Burtici nov - dec 2010 (121) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata tuturor burticilor si bebicilor

Sunset, LA MULTI ANI! Sa ai parte numai de bucurii, sa fie bebelina sanatoasa si sa vina la termen!

Am citit pe fuga ce-ati scris, am notat partea cu sterilizatorul. Si noi tot cautam pe net, o sa las asta in sarcina sotului meu, in cazul in care e nevoie.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Neatza' cu intarziere si de la mine!

La multi ani Sunset Suzi!! Multa sanatate si nastere usoara si la termen

Citat:
citat din mesajul lui ukume24
Cristina trebuie sa iti spun ca Teo a ajuns vedeta la Cluj. Dupa ce m-am uitat eu si sotul de cateva ori bune la filmuletze4le cu pisica si ne-am distrat copios, au venit si niste prieteni la noi si sotul zice: 'Pune-la si lor filmuletele cu Teo si pisica!' Teo e o scumpa, o dansatoare minunata iar pisica.... hmm...cam prostuta. Nush cum sta asa cuminte si nu o zgarie sau nu fuge.

Multumim de aprecieri! Matza este intr-adevar cea mai proasta pisica posibila, si cred ca e masochista. I-am luat-o din mana si tot la fii-mea s-a dus, deci clar ii place.
Cat despre Teo mi-as dori si v-as dori la toate un astfel de copil, nu colici, nu brate, nu dureri la dinti, nu bolnavicioasa, doarme singura la ea in camera de la o luna, e genul de copil dupa car te incumeti sa spui ca mai faci cativa. Eu nu ca ma omoara durerile de spate. Hai ca mi-am laudat puiul destul.....cioara de mine.

Am vazut ca ati vorbit de biberoane, sterilizaroare..... eu aveam si de la Teo, ca de... ea a papat numai biberon, dar acum mi-am luat si eu sterilizator, tot AVENT electric.
Pot spune ca la Teo cea mai des folosita metoda a fost cu solutie de sterilizat. Imi placea cum le curata desi trebuiau clatite mai mult datorita mirosului foarte puternic, dar de departe mi se pare o metoda foarte practica. Le lasam intr-o oala cu solutie si scoteam cand aveam nevoie, clateam si foloseam.

Pompa de sani, tot AVENT, tot electrica (am si manuala), sper sa imi fie de folos, adica sa am lapte.
Eu le-am achizitionat tot din afara, second hand, la niste preturi foarte mici. Nu ma deranjeaza ca sunt second ca se sterilizeaza, si starea in care vin..... numai eu pot sa-mi dau seama ca nu sunt noi. Oricum noi nu mi-as fi permis, sau nu as fi dat atatia bani.

Revin ca tre sa ma jog cu galusca

Cris mami de Teodora si 35+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Baba Novac e chiar in top! Desi Novac mie nu mi se pare aiurea, mai ciudat ar fi sa-l cheme Baba.
Am cunoscut un baietel pe care-l chema Elias zilele trecute la joaca si avea un aer asa romantic, i se potrivea tare bine! Noi suntem in mare dilema cu numele, eu vreau unele, sotul altele. Nu avem nici macar unul comun. La Maria am ales doar cand am vazut-o.
Speram ca macar acum sa ne potrivim din timp.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

beatrice75 ai putea sa incerci sa le dai copie CI. Eu cand merg la spital mereu imi cere si le arat pe amandoua si dupa le zic sa opreasca copia. Si pac am scapat sa stau dupa asistente sa imi dea bi.

diana.b sa intri pe choice brand. ro (elimina spatiile) si uite-te cat e pompa manuala Avent acolo..

danaint ai fost la ravaseala oilor? Caat de tare!! Mie imi plac tare mult targurile astea pt ca ai ce vedea, si cumpara chestii speciale..Bine uneori is scumpe rau da zic si io asa!

sashenka_h uau NOVAC era prea de tot sincer. Sasha e haios asa si unic ..dar Novac - saracu copil zdai seama la gradi, la scuala ce si-ar fi batut joc de el?!

Monica Anghel l-a denumit pe bebe ei AVIV daca va imaginati..Ce parere aveti?

sugubina 30+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Pt fetele interesate de centura cezariana: pe langa centura prorpiu-zisa vine la pachet cu alte 3 pernute (shield, cool pack si cherry stone pillow). Acestea se pot fie incalzi la cupotrul cu microunde, fie se pot raci la frigider. Centura poate fi folosita si pt durerile de spate sau durerile menstruale ulterioare sau chiar pt eventualele dureri de burtica ale bebelului.

