Dovlecei in sarbatoare *197*
Raspunsuri - Pagina 8
Lali_mete spune:
Buna dimineatza fetele mele .
Un subiect interesant .
Uka te pup,ma bucur ca ai decis sa redeschizi "Dovlecelul vesel" si sper din toata inima sa nu te superi pe mine ca am spus asta aici,si ca voi mai arunca cat un ochi si acolo. Ma voi distra copios la glumele voastre ! De scris nu o sa scriu,din respect pentru tine stau aici cumintica,si pe la Gashca,pe unde te mai asteptam sa treci.
Fiecare face ce simte ca este mai bine pentru sufletelul lui,nimeni nu este dator la explicatii nimanui.
Alex cum a fost mamico la nunta? Ia zi-ne detalii picante ,a mai venit cineva cu negreala prin jurul gurii,ceva?
Nu-i asa ca Zeinuca a fost cea mai printesa dintre printese si ca seara a fost fenomenala?
MamideAndrei la pozicile voastre intru nitel mai tarziu,sa fiu linistita,sa le vad in tihna,si pe ale Elenutei sa le revad,ca sa traiesc fiecare poza,sa pot comenta ceva .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
alex25 spune:
Buna dimineata!
Va invit la o fierbinte si aromata, ca eu tare mai am nevoie.
Elle ai niste minunatii de fete, Anna a fost superba, si ce mai rade ea cu gura pana la urechi, super!!!
Mamideandrei tare mi-a placut ce am vazut, Andrei este un frumos. Si nici nu mai discut despre felul lui de a manca.
La nunta a fost super bine si frumos. Totul a fost exact asa cum au planuit mirii si noi ne-am simtit tare bine. Nasa a furat mireasa, sau mai bine zis hotii le-au furat pe amandoua si au cerut la schimb un dans pe Cartea junglei si o declaratoe de dragoste care sa cuprinda in mod obligatoriu 4 cuvinte: plic, proteza, Basescu si Trandafir. Delir, va zic. Tortul a fost minunat, mancarea foarte buna, am dansat de ma dor si acum talpile, ne-am distrat pe cinste, am ajuns acasa la 6.30, ca niste nasi care se respecta, am plecat chiar odata cu mirii, la sfarsit. Mandra a venit in vizita vreo 2 ore si a fost in centrul atentiei, a dansat, s-a plimbat, a pus mana pe oglinzi si a plecat acasa multumita, totul a fost ok. Pozele vin abia peste 3 saptamani, dar daca primesc ceva intre timp, va pun, cum sa nu.
Cam atat, va pup.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
LA MULTI ANI ANNA
LA MULTI ANI RARES
suede spune:
LA MULTI ANI LORIS!!!!
LA MULTI ANI AIDAN!!!!
LA MULTI ANI ANA!!!!!
LA MULTI ANI RARES!!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
diamar78 spune:
La multi ani pt frumusica Anna Sophia si Rares mofturosul(vezi sa mananci tot astazi de ziua ta)! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi la suflet!
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
vik-cj spune:
Buna fete dragi! Mi-ati lipsit...
Eu am revenit acasa cu o draga de bronsita si acum ma simt aiurea rau...cu stare febrila, tuse seaca, dureri peste tot...tot tacamul. Dar am intrat sa urez
La multi sarbatoritilor din ultimele doua saptamini! La multi ani Anna si Rares!
Isabela a crescut...s-a inaltat 1 cm cat a fost cu bunicii...si umbla singura... pe picioarele ei...asa ne-am bucurat cand am vazut cu ce surpriza ne asteapta!
Va pup, va doresc o zi buna si ma duc la recuperari sa vad ce s-a mai discutat cat am lipsit.
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
diamar78 spune:
Mamideandrei, gata curatenia? Spune-ne ce a mai facut Andrei?
Vik, sanatate multa. Oau, ce surpriza v-a facut Isabela!
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
alex25 spune:
Mai fetelor, eu am o problema.
Cate grade aveti voi in casa si cum imbracatii copii peste zi si cum ii imbracati noaptea?
Eu sunt in ceata rau de tot. La noi in casa temperatura medie era de 24 grade si mandra avea un maieu si bluzita cu maneca lunga sau bodu cu maneca lunga si pantalonasi subtiri cu sosete.
Acum sunt 21 de grade si mandra mea e rece toata pe maini si are fata rece rau, si nu stiu ce sa fac, ca mi-e sa nu raceasca. Am mai dat drumu la aere pe cald, dar se usuca rau aerul si pare irespirabil....grrr...
Mama ei de viata la bloc.