Burtici nov - dec 2010 (121) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 12
beatrice75 spune:
Sa ne spui si noua Miruna cum e cu anticorpii.
si bravo voua ca vad ca aveti asa rabdare sa faceti o munca asa migaloasa, goblenuri!
34+
35 ecografic
diana.b spune:
mi-am facut deja o lista cu necesarul, lista in care figureaza si pompa de san - nu mai stiu unde si cand am citit eu (de, cu un singur neuron... e cam greu de retinut toate) ca e bine sa o ai cu tine la bagajul de spital in cazul in care nu a inceput "productia" de lapte sau ai canalele infundate
mai stiu si ca e posibil sa nu o folosesti niciodata, dar e bine sa fie, in caz ca...
deci... o cumpar sau nu, ca nu mai inteleg nimic
31+
beatrice75 spune:
Nu stiu ce sa zic, eu am zis ca o voi cumpara atunci, il trimit pe sotz repede sa mi-o cumpere de la o farmacie. eu nasc si prin cezariana si sigur nu voi avea lapte o zi, poate chiar doua, dar as vrea sa stimulez lactatia cu ceaiuri(pt stimularea lactatiei). Mai intai as incerca cu ceaiuri, de ex.
34+
35 ecografic
diana.b spune:
la nervii mai intinsi la maxim... ca de asa e la moda cred ca m-as impunge in degete la greu daca mi-ar veni ideea de goblen... ar fi modelul pe mana
felicitari fetelor care aveti atata rabdare
31+
ukume24 spune:
Diana eu de exempul m-am gandit asa: pompa de san se gaseste la orice farmacie aproape. Te interesezi din-ainte daca este la ceva farmacii mai aproape de tine sau de spital si il trimit pe sot sa o cumpere daca este necesar. Am Inteles ca cea mai buna este pompa de la Avent dar este scumpa si atunci m-am gandit ca nu are rost sa dau milioane pe ea daca nu voi avea nevoie.
30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
diana.b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Nu stiu ce sa zic, eu am zis ca o voi cumpara atunci, il trimit pe sotz repede sa mi-o cumpere de la o farmacie. eu nasc si prin cezariana si sigur nu voi avea lapte o zi, poate chiar doua, dar as vrea sa stimulez lactatia cu ceaiuri(pt stimularea lactatiei). Mai intai as incerca cu ceaiuri, de ex. 34+ 35 ecografic |
si eu tot prin cezariana nasc, tocmai de aceea m-am gandit ca e obligatoriu sa o am la spital... ce ma sperie e faptul ca trebuie sterilizata, iar al meu cred ca va fi bulbersat complet atunci si nu-i va arde de pompa mea
acum ca sunt acasa, voi reflecta mai mult asupra subiectului
31+
sashenka_h spune:
LA MULTI ANI SUNSET, SA FII SANATOASA, BEBE LA TERMEN SI TOT BINELE DIN LUME!!!!!!
Miruna cum adica nu le place numele de IUSTIN??? ce aberatie....daca ai nevoie sa ma chemi sa facem front comun , cat despre anticorpi chiar nu stiu nimic despre asta, dar asteptam vesti.
beatrice ma bucur ca te-ai intors cu bine acasa si sper sa nu mai ajungi la spital decat la termen
eu zic despre pompa de san sa nu o luati inainte ptr ca s-ar putea sa nu fie nevoie de ea si daca este nevoie o gasiti foarte repede.
fetelor eu am emotii mari ca astazi trebuie sa ma duc la noul doctor la ora 3, adica la filipescu...uffff......sa-mi tineti pumnii
Mami Andreea 33sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
beatrice75 spune:
Waw, la Filipescu. Nu-l cunosc, dar Lidia zicea ca arata hot rau!
34+
35 ecografic
ela2233 spune:
buna dimineata
hai sa ma bag si eu in seama ca de citit va citesc mai mereu cand nu se cere pooh de domnisoara
pompa de san se poate cumpara, cum au spus mai multe fete si atunci cand ai nevoie (sunt multe modele dar cele bune sunt scumpe) si sterilizarea e foarte usoara si pentru sot: fiert max 15 min si gata; eu am cumparat sterilizator la fata si nu l-am folosit niciodata, mai repede fierte
puteti sa ne adaugati si pe noi in lista burticilor fara bagaj, simt deja cum ma apuca nelinistea ca mai avem 2 sapt pana la urmatorul control si apoi max 3 sapt si nu avem nici macar geanta acasa, ca de hainute nu mai spun ca mai avem de cumparat, spalat, calcat off
si nu in ultimul rand mullta sanatate fetelor ce au nascut, refacere rapida bebelusi cuminti si necolicosi
34+ sapt mihai david
+ andreea raisa (16.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/
"http://lbdf.lilypie.com/yTDRp2.png"
http://lb2f.lilypie.com/Wmftp2.png
diana.b spune:
sashenka iti tinem pumnii azi la intalnirea cu noul doctor... trebuie sa fie bine... fi increzatoare
beatrice nebunatica mica ce esti... iti sta gandul numai la nebunii... hormonii astia
Ioana_mami legat de discutia noastra de vineri noaptea, am niste prieteni care au iesit in oras in aceea noapte si au fost dezamagiti: clubul pe care il frecventam noi de obicei avea petrecere privata si alte vreo doua cluburi erau cam goale ... asa ca sa nu ne para rau ca nu am participat si noi la distractie
aveti dreptate, decat sa dau bani pe o chestie care s-ar putea sa nu o folosesc niciodata, mai bine ii fac un instructaj sotului despre cum se sterilizeaza... va fi incantat
31+