Burtici nov - dec 2010 (121) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna seara!

tocmai ce m-am intors de la cinema unde m-am luptat cu o punga de floricele si niste nachos cu branza, iar acum ma omoara arsurile.

Beatrice, sa dea Dumnezeu sa te intorci cat mai repede acasa!

Msymo, spor la treaba!

Sugubino, maine fac pilaf, mi-ai facut o poooofta!

Ana_o astept cu nerabdare emailul in care ne vei anunta ca n-ai facut nimic toata ziua si esti plictisita.

Alinushca, haide sa le dam mai mult credit medicilor care ne urmaresc sarcina si ne vor fi alaturi in momentul intalnirii.Pana la urma medicul a fost de fata la ceea ce s-a intamplat la nasterea micutie Andreea, noi nu.Si ma gandesc ca , daca eu as fi la prima nastere, m-as panica la citirea unor mesaje asa de radicale vis-a-vis de cate de pacalite suntem de doctori.

Andreea, mami de baiat si 34+ cu

AMR 4 saptamani

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21
Acum cred ca am sa ma rasplatesc cu o shaorma de la dristor, si daca tot e un mcdonalds peste drum de ei, iau si o inghe cu caramel la pachet Micile bucurii ale vietii. Aaa, si intre timp downloadez True Blood.

O vreme, dupa ce s-a nascut Luca, noi locuiam pe Bvd Decebal, si ne mai aprovizionam din zona- Dristor- cu shaorma, sau cu KFC si cafea de la Strabucks la Mall. Ce vremuri, dom'le! Mi-e dor de o shaorma si de o aripa picanta...
Pe aici mai fac astia kebab/ shaorma dar nu ma avant, nu stiu de ce nu imi da inima ghes, tot aia de la Dristor sau shaorma din Vama Veche rulz!!!

Sa te gandesti si la mine cand iei primul dumicat Tu te-ai mutat pe acolo? Sau stai tot pe unde stateai?
Eu acum bag niste clatite cu dulceata de caise- ma gandesc si eu la tine daca vrei

Beatrice, asteptam vesti bune de la tine!

Eu vreau sa imi vina odata barbatul acasa, e plecat de joi si vine abia maine seara tarziu. M-am saturaaaaat!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 27+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Aaaaa, Joy, cum e True Blood? Eu sunt complet si definitiv marcata de "Twilight Saga", are sens sa arunc un ochi la serialul asta True Blood sau cad de sus?

Eva & Luca (08.09.2008) acum 27+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

allinushca nu uita ca andreea este un copil prematur .nu stiu cate stii despre prematuri dar peste tot in lume se cauta sa se usureze cat mai mult nasterea lor si sa fie cat mai rapida...si mai avea si circulara...ca i-au facut epiziotomie asta chiar nu mai conteaza..sunt sigura ca si alexandra simte la fel...eu cred ca medicul a facut ce a fost mai bine in situatia respectiva ..
andreea de mami alexa sa iei in greutate repede ca sa scapi din spital in maximum 2 saptamani...noi de abea e asteptam acasa cu mami a ta

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Eva eu am fost singura mai mereu in sarcina asta....
E oribil, te inteleg, mai ales ca esti si cu baietelul, dar eu sunt singuraaaaaaaaa.
Cred ca pleaca 3-4 zile la fiecare 2 saptamani, iar cand revine e varza de obosit.
Marti a plecat la Paris, a venit aseara, s-a uitat la meci, moment in care eu vorbeam cu el (adica singura) si apoi a trebuit sa iasa fiindca avea un eveniment. Asta seara a plecat pana la Iasi pt un alt eveniment si vine maine dimineata ca sa doarma juma de zi....
Dar...sa nu crezi ca stau degeaba, am un spor la shopping

Bonne soiree

Symo 36+ Diana Nicole
AMR 17 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

vad ca nu sunt singura care bantuie pe aici la ora asta

in primul rand FELICITARI ALEXA SI ANDREEA ! sa veniti repede acasa

Beatrice, sa treaca contractiile repede si sa mai stea bb cuminte inca putin

deci am incehiat si noi serviciul, nu stiu ce o sa fac acasa 2 luni, am plecat chiar trista de acolo...imi trece....copiii sunt mai importanti..

si am o mare problema : bebelina mea la eco de 29 saptamani nu era intoarsa si dupa cum misca, nu e nici acum...iar mie mi-e frica de cezariana de mor...prefer sa ma doara oricat de mult sau de tare decat sa ma taie ... stie cineva ce as putea sa fac sa o ajut sa se intoarca in pozitie craniana ? exercitii, ceaiuri, orice...ca timpul trece si ii va fi tot mai greu sa se intoarca...am certat-o, am mangaiat-o, i-am vb frumos....nimic nu da rezultate

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

schimbam si semnatura....

si ne auzim maine, probabil

noapte buna, somn usor

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimineata!

