PAROHIA GLODEANU VA CERE DIN NOU AJUTORUL!
Raspunsuri - Pagina 7
tudor_marian spune:
Doamne ajuta!
Astazi am avut parte de o surpriza deosebit de placuta din partea unei membre a acestui site!
In jurul pranzului a sosit o masina de la Bucuresti cu o suta de calupuri de salam pentru copilasii din parohia noastra!
Stiu ca donatoarea este doamna Simona si atat...!
Imediat ce am primit acestea am mers la acei copilasi care m-au primit cu deosebita nerabdare de a vedea ce le-am adus!
Astazi le-am dat doar opt calupuri insa am lasat la vecina de vizavi in jur de 30!
M-am gandit ca este mai bine sa le dea dansa in fiecare zi cateva decat sa le las acolo pe toate mai ales ca erau din nou singuri!
Nu va imaginati cat de multumiti au fost!
Am plecat de acolo cu lacrimi in ochi vazand cu cata bucurie au primit acei copilasi ceva ce alti copii trebuiesc rugati sa primeasca!
Ma gandesc aici chiar si la fetita mea care are o multime de pofte desi are doar doi ani si sapte luni!
Acei copilasi, imediat ce m-am intors cu spatele sa plec au inceput sa muste din salam ca din mere ... e dureros... e dureros mai ales pentru faptul ca ei nu au nici o vina!
in fine, plecand de acolo mi-am revenit doar gandindu-ma ca am reusit ca macar pentru o zi sa aducem in sufletul acelor copii bucurie!
Multumim doamna Simona, sa va rasplateasca Dumnezeu cu varf si indesat la toata familia dumneavoastra!
Am dat la aproape toti copilasii din parohia mea cel putin cate doua salamuri!
Mi-au mai ramas o sacosa plina si ma gandesc ce sa fac cu ea!
As fi vrut sa merg la un camin de batrani, nu stiu inca ce sa fac , as mai putea sa pun la congelator si sa dau acelor copilasi mai tarziu... voi vedea, oricum am avut parte de o surpriza foarte , foarte placuta!
Maine as vrea sa facem o mica slujba de multumire si v-as ruga, doamna Simona, sa imi trimiteti un mes pe privat cu un pomelnic!
Inca odata mii de multumiri din partea mea si a tuturor celor care au primit ceva de la dumneavoastra!
Am pus poze noi :http://s857.photobucket.com/albums/ab139/parohiacarligumare/cazuri%20speciale%20parohia%20glodeanu%20carlig/
marius spune:
Pofta mare - va va contacta ea.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
tudor_marian spune:
Multumim!
Copiii va invita la un aperitiv asa ca de lasatul secului!
Astept sa ma contacteze doamna Simona!
ducky spune:
Buna
Va rog sa ne spuneti cu ce am mai putea ajuta parohia. Ma refer in principal la haine (de care si pentru ce varste, sexe) sau lucruri nealimentare, care sa nu riste sa se altereze pe durata transportului.
Multumim
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Al meu blog
myky791 spune:
buna ziua.
parinte am trimis si eu azi 2 colete de la braila cu hainute. am pus in colet o punga de paste, un pachet de biscuiti si un borcanel cu mancare pt bebei.
sa va dea Dumnezeu sanatate pentru tot ceea ce faceti.
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
alex_andra spune:
Am tras un ochi la subiectul cu confirmarile pentru carucior si m-am bucurat tare mult...usor, usor, se strang banii, am un sentiment de bucurie si emotie...
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
tudor_marian spune:
Doamne ajuta!
Astazi am primit doua colete de la Braila si unul de la Bucuresti, mai avem unul acasa la postas pt ca l-a adus ieri dar nu am fost acasa!
In seara asta am fost la acei copilasi cu scutecele primite de la Bucuresti si cateva hainute si ceva de mancare de la Braila!
Le-am mai cumparat si cateva napolitane si 7 paini!
De data aceasta era mama lor acasa si am vorbit cu ea insistand pe tema curateniei!
A promis ca lucrurile se vor schimba in bine si la randul meu i-am spus ca de fiecare data cand se va gasi in dificultate sa ma caute!
Am mai promis sa trec in una din zilele urmatoare (nu stiu care) sa vad daca acel copilas mic are sau nu scutecel!
Pana la craciun voi merge cel putin odata la doua zile sa le duc paine copilasilor!
S-a mai intamplat un lucru foarte frumos in parohia noastra: Dumnezeu ne-a mai binecuvantat cu un bebel!
E baietel,are cateva zile si e sanatos!
Le-am dus si lor astazi cateva lucrusoare pastrate de la dumneavoastra!
Parintii lui sunt in al noualea cer chiar daca au ramas si cu datorii dupa aceasta nastere pentru ca s-au chinuit foarte mult sa aiba un copil si medicii erau sceptici!
Le-am spus sa aiba incredere in Dumnezeu care este Doctorul Suprem ca vor reusi, si iata ca asa a fost pana la urma!
Mama micutului a facut cezariana si operatia s-a desfacut fiind nevoie de o a doua interventie!
Mi-au spus ca au cheltuit 1500 de lei si ca au facut datorii!
Oricum copilasul este in atentia noastra si cu ajutorul Lui Dumnezeu ne vom preocupa de tot ceea ce tine de buna lui crestere!
Multa sanatate tuturor utilizatorilor acestui forum!
Natasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tudor_marian De data aceasta era mama lor acasa si am vorbit cu ea insistand pe tema curateniei! A promis ca lucrurile se vor schimba in bine si la randul meu i-am spus ca de fiecare data cand se va gasi in dificultate sa ma caute! Am mai promis sa trec in una din zilele urmatoare (nu stiu care) sa vad daca acel copilas mic are sau nu scutecel! |
Ma gindeam ca puteti ruga o femeie din parohie sa o viziteze si sa-i explice cit de importanta e curatenia pentru sanatatea lor! M-a impresionat bebelusul lasat murdar in pat, din pacate acolo nu e vorba numai de saracie. Cu vorba buna, cu sfaturi, cu vizite dese poate incet-incet se schimba si comportamentul mamei. Noi putem trimite haine si scutece, dar trebuie sa-si schimbe si ea atitudinea, altfel copiii aceia tot murdari si prost hraniti vor fi!
Am reintrat sa va mai intreb ceva! Tinind cont de starea extrem de precara a familiei, de mizeria in care cresc copiii, nu ar fi bine sa-i spuneti femeii sa-si puna un sterilet? Putem plati noi consultul, steriletul, dar pentru a asta ar fi nevoie de dumneavostra sa-i explicati si sa o convingeti. Daca steriletul e un pacat, atunci poate o vorba cu sotul , ca el sa se protejeze macar o vreme, pina se pun pe picioare. Nu ma intelegeti gresit, copiii sint un dar de la Dumnezeu, dar cred ca sintem datori fata de darurile astea sa le oferim o viata decenta. Copiii trebuie sa fie imbracati, trimisi la scoala, hraniti, sa aiba acces la medicamente in caz de nevoie... SIgur, dumneavostra ii ajutati, oameni generosi intind o mina, dar nu cred ca asta e solutia pe termen lung.
tudor_marian spune:
Aveti perfecta dreptate!
Asta incerc sa fac!
O sa incerc sa trec pe la ei macar din doua in doua zile sa le cumpar si paine si voi vedea cum evolueaza lucrurile!
Daca nu ma vor intelege voi apela la serviciile protectiei copilului!
Am spus acelor parinti ca ii ajut cu tot ce imi sta in putinta insa daca nu tin acei copilasi curati imi pare rau pt ei!
alex_andra spune:
Parinte, pe langa faptul ca si pe mine m-a impresionat negativ mizeria in care traiesc copii, faptul ca acel copilas, statea ud si murdar, m-a mai socat un lucru: copilasul acela de cateva luni, de cine este supravegheat?? cine il hraneste??
Parerea mea este ca nu este suficient sa primeasca ajutoare, dar ei sa continue asa, sa-si neglijeze copii. Au facut copii, apai sa aiba grija de ei. Saracia nu este echivalenta cu mizeria si nepasarea.
Poti fii sarac, dar curat, poti fii sarac dar sa-ti ingrijesti copii.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)