E normal sa nu ne intelegem...
Dar e atat de util sa incercam...
V-ati imaginat vre-o data grupul de oameni care dezbat un subiect aprins pe forum? O doamna sofisticata la a doua tinerete, o gospodina plinuta si vesela, o 'secretara' subtirica, un/o 'soarece de biblioteca', o 'tanara speranta', o hipioata in picioarele goale, un domn rosu in obraji, o inima franta, o rockarita in bocanci 'de vara', o pocaita, un mistocar, un sarac, un bogat, o 'pacatoasa', o 'premianta', un flegmatic, o obosita, o entuziasta, un 'moderator'...stau toti la masa si dezbat un subiect. Unde in viata asta ai sa mai 'vezi' asa ceva decat pe un forum?
Eu am avut de-a lungul timpului cateva antipatii declarate aici pe forum. Dar mare lucru a fost si este ca daca nu aici, atunci nicaieri in alta parte nu as fi ajuns sa schimb nici doua vorbe cu acel tip de om. Deci una peste alta dialogul a fost un castig.
Lasand la o parte greata pe care ne-o provoaca etichetarea, e posibil ca daca ne alegem fiecare o eticheta din cele enumerate sau o alta...si ne uitam unii la altii...vom observa ca dialogul se incheaga numai pe bisericute si de fapt nimeni nu convinge pe nimeni de nimic...la inceput e o harmalaie de nedescris...apoi hipiotul si rockarul se retrag la o bere, soarecele de biblioteca ocroteste tanata speranta, mistocarul insita pe secretara subtirica, pocaita tine predici pacatoasei, gospodina plinuta si vesela mangaie pe crestet inima franta, domnul rosu in obraji apreciaza doamna sofisticata, obositul si flegmaticul se duc la culcare, entuziastul inchide ziua....
E interesant totusi, nu?
Raspunsuri
Chuny spune:
Io-s inima franta, caut gospodina sa ma consoleze. Mai multe gospodine chiar. Apoi vreau si o bere daca se poate.
Sib Aripi tot mai grele *** Nasterea ariciului Vladimir *** *** Anna, o nastere cu viteza
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sibylle Io-s inima franta, caut gospodina sa ma consoleze. Mai multe gospodine chiar. Apoi vreau si o bere daca se poate. Sib Aripi tot mai grele *** Nasterea ariciului Vladimir *** *** Anna, o nastere cu viteza |
io da sa stii ca nu-s asa gospodina. m-am dat pe brazda dupa ce am avut copii. insa iti ofer mangaierea {emotion cu mangaiere} de care ai nevoie in aceste momente!
viata e o lupta si orice zi trecuta e un mic castig, acolo in intregul vietii.
ps, acum am duc la culcare cu domnul rosu in obraji!
edit, am uitat sa te intreb de care bere doresti?
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
accept92 spune:
citat din mesajul lui Sibylle Io-s inima franta, caut gospodina sa ma consoleze. Mai multe gospodine chiar. Apoi vreau si o bere daca se poate. |
Daca gospodinele sunt ocupate la ora asta, poftim direct la o bere de consolare! Daca nu te consoleaza prima, trecem si la a doua si...la cate e nevoie.
Chuny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Daca gospodinele sunt ocupate la ora asta, poftim direct la o bere de consolare! Daca nu te consoleaza prima, trecem si la a doua si...la cate e nevoie. |
Nenumarate atunci ... ca nimic nu ma mai poate consola. Accept, eu azi am crezut ca esti nevasta lui Guestus .
Kari
accept92 spune:
citat din mesajul lui Sibylle Accept, eu azi am crezut ca esti nevasta lui Guestus . |
Cine stie...pana si asta se poate intampla pe un forum...sa dai nas in nas cu barbatu-tau...sau cu un fost iubit.