Afara e toamna. In adevaratul sens al cuvantului. Gata canicula care ne-a dat batai de cap toata vara, eu aici deja am dat drumul la centrala si ma acopar cu pilota de iarna. Miroase a lemne de soba si a fum, pe strada mea. Pe ici, pe colo, mai e cate-o casa care inca functioneaza in vechiul sistem de incalzire, pe mine mirosul de fum ma duce in trecut, la anotimpul mersului la scoala si apoi mai tarziu, spre vacanta de iarna.
O zi de stat in casa, la caldura, cu niste castane coapte si putin must proaspat.
Symo, Eva, si eu sunt singura, de fapt, mai tot timpul am fost singura, dar am invatat sa ma bucur si de clipele astea. Azi chiar ma bucur ca sunt singura si-mi petrec ziua asta in satisfactia ca am reusit sa termin si cuibul nr. 2, stau la caldura, ma uit la TV, mananc, beau o cafea... Pe la 2 plec la party de nepot, dar pana atunci....

Mesaj de la Beatrice, e acasa, au externat-o aseara. Ce bine ca e acasa!
Revin.

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Sashenka, e minunat sa te muti in casa noua, eu sunt mutata, dar satisfactia cu mobila o voi simti abia marti, cu atat mai mult cu cat eu de 2 luni imi astept bucataria vietii... Si nu numai!
Sugubina, sper sa dea rezultat reteta cu strugurii, sincer, as manca 1 kg in fiecare dimineata, numai sa am garantia ca e totul ok cu domnul tranzit. Inca nu m-am "ocupat" de micul dejun.
Victoria, atat am fost de agitata ieri, sa termin, ca nici timp pentru Fagaras n-am avut. Dar azi, dupa masa de dimi, savurez un baton cu toata pofta! Daca ai manca o shaworma in Timisoara, in complexul studentesc, toate astea din Bucuresti ti s-ar parea imitatii. Are un turc un mic fast food, deschis de 12 ani, si-a pastrat omul reteta si crede-ma, e gustul autentic. Eu m-am saturat sa tot incerc sa gasesc o varianta macar asemanatoare. Ala e the best!
Symo, eu ti-am zis de mobila... mie mi-au dat termen final 10 oct. Logic, cum nu pot livra duminica, 11 se subintelege. Draga de tine, le-ai dat si avans mare, eu doar 800 ron. La inceputul lui septembrie, nici nu mai stiu cand am platit avansul asta, oricum, imediat dupa tine. Sa nu te mai agiti, ca ajunge mobila inainte de Diana!
Andreea, zile de plictiseala nu cred c-am avut vreodata. Dar zile de leneveala... oooo, da! Uite azi, pana la 1, nu fac nimic! Mananc, stau in pat, beau cafea, si de la 1 in pregatiri pentru party de copii(vom fi mai mult adulti, dar mai conteaza?!) Eu saptamana asta am in plan multe seri la cinema. Vine o prietena din Italia si inainte sa plece, asta vara, mergeam in fiecare saptamana la cinema. De cand a plecat, mai rar... asa ca saptamana asta abia astept sa ma "vait" de arsurile provocate de nachos si floricele!
Lore, eu nu stiu ce inseamna gradul de maturare al placentei... medicul meu a spus ca am grad 1, Iosup, grad 2... Eram in 29s. Dar nu m-am stresat. Cred ca explicatia Dourei e corecta.
Lorin, si bebele meu s-a intors. Adica dupa accident a coborat in pozitie craniana, acum il simt din nou transversal. Oricum, cred ca sunt destul de multe sanse sa se intoarca. Nu te panica! Si cred ca Joy a avut problema asta si a incercat niste exercitii si a s-a intors Sofia. Poate o sa-ti raspunda ea.

Merg la masa, stomacul a luat-o razna. Cred ca de la copilul meu se trage, ca sta fix in stern... n-as putea spune cu ce organ... Dar e umflat fix sub stern si ma ardeeeee.....
Va pup pe toate, fara exceptie si va invit la masa, struguri, fulgi cu lapte, dulceata de prune cu unt, salam de sibiu, svaiter, rosii de gradina, ceai de musetel, apa plata si Pepsi, pentru cele mai pofticioase....... Azi schimbam semnatura si intram in 37!

Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

lorin pelvic rocking. poti da cautare chiar pe youtube. la mine a functionat sarcina trecuta.

va mai ofer o data spre citire ce inseamna o nastere naturala pentru comparatie cu ce se practica si se ofera in spitalele bucurestene: www.nastecumsimti.org/2010/02/05/ini%C8%9Biativa-pentru-na%C8%99tere-mother-friendly/" target="_blank">http://www.nastecumsimti.org/2010/02/05/ini%C8%9Biativa-pentru-na%C8%99tere-mother-friendly/. folosesc linkul asta pentru ca este in limba romana ca sa il poata intelege toata lumea, insa ideile astea sunt de mult prezente in toata europa iar noi suntem codasi. inteleg perfect nevoia de a avea incredere in medic, asa ca nu mai comentez nimicutza. eva cred ca vei avea o experienta mult diferita a nasterii in franta, asa ca pregateste-te

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 35

Mergi la inceput