Burtici nov - dec 2010 (121) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lore, eu una nu as bea ceaiul pt lactatie decat dupa ce am recut de furia laptelui si vad ca am nevoie. Altfel nu vad rostul, si-asa sanii la inceput nu inteleg cat lapte trebuie sa produca, asa ca fac mult. Abia dupa vreo doua saptamani parca, incepe sa se regleze bine cantitatea. La a doua sarcina asta se intampla mult mai repede, un avantaj, dar si un dezavantaj.

Fetele, dupa nastere or sa fie ceva dureri, se simt ca niste contractii, dar destul de dureroase. E uterul care isi revine repede la forma initiala. La a doua sarcina, sunt chiar mai violente, refacerea fiind si mai rapida. Am scris ca sa nu va speriati, sa stiti ce se intampla.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Corina, tu ce iei pt contractiile astea de noapte?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

La multi ani, sunset_zuzi!!!

ufff... ce mi-am incasat-o de la beatrice pentru ca nu am mai intrat pe odisee o perioada mare de timp , dat plec capul si nu zic nimic: o merit

apropo de Filantropia... cand am ajuns la camera de garda, luni noaptea, pe la 1h30 si cand s-au hotarat sa ma interneze... mi s-a pus o intrebare tare inteligenta: "aveti trimitere de la medicul de familie?" ... imi era destul de rau si nu am putut sa ripostez pe masura, am fost in stare sa le spun doar "sper ca glumiti!!! credeti ca puteam sa prevad aceasta internare?!?!?!"

horror ... unii oameni nu gandesc inainte sa deschida gura... incredibil!!!

31+

si pe noi ne-au intrebat acelasi lucru la Giulesti si i-am zis ca da avem dar ptr 17 noi cand trebuia sa nasca

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

A facut cineva echo de trim 3 la Filantropia, la dr Anca Simionescu? Daca da, imi spuneti si mie, va rog, cum este? Cat dureaza echografia si alte detalii (I-ati dat ceva, o atentie?)
Pe trimiterea mea scrie "pt echografie generala, abdomen si pelvis". Oare e OK? Eu i-am explicat doctorei si a zis ca asa apare in lista, sper sa fie bine.

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Anca, cum se simt Alexa si micuta Andreea? Vrem detalii, noutati. Nu am apucat s-o sun de vineri, o s-o sun pe Alexa maine, dupa ce termin echo la Filantropia. Pana atunci, asteptam vesti de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:

Ioana_mami legat de discutia noastra de vineri noaptea, am niste prieteni care au iesit in oras in aceea noapte si au fost dezamagiti: clubul pe care il frecventam noi de obicei avea petrecere privata si alte vreo doua cluburi erau cam goale ... asa ca sa nu ne para rau ca nu am participat si noi la distractie

31+

Diana , pai normal daca lipseam noi

Fericita 35+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Lore, eu una nu as bea ceaiul pt lactatie decat dupa ce am recut de furia laptelui si vad ca am nevoie. Altfel nu vad rostul, si-asa sanii la inceput nu inteleg cat lapte trebuie sa produca, asa ca fac mult. Abia dupa vreo doua saptamani parca, incepe sa se regleze bine cantitatea. La a doua sarcina asta se intampla mult mai repede, un avantaj, dar si un dezavantaj.

Fetele, dupa nastere or sa fie ceva dureri, se simt ca niste contractii, dar destul de dureroase. E uterul care isi revine repede la forma initiala. La a doua sarcina, sunt chiar mai violente, refacerea fiind si mai rapida. Am scris ca sa nu va speriati, sa stiti ce se intampla.

_

ms de raspuns
eu credeam ca tb baut din timp, pana sa nasti
bine ca mi-ai spus ca ma si gandeam sa-l procur

Lore 29 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Anca, cum se simt Alexa si micuta Andreea? Vrem detalii, noutati. Nu am apucat s-o sun de vineri, o s-o sun pe Alexa maine, dupa ce termin echo la Filantropia. Pana atunci, asteptam vesti de la tine.

sunt bine ,aia mica a facut icter si o tin la lampa,respira singurica si plange intr-una de foame.De azi incep sa ii dea lapte muls de la Alexandra .Alexandra este bine si ea numai ca incepe sa se plictiseasca,de sambata este singura in salon

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

revin dupa o repriza de calcat... saptamana trecuta am lasat toata treaba pentru cand o sa stau acasa si acum nu-mi vad capul

sashenka eu l-am obisnuit pe dr meu sa apar cu o listuta la fiecare consultatie ... am o agenda pe care o tin in permanenta cu mine si cand imi vine in cap o intrebare pt dr, ca sa nu cumva sa o uit, o notez acolo... au fost dati cand am avut si doua pagini de intrebari
acum cand ma vede, ma intreaba din start: cum stau cu intrebarile/listuta?!?!?!

cand ma gandesc la numele Novac, parca vad un tip calare pe un cal, cu sabia in mana, gonind la lupta...... ce imaginatie, nu? wake up!!!

beatrice pare super centura, mai ales ca e marime universala si in plus poate fi folosita si dupa... eu am primit una care se strange cu un fermoar si care bineinteles ca e pe marimi - persoana care mi-a dat-o nu a folosit-o niciodata, fiindu-i mica de la inceput - iar eu sunt mai mare decat a fost tipa respectiva, so... nici gand sa o pot folosi pe aceea
am sa-l intreb si eu pe dr daca imi recomanda una anume, cu toate ca el se abtine sa recomande firme, dar macar am sa incerc

sugubina ai comandat vreodata ceva de pe site-ul acela?!?!? pare interesant, sincer! dar as vrea sa stiu daca sunt si seriosi

bravegirl am sa stau cu ochii pe amazon sa urmaresc ofertele

misticgirl nu o cunosc pe dr. simionescu, dar in privinta trimiterii poti sta linistita, e ok asa cum ti-a dat-o, nu o sa ai nicio problema! bafta si te asteptam cu vesti bune

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lore76

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

_

ms de raspuns
eu credeam ca tb baut din timp, pana sa nasti
bine ca mi-ai spus ca ma si gandeam sa-l procur

Lore 29 + &

Da, are dreptate Vasari, eu insa as dori sa-mi procur ceaiurile de pe acum, ii fac sotului o lista cu to do-uri ca va fi saracul....zapacit!

34+
35 ecografic

Mergi la inceput