CAPITOL NOU: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156972
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +
Miruna, lasa iubita ca acuma stim ce urmeaza. Uite la a doua cezariana ma asteptam sa fiu iara daramata ca la prima, dar suprise...m-am descurcat mult mai bine cu durerile, cu masatul pe burta pentru a scoate lohiile. Celelate de langa mine urlau de durere, eu nu pt ca am inteles ca e bine sa masezi cat mai tare si des,bine ideal e s-o faci tu ca medicii au mana tare. Si m-am refacut si mai bine, exceptand supuratiile...
Asa ca sunt convinsa ca o sa ma descurc si la alaptat mai bine. Dar acuma am stresul cu uterul, dar vad eu cum le impac.
Syl, mami de Ati si acum 28+
Thomas Bogdan
Miruna, eu nici de pe canapea nu mai pot sa ma ridic. Deabea ma trage sotul. Daca ma asez in cada cred ca mai trebuie sa cheme si niste vecini sa ma ridice. Am ajuns la 82.5kg. Sotul are 86kg si se intreaba cand o sa-l intrec.
Cu alaptatul, nici mie nu imi placea. Nici cand misca bebe in burtica nu pot sa spun ca imi place, pt ca mi se pare f ciudat ca am pe cineva in mine. Stiu ca sunt cam ciudatica, din punctul asta de vedere.
Am alaptat fiecare copil pana la 1 an, pt ca stiam ca e bine pt el, dar pt mine nu era nici o placere.
Raluca cu Ioanna ,
Georgios si
30+