Burtici nov - dec 2010 (121) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 13
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Azi imi soseste centura pt operatie cezariana(mie dr mi-a recomandat-o), dar a costat ceva, 200Ron. 34+ 35 ecografic |
beatrice de la ce firma e centura?
Mami fericita si implinita de Iulia si 30+
beatrice75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui fluturasha23
beatrice de la ce firma e centura? Mami fericita si implinita de Iulia si 30+ |
MASTERSHOP, o recomanda cineva aici pe forum si apoi am mai cautat si eu si tot aceasta varianta parea cea mai buna, acum sa vedem.
34+
35 ecografic
fluturasha23 spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Nu stiu ce sa zic, eu am zis ca o voi cumpara atunci, il trimit pe sotz repede sa mi-o cumpere de la o farmacie. eu nasc si prin cezariana si sigur nu voi avea lapte o zi, poate chiar doua, dar as vrea sa stimulez lactatia cu ceaiuri(pt stimularea lactatiei). Mai intai as incerca cu ceaiuri, de ex. 34+ 35 ecografic |
si eu am nascut prin cezariana cu anestezie generala si mi-au adus-o pe bebelina sa suga de cateva ori si in prima si in a doua zi cat am stat la pat sa ma refac. Aveam colostru destul si in urmatoarele zile - am mai stat inca 2 zile jumate cand bebelina a stat cu mine in camera a supt foarte mult, deci poti sa ai lapte f bine si dupa cezariana cu anestezie generala, nu va mai luati dupa idei preconcepute. Mi-e de ex. mi-a folosit pompa (manuala de la avent) pt ca aveam f mult lapte si bebelina era mica si sugea putin, astfel l-am colectat in pungute speciale si l-am tinut la congelator sau frigider si am putut pleca de acasa fara bebelina in toiul iernii de cate ori am dorit. Acuma fiecare e indreptatit la propriile alegeri. Oricum pompa face parte din lucrurile pe care poti sa le achizitionezi (ideal e sa imprumuti daca ai de unde) si dupa nastere, in functie de nevoile fiecareia, important e sa va informati cat de buna e marca respectiva de la cineva care a testat-o.
fluturasha23 spune:
citat din mesajul lui beatrice75 MASTERSHOP, o recomanda cineva aici pe forum si apoi am mai cautat si eu si tot aceasta varianta parea cea mai buna, acum sa vedem. 34+ 35 ecografic |
asta e? http://www.mastershop.ro/lansinoh_centura_sustinere_operatie_de_cezariana_ggp01.html
geniusamb spune:
Sunset, LA MULTI ANI!!!
Beatrice, Claudia, Miruna aveti grija de voi, menajati-va cat mai mult fiindca mult a fost putin a ramas
Dupa cum vedeti am pus AMR ul si eu, sper sa mai stea bebica inca 4 saptamani la caldurica. De azi in 4 saptamani o sa mi tin puiutzul in brateeeeeeeeeeee
Sashenka, bafta la intalnirea cu noul medic!! Fa i o poza daca e "hunk" sa ne mai clatim ochii
Cine zicea de friganele?
Sunt suparata pe sotzu ca aseara s a intors la 12.. Desi mi a promis solemn ca vine la 10.. Off , n are pic de consideratie dom'le
Pupici
Ana, mami de Matei
AMR 4 s
diana.b spune:
m-ati convins cu pompa
ideea e ca nu am de la cine sa imprumut: asa ca ramane sa o cumpare sotul dupa ce va veni minunea pe lume
o sa ma bazez pe el ca e receptiv la sterilizare, iar banutii care i-as fi dat pe ea, ii investesc in altceva
31+
diana.b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui fluturasha23
asta e? http://www.mastershop.ro/lansinoh_centura_sustinere_operatie_de_cezariana_ggp01.html Mami fericita si implinita de Iulia si 30+ |
foarte tare......... m-am amuzat teribil!!!
la acel link vedeti mai jos: "Produse cumparate impreuna cu produsul selectat:" unde apare o LUNETA...
foarte interesanta combinatia
31+
douradoudou spune:
azi merg si eu la echo..incep sa am un feeling ca trebuie sa ma grabesc cu cumparaturile si tot....bb-elina mea se impinde f tare in my cervix parca vrea sa-l deschida acum...oricum colul meu a ajuns la 3 cm ..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 34+ cu
DIMITRA_R spune:
ANDREEA LAVINIA,BUN VENIT PE LUME!
SANSET LA MULTI ANI!DRAGA NOASTRA
Beatrice,ma bucur ca esti bine,si acasica,sa stea bebe acolo cat e nevoie
fetelor,despre pompa de sani,este foarte usor sa cumpere si sotul daca este nevoie,si eu la prima nastere,l-am trimis pe sotul sa cumpere de la farmacie,cand eram in spital
iar despre sterilizator la fel,au cumparat,si l-am gasit acasa cand am venit cu bebe,sunt lucruri care nu se stie daca o sa aveti nevoie....
iar am uitat ce mai vroiam sa spun
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)31s