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna fetelor
gata am recuperat ce ati scris pana acum

sterilizator mi-am luat si eu de la chicco si e electric, pompa de san am zis ca o sa trimit pe cineva sa-mi ia daca va fi nevoie

am o intrebare despre ceaiul pt lactatie, cand tb sa incep sa-l beau??

Lore 29 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Hello, fetelor!
Scuze pt ca nu am scris pana la aceasta ora, dar m-am trezit, am facut ordine in casa, am aerisit, am papat, baut o cafeluta si am plecat la medicul de familie, sa-mi iau trimitere pt eco de maine, de la Filantropia. Ma simt mai bine, m-au lasat contractiile aseara, cand am adormit.Astazi am avut doar una mai urata, sper la cat mai putine. Incerc sa stau cuminte, dar chiar nu pot: am bagat o masina cu haine inchise la culoare la spalat, trebuie sa le intind, nu pot astepta pana la 19, cand vine sotul. La 13:00 vine Nicholas de la gradi si sper sa reusesc sa stau dupa-amiaza in pat, fara sa ma ridic de 100 ori pt prostiutele lui
SUNSET, LA MULTI ANI! Multa sanatate, fericire si bb sanatos, grasut si ne-plangacios .
Beatrice, eu l-am nascut pe Nicholas prin cezariana, cu anstezie totala si mi l-au adus la san la putin timp dupa ce am ajuns la terapie intensiva (chiar prea des in acea noapte, asa mi se parea mie) si am avut colostru, la fel si a doua zi si incet-incet am avut si laptic, chiar destul. Am avut si inca mai am pompa manuala de la AVENT, de care m-am folosit cand plecam undeva si nu eram sigura ca ajung la timp pt alaptat si cand simteam ca el nu a golit sanul de tot.
Revin, ma duc la intins rufe.

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna!
S-o iau pe rand:
Bine ai venit Andreea! Felicitari Alexa!
Sunset!

felicitari celor care au schimbat semnaturi, au venit cu vesti bune de la eco!
Beatrice ma bucur ca ai revenit din spital. Sa stea bebe cat mai mult la mami in burtica

Legat de subiectul zilei...eu am pompa manuala si sterilizator de la Avent. Mi-am comandat acum pompa electrica de la Medela, de pe Amazon. Eu va sfatuiesc sa cautati pe amazon ca au oferte la pachetul sterilizator, cu biberoane, pompa...pompa manuala avent aveau si cu 19 lire. aveti grija cu transportul...unele firme cer 2-3 lire, altele in jur de 10. Pachetul cu pompa mi-a ajuns prin curier in 2 zile..a fost un pachet mai mare si transportul a fost aproape 8 lire (o pompa medela, un footmuf pt landou, o paturica gen footmuff pt carut sport, un sac de dormit, un biberon, perie de curatat bibe, set 2 tetine).
Miruna, f frumoase creatiile tale. Astept poze cu burtica.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 34+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mi-am modificat si eu semnatura, ca era in urma.
Symo, imi pare rau ca te-au amanat cu mobila. N-am ajuns la 44style si nici nu cred ca ajung. am contractii din ce in ce mai dese si dureroase. M-am trezit ieri dimineata cu urme de dinti pe maini, ca de oboseala adorm intre contractii si ma musc singura in somn
Eu am bagajul gata, dar pt bebe nu am spalat nimic, inca nu i-am facut coltisorul lui in camera....tot zic ca ma pauc, dar inca n-am reusit. A..i-am luat ceva haios pt scos din spital. O sa pun si eu poze cu hainutele lui.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

A folosit cineva produse cosmetice pt bebe de la Topfer?
Mami fericita si implinita de Iulia si 30+

Eu ii dau lu' Teo laptele de la topfer si am avut si niste creme. Sunt bune, dar noi nu prea am avut nevoie. Rar s-a iritat si in rest nu i-am dat cu creme. Apa, sampon sau servetele.

sashenka bafta azi. Tin pumnii sa fie "dragoste la prima vedere"

Revin ca fii-mea si-a pus castronu' de vinete in cap.

Cris mami de Teodora si 35+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput