PAROHIA GLODEANU VA CERE DIN NOU AJUTORUL!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tudor_marian spune:

Doamne ajuta!
Nu stiu ce sa spun ... am primit de doua ori colete cu mancare (conserve, paste, dulciuri etc) de la "Galliciana" pentru baietelul care a fost in plasament! Nu stiu daca le-a scapat celor de la posta sau vazand ca este adresa unei parohii pe colet au trecut peste niste reguli...!
E posibil sa nu deschida coletele, nu stiu ce sa va spun, sincer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cei de la posta nu au voie sa deschida nici un colet.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudor_marian spune:

Stiu sigur ca pe cele internationale le deschid!
Cele interne nu stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Din cate stiu eu, cele internationale sunt deschise la serviciul de vama si cred ca se face doar in prezenta destinatarului.

Coletele interne nu se desfac de cei de la posta, altfel ar fi violare a corespondentei.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Asa e, pachetele interne nu se deschid. Se poate pune orice in colet, iar eventual, daca intreaba la posta ce e inauntru (ca trebuie completat) se poate spune si scrie "diverse". Eu asa fac si de multe ori nici nu ma intreaba.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Sarut mana parinte! Am cumparat azi 2 pachete de scutece de cate 56 buc fiecare, pt bebelusul cel mic. O sa incerc sa vad dace la pot trimite maine...Daca nu cel tarziu luni sper sa fie in drum spre dvs.
Doamne ajuta!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

offf, am vazut pozele postate de Parintele Marian, si cand am dat cu ochii de bebelusul acela......, dragul de el
imi pare tare rau ca nu sunt in tara, si nu pot ajuta momentan
sper sa ajung luna viitoare, inainte, de Craciun, si sa reusesc sa ajut macar un copilas
am intrat acum sa va spun ca nu cred ca este nici o problema in a trimite diverse alimente in colet, doar ca ar trebui sa fie relativ neperisabile si ambalate corespunzator.eu am trimis periodic colete unei familii din constanta, cu doua fetite mici, si printre hainute alternam ori cosmetice, ori ceva alimente.de obicei puneam doua colete, unul cu hainute si detergenti, sapunuri, pasta de dinti...etc., iar celalalt cu hainute si diverse dulciuri, biscuiti, paste, vegeta, diverse semipreparate...., conserve.n-am avut niciodata probleme.

credeam ca regula de a nu trimite alimente e impusa de forum

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
--------------------------------
avem poze in concurs : cr-1.jpg si cr-2.jpg.daca va plac si doriti sa ne votati va multumim anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da, regula de a nu trimite alimente este valabila. Ideea de baza este ca tinem foarte mult la calitate si nu am dori sub nici o forma cu sau fara voie sa se ajunga la discutii ulterioare privind calitatea produselor trimise sau mai stiu eu altceva. Intradevar atat cat putem preferam sa detinem un anumit control care nu are in spate decat doar si numai doar desfasurarea corecta, normala a unui ajutor.
Faptul ca se doreste sa se trimita si alimente in sine nu e rau stiu ca o necesitate primara a oricarui om este si va fi si mancarea. Poate ca am sa propun altceva in viitor - trebuie in primul rand sa ma consult cu administratorii si colegele mele. In esenta ar putea fi vorba tot de bani care insa sa serveasca la achizitionarea de alimente dar de data aceasta achizitia va fi facuta de noi sau cu alte cuvinte vo avea curajul si garantia certa ca alimentele au fost EXACT cum trebuie sa fie din punct de vedere igienic al valabilitatii ambalarii. Este doar o ideea ce mi-a trecut acum prin cap.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sakura spune:

Buna ziua, asi dori sa-mi spuneti de cati bani mai este nevoie pt. cumpararea caruciorului, fetitei de 16 ani? lasati-mi un mesaj pe uramatoarea adresa. hideto.sandrano.yuri_saita@docomo.ne.jp pb. este ca trimet numai prin posta, iar pt. asta voi avea nevoie de o adresa si nr op. unde sa trimet. astept un rapuns, la adresa de mai sus. o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Buna Marius,
Ti-am trimis un mesaj privat. O zi buna!

Mergi la inceput