asa ca sunt cam lenesa la capitolul asta.
Noi suntem bine, astept cu mare interes eco de marti sa-l vad pe bebe cel zburdalnic.
Va pup si aveti grija de burtici

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

?Claudia cum sunt contractiile?te doare spatele?sunt regulate?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Mai fetelor, la voi cum e cu sfaturile?Ca asa sunt de irascibila, mai ales ca v-am scris ca lucrurile nu stau tocmai roz.Iar ma simt rau. Auziti si voi!de ce nu nasti sapt viitoare daca iti este rau?
Pai de nascut pot sa nasc si diseara, dar nu asta este ideea, ideea este ca bebele sa faca macar 37 de sapt. "Ca e mare destul, sapt trecuta avea aprox 2600." "Da, dar plamanii lui?"
sunt satula de sfaturi neautorizate si mi-e groaza cand va veni bebe, toata lumea sa-mi dea sfaturi cum sa-l cresc.

34+
35 ecografic

ui, pune-le frana. sfaturile astea in general apar dupa termen. daca te-au luat asa devreme or sa te streseze tot mai tare

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Beatrice, ma bucur ca esti acasa si bine! Sper sa se linisteasca si contractiile.
Sugubina, asa e cu retentia de apa. Se duce repede. Face bine si la moral! Eu in 2 sapt dupa nastere "slabisem" 13 kg pt ca retinusem f multa apa in trim 3. Azi am avut o vizita f placuta, fina nostra cu fetita de varsta f apropiata de-a Mariei. A fost asa frumos sa vezi doua fetite cum se joaca si comunica... pentru voi, cele cu gemeni, va fi greu la inceput, dar apoi f frumos si cumva mai usor, pt ca isi vor petrece mult timp impreuna. Eu ca sa fac ceva, faceam numai cu M agatata de picioare si jelind. Asa ca nu mai faceam nimic, doar strictul necesar si ma jucam cu ea. La noi in casa parca fusese aruncata o bomba, dar copilul era fericit. Mai greu pt parinti...
Lorin, acelasi sentiment l-am avut si eu cand am plecat de la job joi. Intrasem intr-un fel de panica, nu voiam sa renunt, stiu f bine ce inseamna statul acasa. Dar deja am facut multe pt mine si Maria si de asemenea sunt multe de recuperat.:) Si stiu cat de important e pt ei timpul petrecut impreuna.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Mi-am dat seama ca nu stiu cum e asezat bb. Am presupus ca e cu caputul in jos pt ca ma lasa bine sa respir. Si sincer nu-mi vine sa dau 5 mil pt fiecare eco... Am abia pe 14 oct programare.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata!!!

Va invit la o cafeluta mare cu mult lapte!

Sorina, Geniusa . Aseara am executat un dus fierbinte si m-am bagat in patuc. Chiar si asa tot am mai avut doua contractii in 3 pre totusi.

Fetelor eu cred ca am dat in inconstienta. Nu am bagajul facut, nu am cosmeticalele cumparate, nu am adus dulapiorul pentru bebe, nu i-am luat saltea... are doar hainute, lenjerii, patutul si perdelele ... adica ce imi place sa cumpar. Pe masura ce ma aproprii de DPN am senzatia ca am din ce in ce mai mult timp, la mine totul e pe dos.

Azi noapte am visat ca nasteam pe 4 octombrie de urgenta si ma bucuram ca pot sa imi pun AMR cu zilele . E bine ca ma antrenez, in fiecare noapte visez ca nasc

Ma duc sa invadez iar patucul, azi intentionez sa fiu mai cuminte ca de obicei

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Mi-am dat seama ca nu stiu cum e asezat bb. Am presupus ca e cu caputul in jos pt ca ma lasa bine sa respir. Si sincer nu-mi vine sa dau 5 mil pt fiecare eco... Am abia pe 14 oct programare.

_

Vasari oricum e bine sa faci eco cat mai aproape de termen ca sa vezi cum e asezat, daca e in regula cordonul etc. Daca nu rezisti nu gasesti sa faci undeva un 2D macar? Ce te face sa crezi ca nu e cu capul in jos?

Al meu sta cu caputul in jos, si funduletul pe dreapta. Cand il apuca miscaceala impinge cu mainile si picioarele in stanga, unde fac ditamai guguloiul si imi da cu fundul in coaste si plamani... deci chiar si asa tot nu respir.

Eu nu cred ca este o regula ca daca s-a intors respiri mai bine. La mine nu a mers la niciuna din sarcini, ba chiar am impresia ca respir mai greu

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

[b][red] La multi ani sunset_zuzi!!!!!bb sanatos ,mancacios si necolicos [\red][\b]
multumim miruna pt

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Sunset zuzi, la multi ani!

Miruna, ne putem lua de mana...de vineri ma dor toate cele, au inceput din cand in cand contractii mai dureroase, inghit no-spa cat ptr o armata si parca vad ca miercuri cand ma duc la dr ca ma trece pe gynipral.Totusi la mine contractiile sunt doar seara, cand ma bag in pat, oare de ce? Si mi-e asa o sila de gynipral, la sarcina trecuta am luat in ultma luna si tremuram ca o frunza.

Nu te ma stresa cu cumparaturile, salteaua - dai comanda on-line si vine in 2 zile, cosmeticalele le cumperi in 30 min, dulapul poa sa vina si dupa...

Vasari, dar daca te duci la spital, nu sunt gratuite eco?

Andreea, mami de baiat si 35+ cu

AMR 3 saptamani

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

tocmai am scris un mesaj si s-a sters ...
de la capat..

buna dimineata ! saru-mana de cafea

azi e prima zi de pauza...am zis ca ma apuc de crosetat

Vasari si eu am de gand sa ma ocup numai de Miruna...ea este o fire destul de sensibila si vreau sa pregatesc cat de bine pot si ma pricep terenul pentru perioada cand nu va mai fi ea in centrul atentiei...este foarte interesata de bebelina, dar si foarte atenta la ceea ce i se cumpara (taur materialist) -am ceva de lucru...

sa va spun pe unde comunica fiica-mea cu bebelina ? daca Emanuel o pune pe Miruna sa deschida gura ca sa vb cu Iustin, Miruna mea a gasit "alt orificiu" - explicatia : Antonia are caputul acolo jos si asa ma aude mai bine
si eu ma stresez ca nu s-a intors bebelina...

ma duc la un capucino si apoi la calcat rufe

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
31+

Mergi la inceput