Burtici nov - dec 2010 (121) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Sunset zuzi, la multi ani!

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sunset LA MULTI ANI!!! Sa fiti sanatoase, fericite si iubite si tu si bebelina mica

Lorin ma doare burta... de la ras acum!!! O si vad vorbind cu bebe! E clar ca nu ne putem pune cu imaginatia lor. In sfarsit se mai dedica cineva activitatilor babesti gen crosetat, brodat, cusut...Sa pui pozici cu creatiile! Eu sunt la capitolul goblenuri cu Winnie the Pooh, e asa distractiv si e plin netul de desene

Andreea pai asta e si problema, sunt asa relaxata de parca mai am un an pana nasc. Oricum asa cum ai spus totul se rezolva repede. Si daca nu le iau tot ma descurc o saptamana pana le colecteaza sotul, pe cele corecte . Cum e cu scoala???

Ma duc sa mai bag un dus ca No-spa am luat deja si degeaba. Mai rau e ca ma doare spatele si la mine e semn de contractie...

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Neata burtici
Raportez un weekend fara net. Tre' sa ma pun pe citit din urma.
mirunam mi'ai adus aminte de saltea pt patut, fie, nu ca as avea patutul, dar saltelele de copilasi mi se par tare subtiri. Adica inteleg ca e copilasul mic dar chestia aia cu iarba mi se pare ciudata rau imi aduce aminte de vechile paturi cu iarba si arcuri de la tara
mamicile care sunt experimentate: ce saltea ati ales voi? si cum v'ati impacat cu ea?
ps:M'am trezit de la 6 si acum am o pofta de baclava sau de friganele si n'am pe cine sa stresez sa'mi procure/produca

pupici pe burtici :*:*:* 28+

Mergi la inceput

Si eu Miruna ma intorc la patut, doar ca eu stau cu laptopul in pat.

Tre sa ajung si la med de familie, dar maine ca sa ma duca sotul. Tre sa iau ultimile analize de sange compensate si urmatoarea luna pt concediu prenatal.

Ce urasc la Filantropia?Ca eu ca un facut, am ajuns la spital numai in weekend si imi opresc CI acolo, apoi ma cheama sa-l ridic lunea cand este full la acel ghiseu, ca tot acolo sunt declarati si bebeii. Ultima data m-a ajutat o asistenta benevol sa intru in fata. I s-a facut mila de mine cu burta in fata. Sotul a zis sa-l las acolo

Azi imi soseste centura pt operatie cezariana(mie dr mi-a recomandat-o), dar a costat ceva, 200Ron.

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Miruna, lasa-le in colo de contractii...ca avem treaba...
eu sunt antitalent la goblen...dar o vestuta roz cu inimioara albastra tot fac...i-am facut si Mirunei cat am avut varicela si sa aiba fetele la fel, nu ?

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Mi-au iesit anticorpii Anti A PREZENTI

Stie cineva ce trebuie facut? Ma duc sa googaluiesc problema... si pe la 12 sun dr ca acum e in cezariene pe banda rulanta

Ana eu am avut saltea cu iarba la Emanuel, asta e tot ce se gasea. A fost horror. Face galme in timp, pute ingrozitor o luna, se lasa... in fine dezastru, ideea e ca nu se sufoca. Acum exista de latex si de fibra de cocos sau amestec. Chiar si astea sunt foarte subtiri, maxim 10 cm

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

La multi ani, sunset_zuzi!!!

ufff... ce mi-am incasat-o de la beatrice pentru ca nu am mai intrat pe odisee o perioada mare de timp , dat plec capul si nu zic nimic: o merit

apropo de Filantropia... cand am ajuns la camera de garda, luni noaptea, pe la 1h30 si cand s-au hotarat sa ma interneze... mi s-a pus o intrebare tare inteligenta: "aveti trimitere de la medicul de familie?" ... imi era destul de rau si nu am putut sa ripostez pe masura, am fost in stare sa le spun doar "sper ca glumiti!!! credeti ca puteam sa prevad aceasta internare?!?!?!"

horror ... unii oameni nu gandesc inainte sa deschida gura... incredibil!!!

31+

Mergi la inceput

http://www.musetel.ro/prospect.php?id=2559

comanda ceaiuri, pe cine intereseaza si nu se poate deplasa. Eu una sunt pro Plafar, cel putin cu acestea voi incepe pt stimularea lactatiei/colici si apoi apelez la tot felul de siropuri farmacie, etc, daca va fi cazul. Desi si aici pe acest site am o oarecare rezerva, pana nu vad eu plantele uscate in punga.

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

La multi ani Sunset Suzi!! Multa sanatate si nastere usoara. Sa vina bebe la termen, sa fie sanatos si sa va bucurati de aceasta minune

Cristina trebuie sa iti spun ca Teo a ajuns vedeta la Cluj. Dupa ce m-am uitat eu si sotul de cateva ori bune la filmuletze4le cu pisica si ne-am distrat copios, au venit si niste prieteni la noi si sotul zice: 'Pune-la si lor filmuletele cu Teo si pisica!' Teo e o scumpa, o dansatoare minunata iar pisica.... hmm...cam prostuta. Nush cum sta asa cuminte si nu o zgarie sau nu fuge.

Lorin apucate de vestuta sa aiba fetitele vestuta la fel.

Gabriela multa sanatate. Cum te simti? scrie si tu mai des sa stim de tine.

Claudiacum te simti?? au trecut contractiile?? sper ca esti bine.

Anca cum se simte Alexa? E ok? ce face draguta ta nepotica? a inceput sa ia in greutate??

30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Diana, iti vand un pont!Iei trimitere de la medicul de familie si o xeroxezi ca primesc si fotocopiate. Eu asa am facut, pai ce ar insemna ca de fiecare data cand ma internez cate o zi(sper nu mai mult de atat pana la nastere)sa-l trimit pe sot a doua zi la medic de familie, apoi, vino la spital si adu trimiterea.....
Asta ca te-am "certat"ca nu ai mai intrat pe la odiseeFa-ti o lista cu lucrurile pe care ai vrea sa le achizitionezi pt bebe si-ti mai raspund fetele experimentate, daca se merita sau nu, ce ar face ele in locul tau, etc. Ca eu n-am ce sfauri sa-ti dau atata timp cat am cam cumparat tot ce se poate(in afara de pompa si mameloane, pe care le iau la momentul respectiv, daca este nevoie)

Am observat ca am scos-o din barlog si pe Siema. Pai ma Siema, a trebuit sa ma internez eu in spital ca sa dai tu un semn de viata?

34+
35 ecografic

Mergi la inceput