PAROHIA GLODEANU VA CERE DIN NOU AJUTORUL!
Raspunsuri - Pagina 5
Arhistefy spune:
Buna dimineata,
Am donat si eu suma de 100 lei prin Piraeus bank, ordin de plata nr.1325566 din 09.11.2010.
Rog confirmati primirea, cand va fi cazul, sa stiu ca totul este ok
Dodo-pui spune:
Buna ziua,
parinte ieri au plecat din Navodari 2 colete.Va rog cand le primiti da-ti semn
Doamne ajuta!
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
marius spune:
Confirmarea o voi face aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157585
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
ralualexandrei spune:
Astazi trimit un colet cu haine,este destul de voluminos ,cam 10-11kg .
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arhistefy Buna dimineata, Am donat si eu suma de 100 lei prin Piraeus bank, ordin de plata nr.1325566 din 09.11.2010. Rog confirmati primirea, cand va fi cazul, sa stiu ca totul este ok La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine. Cu drag, Mihaela |
Au intrat
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
tudor_marian spune:
Doamne ajuta!
Astazi am mai primit patru colete pentru care va multumim din inima!
Dupa ce am sortat un pic din ele am dat fuga la familia aceea cu multi copilasi de le-am mai dus hainute jucarii si ceva de incaltat!
Nici de aceasta data parintii nu erau acasa, am inteles de la copii ca ar fi fost plecati dupa crengi de plop pe marginea soselei!
Nu mi-a placut ce am gasit acolo in primul rand pentru ca micutul de trei luni (asa cum se poate vedea in poza) era ud tot si nu avea cine sa-l schimbe! Unul din copii mai marisori a zis ca abia s-a trezit si ca urmeaza sa-l schimbe el insa nu avea pampers!
Ma gandesc cat de atenti eram noi cu fetita noastra si nu o lasam nici macar o clipa nesupravegheata, ii schimbam pempersul de nu stiu cate ori pe zi, nu stiu cate creme si servetele umede... si tot mai racea din cand in cand sau se spuzea si acest bebelus nu pare sa aiba nimic cu toate ca este crescut in niste conditii greu de imaginat!
Maine o sa merg la Buzau sa ridic un colet venit tocmai din Japonia si o sa cumpar si un pachet de pampers pentru micut!
Ma gandeam sa gasesc cateva persoane dispuse sa ajute lunar cu cate ceva ca sa cumparam acesti pampersi insa asa cum v-am mai spus, fiind o parohie saraca nu prea cred sa reusesc mare lucru!
Va multumesc iarasi pentru bunatatea dumneavoastra!
Am pus poze facute astazi :http://s857.photobucket.com/albums/ab139/parohiacarligumare/cazuri%20speciale%20parohia%20glodeanu%20carlig/
PS. Am primit doua colete cu jucarii de la DODO PUI !
O parte din ele le-am dat copilasilor din poze insa cea mai mare parte m-am gandit sa o donam gradinitei din sat!
As vrea totusi sa stiu daca sunteti de acord sau nu!
Jasmin012 spune:
Parinte, m-am uitat si eu la pozele noi cu copilasii... ce slabi sunt! Si ochii le sunt vineti, au cearcane. Par niste copii tare tristi! Nu mai spun de inconstienta parintilor de a lasa copiii singuri in casa cu un bebelus! Multe accidente se pot intampla, dar stiti si dvs ca Dumnezeu are grija de copilasi! Si exact cum spuneti si dvs, parinte, acesti copii sunt mai sanatosi decat ai nostri, celor care-i dam cu crema si-i schimbam imediat ce s-au udat putin.
In legatura cu jucariile, aveti dreptate sa va ganditi la o donatie catre gradinita: ar avea acces la ele mai multi copii care poate acasa nu au si deci ar fi un numar mai mare de copilasi care sa se bucure de ele.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tudor_marian 20carlig/ PS. Am primit doua colete cu jucarii de la DODO PUI ! O parte din ele le-am dat copilasilor din poze insa cea mai mare parte m-am gandit sa o donam gradinitei din sat! As vrea totusi sa stiu daca sunteti de acord sau nu! |
Da ,parinte si la gradinita tot copii sunt si au nevoie de ajutor
Doamne ajuta!
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
myky791 spune:
buna ziua. parinte o sa trimit si eu niste colete vineri sau cel tarziu luni si voiam sa va intreb desi nu avem voie sa punem alimente in pachete, nu putem pune pateuri, o punga de paste, pachete de biscuiti? intreb cc chiar nu stiu. cauta cienva in colete? multumesc
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti