Burtici nov - dec 2010 (121) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Sunset, la multi ani!! Sarcina si nastere usoara si bb sanatos!
Celesta, Miruna, aveti grija de voi.
Eu ma simt din ce in ce mai ok, e clar ca au fost niste zile de criza. Am reorganizat hainutele Mariei, acum trebuie sa fac acelasi lucru pt jucarii. Apoi hainutele mici. Am vreo 16 salopetute cu capse in fata sau pe lateral, vreo 8 bodyuri, tot atatea bluzite, pantalonasi, sac de dormit, hainute de scos pe-afara (toate de la M). Mai ramane sa-i cumpar ceva nou, dar teroetic am de toate. Ah, mai putin saltea, bine ca vorbeati voi.:)) Adica as avea de la Maria, insa vreau una noua.
Noi ne-am impacat extraordinar de bine cu cea de cocos, acum, cand am luat patut nou, am cautat tot saltea de cocos. Maria se odihneste cel mai bine la ea in pat, pe salteaua asta.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Sashenka, tinem pumnii!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Miruna, Emanuel seamana cu mami, clar!
Nu ai poze cu burtica(cine vorbeste!)
Vrei sa spui ca tu ai cusut acele ratuste, ursuleti?Daca da, nu-mi vine sa cred!
Ukume, cred ca Miruna a cumparat hainutele din afara, ca acelea sunt asa faine

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Sashenka sterilizatorul tau este de pus in cuptorul cu microunde sau electric? eu mi-am comandat unul din State dar e de pus in cuptor. Is curioasa tare cum e. Sper sa fie ok

30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Am pus pozici ... nu sunt chiar actuale pentru ca eu sunt fotograful familiei si m-am puturosit. Sotul ca sa faca o poza sta o ora si ne pune sa stam nemiscati lucru care ma scoate din sarite.

In weekend sper sa vin cu ceva mai actual si cu camera finalizata. Nici pana acum nu am facut poze cu burtica

Dana sa inteleg ca la tine sunt mai multi anticorpi daca ai 1/16? Oricum m-ai linistit daca si dr. tau a zis ca nu sunt probleme pentru moment.

Celesta ti-e dor de spital???... din seria a vorbit cea care nu sta locului Ai grija si daca nu poti sa te abtii fa totul incet si cu pauze multe si lungi.

Ukume, salopetele sunt in mare parte de la Kiabi. Nu merita sa dai multi bani pentru ca intr-o luna ii raman mici. La fel si body-urile. De la 3 luni in colo le folosesti ceva mai multicel, oricum nu mai mult de 2-3 luni. Eu am prins oferta la Kiabi cand le-am cumparat, era cam 25 lei/salopeta, in medie.

Ideea e ca ori iei din magazine care vand o anumita marca cu preturi variate (Z, Miniblu, Kiabi, DPAM, Prenatal etc) ori iei din magazinele de cartier/cele gen Piciul unde gasesti marfa din Europa la pret triplu (lucrurile pot fi si calitative si frumoase dar poretul e gandit pe masura).

Incearca sa vezi poate prinzi vreo oferta la Kiabi, cred ca sunt cei mai decenti ca preturi.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

Neata burtici
Raportez un weekend fara net. Tre' sa ma pun pe citit din urma.
mirunam mi'ai adus aminte de saltea pt patut, fie, nu ca as avea patutul, dar saltelele de copilasi mi se par tare subtiri. Adica inteleg ca e copilasul mic dar chestia aia cu iarba mi se pare ciudata rau imi aduce aminte de vechile paturi cu iarba si arcuri de la tara
mamicile care sunt experimentate: ce saltea ati ales voi? si cum v'ati impacat cu ea?
ps:M'am trezit de la 6 si acum am o pofta de baclava sau de friganele si n'am pe cine sa stresez sa'mi procure/produca

pupici pe burtici :*:*:* 28+
ana eu am luat de la bebecomfort Saltele BIO-KOKOS

ma duc sa citesc din urma si revin

Lore 29 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Vasari vorbele tale ma incurajeaza. Si ma mai gandesc ca nu vor fi niciodata singure, ele cresc impreuna, se joaca, plang si se distreaza amadoua. Nici io nu mai stiu cum stau Puficele..aia stanga a ramas cre cu capu-n jos si cealalta probabil in covrigenie pe dreapta..

Sunset zuzi, la multi ani draga mea ! Nastere la termen si usoara, si bebita sanatoasa!

ana_vio87 ce taare ar fi baclava! Da de unde naibii sa iau cand sunt nedeplasabila si Pufi e la serv. Ieri ma luase asa cu niste pofte de dulce si am facut o budinca..Am ras cioco deasupra putina si cand am papat-o am ras cu dulceata de visine si faimosu meu magiun. GENIALA a fost. Acu astept sa mi se digere fructele ca bag dupaia o portie!

mai citex si revin ca vad ca aveti spor.Sau m-am sculat io iar prea tarziu

sugubina 30+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sashenka, gata, la urmatoare reuniune de familie le spun ca il botezam NOVAC !!! Nu pot sa ma gandesc decat la Baba Novac ! Super idee... si de mine s-au luat ca de ce i-am pus nume evreiesc lui Emanuel. Nu stiam ca este evreiesc, nu ma deranjeaza in niciun fel, ba chiar si pentru al doilea ii caut nume de sfat tot din ebraica...na ca asa vreau eu, ca si Anca e evreiesc... i-am informat deja ca imi tatuez numele copiilor in ebraica asa ca iti dai seama cum ma vad. Au tot sperat ca imi revin cu varsta .
Au tot zis ca la 30 de ani ma potolesc dar cred ca au renuntat...

Beatrice eu sunt autoarea. Poze cu burtica o sa fac cand o sa ma pozeze Emanuel, e cel mai priceput fotograf in casa... iti dai seama

Doar puloverele si treningul sunt din afara.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

da si fina mea care m-a recomandat la filipescu mi-a zis ca este bun rau....sper sa nu uit intrebarile cand il vad . totusi emotii am cu carul, am inteles ca este zapacit rau.
fluturasha23 merci mult de suport..acum nu imi vine nimic in minte dar daca este o sa apelez la tine.
Mami Andreea 33sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

scrie-le pe hartie si mergi cu hartia - crede-ma e mai bine asa, nu risti sa uiti nimic. Bafta!

Mami fericita si implinita de Iulia si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Sashenka sterilizatorul tau este de pus in cuptorul cu microunde sau electric? eu mi-am comandat unul din State dar e de pus in cuptor. Is curioasa tare cum e. Sper sa fie ok

30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

eu mi-am luat electric ptr ca noi calatorim mult si era mai comod asta, sincer cand l-am luat eu nu stiu daca existau ptr microunde.

Mami Andreea 33sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput