Burtici nov - dec 2010 (121) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 14
fluturasha23 spune:
A folosit cineva produse cosmetice pt bebe de la Topfer?
Mami fericita si implinita de Iulia si 30+
mirunam spune:
Am vporbit cu doctorul si mi-a spus ca un titru de 1/32 e inca mic si sa refac analiza la sfarsitul lunii ... asta daca nu nasc pana atunci. Cum nu ma simt impacata cu solutia asta am decis ca la sfarsitul saptamanii sa refac analiza la Institutul de Hematologie ca sa am rezultatul pana la urmatorul control... si sa vad daca s-au inmultit nenorocitii.
Fetelor in 5 minute pun si eu in album pozici cu hainutele si primele creatii, lenjeriile... celelalte trebuie aranjate intai.
Sashenka, auzi si tu aberatie ca nu e frumos numele Iustin. Dar mi s-a spus cu atat dispret de parca ii dadeam nume din alea tiganesti gen Mercedesa sau Vitrina (de baieti nu stiu). Bafta la noul dr!!! Te-a ajutat Beatrice sa scapi de emotii
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h fetelor eu am emotii mari ca astazi trebuie sa ma duc la noul doctor la ora 3, adica la filipescu...uffff......sa-mi tineti pumnii Mami Andreea 33sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
sashenka sa ai lista cu toate intrebarile - iti raspunde la toate cu calm si detalii daca ii ceri. Daca mai vrei sa ma intrebi ceva sunt aici. Eu merg la el de la inceputul sarcinii.
Mami fericita si implinita de Iulia si 30+
ukume24 spune:
Hai Miruna pune pozele nu ma mai tine is suspans ca eu de cand ma tot uit pe pisassa si astept!!
30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
danaint spune:
Sunset, LA Multi Ani!!!
Miruna, stai linistita, cu anticorpii de grupa de sange nu e asa grav. Mai grav cu aia de Rh. Si eu am 1/16. Mi-a zis ca sunt la limita mie. Dar in tot cazul pot da un icter mai avansat doar, sau usor retard de crestere, dar doar cand sunt la val mari.
Acu oricum nu avem ce face, o sa ne ceara neonatologul analiza asta.
Eu am avut un we minunat, cu o excursie la bran si breaza. Am terminat cam de bebe de la breaza, la bunici. Pun acusi poze, dc reusesc sa le scot. Gata, ma duc sa incep sa pun din rufele calcate in dulap
s35 Lucas Petru
beatrice75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui fluturasha23
asta e? http://www.mastershop.ro/lansinoh_centura_sustinere_operatie_de_cezariana_ggp01.html Mami fericita si implinita de Iulia si 30+ |
DA
34+
35 ecografic
celesta spune:
Neatza fetele
Eu m-am asezat cuminte in patuc ca ma doare burtica recunosc, is vinovata, nu am ascultat de medic zilele astea si m-am pus pe treaba prin casa...
Sunset, La multi ani!
35+
ukume24 spune:
Celesta ei ei... pai vezi cum nu esti tu cuminte? saptamana trecuta promiteai c-o sa stai cumintica si deja ai uitat. Treci in patut sa te faci bine.
Fetelor de Caludia nu stie nimeni nik? ieri se simtea cam rau.... sper ca e ok acum
30+ Luca Stefan
sashenka_h spune:
da si fina mea care m-a recomandat la filipescu mi-a zis ca este bun rau....sper sa nu uit intrebarile cand il vad . totusi emotii am cu carul, am inteles ca este zapacit rau.
fluturasha23 merci mult de suport..acum nu imi vine nimic in minte dar daca este o sa apelez la tine.
miruna mie iustin mi se pare superb...dar ce ar fii vrut...vasile, ion.... stii cum trebuia sa faci, cum am facut eu la sasha. cand le-am zis ce nume vreau sa ii pun au inceput comentariile...ca ce nume este asta, ca doar nu este rus. apoi le-am zis ca m-am razgandit si ne-am hotarat sa ii spunem dominique....am crezut ca fac infarct si mi-au zis ca mai bine sasha....asa ca voila...am ajuns unde am vrut si le-am aratat ca se poate mult mai rau. nasul meu cand i-am zis sa-mi dea o idee cu nume de baiat si ce mi-a zis.....NOVAC...ca este nume romanesc si frumos. am zis sa-i puna el lui fisu asa...auzi tu NOVAC .
sa stiti ca eu sunt pro sterilizatoare. eu am luat inainte sa-l nasc pe Iustin un sterilizator de la avent, stiu ca este scump dar credeti-ma ca si-a meritat toti banii si inca merge super. eu nu prea sunt deacord cu fiertul. am incercat si eu odata cand am fost plecata si au ramas dungi pe biberoane de la apa ptr ca esle mai mult plutesc si s-au matuit de la apa. este mult mai bine sa le sterilizati cu aburi....asta este parerea mea dupa doi copii unde am sterilizat pana la un an cu sterilizator si o sa-l mai folosesc un an.
Mami Andreea 33sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
ukume24 spune:
Miruna sunt f faine pozele!!! De unde ai cumparat salopetele asa dragute? eu am mult bluzite si pantalonasi dar salopetele nu prea am. Spuneti-mi cam unde ati gasit salopete dragute si ieftinutze. Nu vreau sa dau foarte multi bani pe ele ca ei cresc rapid si nu apuca sa le poarte prea mult
30+ Luca Stefan