Burtici nov - dec 2010 (121) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Corina, tu ce iei pt contractiile astea de noapte? _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s31 |
Nimic
![](icon_smile_big.gif)
Dc as fi la prima sarcina, m-as indopa iar cu medicamente, de frica sa nu nasc. Dar acum zic eu ca-mi dau seama cd se ingroasa treaba.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
POZE CU PRINTESA
BEBE2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralucaspm spune:
Ana_o ai grija ca din cate stiu eu castanele constipa.
Raluca cu Ioanna ,
Georgios si
30+
MSymo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Mi-am modificat si eu semnatura, ca era in urma. Symo, imi pare rau ca te-au amanat cu mobila. N-am ajuns la 44style si nici nu cred ca ajung. am contractii din ce in ce mai dese si dureroase. M-am trezit ieri dimineata cu urme de dinti pe maini, ca de oboseala adorm intre contractii si ma musc singura in somn ![]() Eu am bagajul gata, dar pt bebe nu am spalat nimic, inca nu i-am facut coltisorul lui in camera....tot zic ca ma pauc, dar inca n-am reusit. A..i-am luat ceva haios pt scos din spital. O sa pun si eu poze cu hainutele lui. ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() ![]() ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Vai Corina, asa dureroase sunt? Eu nici nu-mi imaginez cum poate fi! Ma gandesc numai la momentul in care s-ar rupe apa si ma ia o fricaaaaaaa. Sambata am fost la masa cu niste prieteni si cineva imi zice: de ce ti-e frica de aia nu scapi. Ei, toata noaptea m-am controlat intre picioare sa vad care-i statusul
![](bang.gif)
Legat de 44style, ti-am zis ca nu ai ratat mare lucru la categoria textile, iar mobila avem, in cazul meu teoretic.
![](pupic.gif)
Symo
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
AMR 17 ZILE
BraveGirl spune:
Symo, sunt dureroase, dar eu suport bine durerea. Adica la spital n-am zis nici pas, acasa mai bocesc, mai mult ca sa ma descarc, ca deja nu mai suport. Eu acum tot pun mana pt ca am impresia ca are capul in vagin ...eu cu ruptul apei n-am idee cum e, ca la mine n-a binevoit. Doar am pierdut dopul, sangeram, stiam ca am colul deschis, asa ca m-am prezentat cu un zambet larg pe fata la Euroclinic. N-am sa uit sa spalau pe jos
si cd m-a vazut receptionera mi-a zambit, ca era clar ca vin in toiul noptii sa nasc.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
35+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
MSymo spune:
Eu nu ma pot lauda cu asa ceva. Si cand imi pune branula fac scandal, se sparge vena si mai rau ma chinuie. Vai de capul meu
Cand mi-a facut injectie, am incordat fesa si ma doare si acum, dar daca nu ma pot controla...
Symo 36+
Diana Nicole
AMR 16 ZILE
MSymo spune:
Off-topic, stie cineva unde pot gasi pui sau gaina de tara, bio? Vreau sa-mi fac o provizie de 2-3 exemplare: imi place mult ciorba sau pilaf cu gust.
Mai luam asa ceva de la un targ de produse traditionale care se tinea in fiecare weekend la Bursa de marfuri, in spatele pietei de flori, la Cosbuc. Dar, n-am mai fost de la Paste.
Symo 36+
Diana Nicole
AMR 16 ZILE
ralucaspm spune:
Eu inca nu m-am apucat de hainutele lui bebe si am intrat un pic in panica. Chestia e ca eu nu pot face singura nimic si depind de sot care e f greu de urnit.
Cand am fost ultima data la dr. mi-a spus ca cel mai probabil o sa nasc mai devreme decat pe Iorgos, pe care l-am nascut la 36 sapt si 5 zile si ma gandesc ca macar sa am 36 de saptamani incheiate. Dar cum nu stii niciodata sigur, m-as simti mult mai relaxata daca as termina cu pregatirile.
In plus, eu nu prea mai pot sa ies pt ca imi vine sa lesin din ce in ce mai des si iar am o gramada de lucruri de pus la punct inainte de nastere. De exemplu, trebuie sa cumpar ghetute pt copii ca acum se schimba vremea si ai au numai sandale si adidasi. Fara mine sotul nu se descurca sa le cumpere.
De dimineata ma apucasera nervii si dezamagirea ca sunt atatea lucruri de facut si eu nu pot face nimic.
Raluca cu Ioanna ,
Georgios si
30+
syl spune:
Da, cu ceaiurile de stimulare a lactatiei am patit-o si eu. In spital la terapie m-am pus pe ceai ca sa am lapte si numai eu stiu ce am patit. Am inebunit efectiv de durere, facusem noduli de jur inprejurul sanului, nici pompa nu m-a mai ajutat nici nimic. De la gat in sus eram om nebun, imi venea sa ma sinucid. Pana n-am inceput sa aplic alternativ comprese cu apa calda si f rar cu rece, nu mi s-au desfundat canalele. Si apoi le-am desfundat si Ati n-a mai vrut sa suga ca ea oricum avea problema la inima si nimeni nu si-a dat seama de ce nu suge. La bibe ii dadeam cate 30 ml ca mai mult nu a vrut si cu timpul am renuntat sa ma mulg ca stateam 1 ora sa mulg 30 ml. Pt mine alaptatul a fost o experienta infioratoare, nu-mi aduc aminte sa fi suferit atat de mult la cezariana. Cezariana si ea s-a suparat si supura, am facut o reactie aiurea la fire de am tras 2 luni cu supurarea, nu m-a durut dar...discomfort total.
Asa ca acum stiu lectia, fara ceai de stimulare, laptele vine singur. Am o colega care a avut lapte din prima zi si a nascut tot cu cezariana. Totul este psihic. Si atentie la sfaturile asistentelor, eu dupa ele m-am luat si era sa mor aruncandu-ma de la etaj. Stiti vorba, pana la D-zeu te mananca sfintii.
Sterilizarea pompei in spital, o faceti acolo la asistente. Ele au sterilizatoare ca doar e obligatoriu sa sterilizeze biberonele copiilor. Eu acolo o duceam dupa folosire.
Sterilizatorul l-am luat pe cel pt cuptor de la Avent, foarte bun, simplu si usor de transportat. Este obiectul cel mai apreciat de mine. Cu pompa m-am chinuit de m-am rupt, dar m-am convins ca nu de la ea ci de la psihicul meu. Asa ca relaxare totala fetelor, multe le cumpara sotul cand voi sunteti la spital.
Syl, mami de Ati si acum 28+
Thomas Bogdan
diana.b spune:
incredibil, nu mai pot face nimic fara semnal de alarma
m-am aplecat de trei ori ca sa iau rufele din cos si sa le bag la spalat si hopaaa, burta tare ca piatra
cum am sa mai despachetez eu cutiile 31+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
diana.b am cumparat da de pe site ala (chiar pompa-era sigilata). Am fost la ei la magazin ca imi e aproape si nu am vrut sa platesc si transport. Vezi la contact unde e adresa-pe lg primaria sect 2 la obor/avrig.
MSymo gasesti pui dinala ecologic la Auchan, e vreo 16 lei kilu, da se vede pe el ca e galben si frumos. Nu se compara cu ceilanti.Noi am facut supita si pilaf-geniale. Bine Pufi nu noi..hihi
Io calc acuma ultima tura de haine de America, vai sunt asa mici si dragute! Am la bodiuri albe simple cu maneca scurta de mor. Si pantalonasi si bluzite mici mici de pus la maternitate cred. Deabia astept sa le fac bagajelu si sa aleg haine pt acolo. Acu fac o pauza ca deja statu in fund ma afecteaza la burtoi.
sugubina 30+ cu Puficele