Burtici nov - dec 2010 (121) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Syl, ce experienta! Asa e cu asistentele, chiar si cu neonatologii. Pe mine mult m-a ajutat forumul si ce am citit eu in paralel. Dar nu in carti, ci pe net. La fel si cu diversificarea, desi la noi nu a mers deloc. Dar asta e alta poveste, prea mult love pt laptic.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s31
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Lore1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misticgirl A facut cineva echo de trim 3 la Filantropia, la dr Anca Simionescu? Daca da, imi spuneti si mie, va rog, cum este? Cat dureaza echografia si alte detalii (I-ati dat ceva, o atentie?) Pe trimiterea mea scrie "pt echografie generala, abdomen si pelvis". Oare e OK? Eu i-am explicat doctorei si a zis ca asa apare in lista, sper sa fie bine. Claudia ![]() ![]() ![]() |
Buna ziua, burtici!
Claudia, nu are importanta ce scrie pe biletul de trimitere, nimeni nu ia in seama. Important este biletul in sine!
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
ralucaspm spune:
Miruna, mie nici la dus nu imi e bine, pt ca nu pot sta in picioare ca imi vine sa lesin. Mai ales daca ma mai spal si pe cap si trebuie sa inchid ochii sa nu-mi intre sampon in ochi, amestesc imediat.
Raluca cu Ioanna ,
Georgios si
30+
ralucaspm spune:
Mie mi se urca sangele la cap cand aud sfaturi de la "binevoitori". Mai rau ma doare insa cand vin din partea celor apropiati. In sarcina trecuta ma plangeam si eu la sor-mea ca imi e rau si ca nu pot sa beau deloc apa si asta nu e bine. Si ea ce credeti ca imi zice:" pai injecteaza-ti si tu in vena"...
Dupa ce am nascut-o pe Ioanna ma enerva f tare soacra-mea ca o tot compara cu celalalt nepotel al ei care e mai mare decat Ioanna cu 2.5 luni. O sa vedeti ca la bebelusi 2 luni jumate inseamna f mult. Acum nu prea mai are ce sa zica pt ca diferenta nu se mai vede si mai ales ca Ioanna pare mult mai matura si stie mult mai multe lucruri. Cred ca fetitele sunt mai precoce oricum.
Cumnata-mea a nascut iar in iulie, deci o sa fie diferenta cam de 4 luni cu bebe al nostru. Daca incepe iar cu comparatiile...
Raluca cu Ioanna ,
Georgios si
30+
Lore1983 spune:
Bebe se misca asa de jos ca zici ca vrea sa iasa! E o senzatie ciudata
28+ viitoare mami de
ratusca83 spune:
buna burtici!!!
Am revenit si noi pe baricade dupa o absenta de 2 zile....
Vad ca vorbiti despre sterilizatoare si pompe de muls...eu mi-am achizitionat un sterilizator de ls Avent, iar pompa de muls o sa trimit sotul sa-mi cumpere daca o sa fie nevoie.
Raportez si eu ca voi naste prin cezariana..mor de frica,dar este cea mai buna solutie
....Azi am vb cu asistenta dr meu, care mi-a explicat cam ce se poate intampla la o nastere naturala dupa ce colul a stat atata timp strans...asa ca am ales cezariana...mi-e teama dar in acelasi timp sunt linistita pt ca va sta si ea cu mine in sala si il va lasa si pe sotttt
...el o sa stea pe scaunel langa mine ceea ce pt mine este f important...l-am intrebat daca vrea sa stea si a a fost de acord..bineinteles ca nu se va uita la cum taie dr si ce face el acolo...
miruna minunat ce ai facut tu...eu abia stiu sa cos un nasture cum trebuie
...pupici multi sa treaca contractiile...
beatrice ma bucur ca esti acasa..sper din tot sufletul ca bebe al tau sa stea cat mai mult in burtica
sunset
asteptam vesti bune de la fetele care merg azi la ecograf....
va pupic pe toate si revin pt ca am uitat ce am vrut sa mai spun...minte de gravida,na..32+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 5 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
BraveGirl spune:
Symo, eu am luat pui cu gust de la Carrefour. Se cheama Puiul fericit, si cica e hranit bio, ca el bio nu prea are cum sa fie, ca nici aia d ela tara nu mai sunt bio, ca toti le dau antibiotic si ii vaccineaza sa nu moara. E gras si galben si f gustos.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
35+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ana_o spune:
Sunset,! Iti doresc multa sanatate, impliniri, o nastere usoara si bebe sanatos!
Miruna, ma bucur ca ai rezolvat problema internetului, ne-a fost dor de tine! Abia astept sa vad si eu pozele, sper deseara sa am timp, acum sunt pe mare fuga. Ah, si eucredeam ca tu esti cea cu "fara exceptie", Doura se pare ca e cea cu aceasta formulare. Ce-i drept, de la Doura am citit cel mai rar propozitia scrisa. Nu conteaza, de fapt... e bine ca exista un pupic care sa includa toate fetele din odisee, astfel nu se simte nicio burtica exclusa.
Beatrice, cum te mai simti? O sa te contactez, ca vreau si eu centura aia, plus accesoriile, o sa te sun pentru detalii.
Claudia, ma speriasem ca poate ai ajuns si tu la spital, dupa atatea contractii. Bine ca esti acasa.
Corina, ai cam lipsit ultimele zile... Mama lor de contractii, se pare ca incep sa ne dea serioase batai de cap.
Sugubina, te-am visat azi noapte. Nu-mi amintesc detalii, dar m-am trezit cu tine in gand.
Ralucaspm, stiu ca de la castante ma constip... Dar asa pofta mi-e...
DianaB, ce daca e camera mai goala... Bucura-te ca stati in ap de 3, timp s-o "umpleti" veti avea voi. Eu cu Amelia ne "chinuim" la 2 si tare-am vrea 3...
Salteaua zic si eu pro cocos+latex, noi de asta am luat de la babycomfort.
Lore, nu e bun ceaiul pentru stimularea lactatiei, daca ai canalele infundate, va fi jale... Am citit si super citit. Asa cum au spus si fetele, cam la 2 saptamani dupa nastere poti incepe cu bautul lor. Important e sa le procuri.
Mai am de scris... dar ma grabesc.
Geniusa, Ukume, Amelia, Ratusca(chiar, pe unde e??), Andreea si restul fetelor, va pup pe toate, fara exceptie!
AAAA, Sashenka, tin pumnii pentru intalnirea cu doctorul!!
Symo, mi-ai facut pofta de pilaf!!!!!!!!!!!!!
Gata, pup pe toate, fug la Kika, sper sa am timp mai pe seara. Dar a venit si prietena mea din Italia si va sta la mine... e graviduta in 14s, e inscrisa la Fluturasi de martie/aprilie. Doua gravidute la cumparaturi!
Ana36+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
mirunam spune:
Ana , eu sunt cea cu *fara exceptie*, doura te cita pe tine
. Mi-a iesit de ziua mea cand nu am tinut minte cui sa multumesc pentru urari...parca.
Raluca si eu ametesc cu ochii inchisi. Nu iti imagina ca imi este usor cu dusul. In cabina nu imi place pentru ca desi am scaunel nu incap, in cada mare care are scaunel suficient pentru balena de mine ma enervez ca fac lac si nu am de ce sa ma tin cand ies si uite asa am ajuns la o cada normala, din baia copiilor unde stau in fund ca bebelusi. Cand ma ridic e un spectacol
Syl parca ai descris alaptarea mea. M-am urat doua saptamani din cauza acelor nodului. Am invatat un singur lucru, la mastita mulsul cu mana e sfant... din pacate o saptamana m-am torturat cu pompa. Ii repetam sotului non stop ca daca mai vrea copii sa stie ca nu ii alaptez. Nu am putut sa inteleg mamele care descriau experienta alaptatului ca fiind minunata, nici acum nu pot, pentru ca a mea a fost de cosmar.
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +