PAROHIA GLODEANU VA CERE DIN NOU AJUTORUL!
Raspunsuri - Pagina 4
galliciana spune:
am mai primit iri cateva hainute de baieti si jucarii.
pregatesc pachetele, am sa va anunt cand le pun.
o zi buna tuturor!
tudor_marian spune:
Doamne ajuta!
Am primit coletele de la dumneavoastra si va multumesc in numele celor ce vor beneficia sau deja au beneficiat de ele!
Hainutele sunt foarte frumoase!
Din lucrurile trimise de "galliciana", (sase colete)am dat la doi baietei- Marian, cel intors din plasament si Georgian care nu lipseste de la nici o slujba!
Am facut si poze pe care o sa le atasez !
Celelalte lucruri o sa le duc la familia aceea numeroasa urmand sa vedem care se potrivesc pentru acei copii si care nu!
Unuia dintre copilasi am dat o pereche de pantofiori noi nouti primiti de la "galliciana" si am aflat ca a fost foarte mandru la scoala spunand ca a primit de la "tata parintele" pantofiorii noi desi eu i-am spus ca nu eu sunt cel care i-a cumparat!
Am gasit cateva lucruri si pentru fetita bolnava!
o veste rea este ca am aflat de la cativa vecini ai acelei familii nevoiase ca fetita de trei luni nu a luat in greutate decat un kilogram de cand a iesit din spital!
Sapt viitoare o sa mearga sotia mea la doctorul pediatru unde este inscris bebelul si o sa ne interesam mai bine urmand sa gasim solutii!
Inca odata va multumesc pentru marele ajutor oferit si va doresc tot binele din lume!
Nu uitati sa trimiteti acatiste!
Fiti binecuvantati!
Joy21 spune:
Buna seara. Am pus astazi la posta un colet cu cateva hainute de iarna pentru fetita de 1 an si jumatate. Sper sa-i fie de folos.
Doamne ajuta!
Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara
David Lloyd George
andata spune:
Buna ziua, am pus si eu un colet vineri cu cateva haine, si mai mici si mai mari. O sa mai caut sa vad ce mai pot trimite. Sanatate multa micutei, sper din suflet sa nu fie bolnavioara si sa inceapa sa ia in greutate.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
raluci_b spune:
trimis 3 colete haine adulti, ieri am pus la posta, sa le fie cu folos
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
raluci_b spune:
Cand mai aveti vreme Parinte sa intrati sa ne spuneti daca au ajuns coletele multumim
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
tudor_marian spune:
Doamne ajuta!
Au ajuns toate coletele de la dumneavoastra!
Ase3ara am fost la familia cu cei sapte copii insa parintii lor nu erau acasa !
Am aflat de la copii ca erau la crengi pe marginea soselei!
Le-am dat multe hainute jucarii si incaltaminte!
M-a ajutat o vecina a familiei respective!
Trei dintre copilasi au primit schimburi noi incepand de la chilotei si sosetele!
Dat fiind faptul ca parintii nu8 erau acasa nu am indraznit sa fac fotografii urmand sa mai merg zilele astea cu cateva lucruri mai mari!
Va multumim din inima si ma rog pentru cei care ne ajutati sa va binecuvinteze Dumnezeu cu cele mai bogate daruri si sa va tina departe de primejdii!
Jasmin012 spune:
Parinte, ne bucuram foarte mult pentru cei 7 copilasi, ca au si ei hainute si incaltaminte cu care sa treaca peste iarna grea... si jucarii!
Si daca ne tineti la curent cu ce tip de haine sau incaltaminte(varsta, marime, tip), etc sunteti deficitari acolo si poate se mai gaseste cate ceva pe la noi pt a umple golurile si nevoile.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Flowers spune:
Am pregatit un pachet cu hainute,sper sa fie de folos, maine pleaca spre dumneavoastra.