Dovlecei in sarbatoare *197*
Raspunsuri - Pagina 7
anamaria1979 spune:
Elle si fetele sunteti niste frumusele. Mi-au placut pozele de la motare, bunicii sunt si ei niste simpatici. Felicitari pentru alegerile fetitei foarte cochete de altfel.
kemsy spune:
Seara buna de la noi!!
Intru rar, nu tin pasul cu voi
Dar nu se putea sa nu va multumesc pentru urarile de ieri, cand puiul meu a implinit un an.
Va multumesc!
Am facut o petrecere micuta si totusi casa s-a umplut de persoane dragi. Era o harmalaie mare, jucarii care cantau, masinute umblatoare , adulti care au dat in mintea copiilor si se jucau cu jucariile , agitatie maxima. Loris s-a comportat bine , nu a plans cand a vazut atata lume la un loc.
Am ramas cu un regret mare, si anume ca nu am facut poze multe si/sau frumoase. Ba apar cu jumatate de cap, ba Loris cu spatele, ba....
La multi ani dovleceilor sarbatoriti in ultimele zile: VICTOR, PAUL, NICHOLAS, AIDAN SI JULIA!!!!sA CRESTETI SANATOSI SI VOIOSI!
, Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
raluk16 spune:
Elle nu pricep de ce nu ma lasa google sa comentez.. tot imi spune sa sign in si dupa ce intru iar ma scoate si imi spune sa sign in, nu-mi apare deloc dreptunghiul de comentarii. Ca alta data aparea si nu ma lasa sa scriu... ...
Prima data am observat-o pe Anna vesela scumpa de ea, ce frumos rade! Si am observat terasa minunata si locatia toata. Super! Anna e aproape cat Eva! Si asta ma face sa realizez ce repede ne cresc piticii, ca doar pe Eva o vedeam tot timpul ca o fetita maaaareeee!!!
Domnisoara sarbatorita a fost foarte eleganta, cum de fapt vad ca sunt TOATE femeile familiei voastre!
Incredibil ce mari si frumoase fete ai! Esti o mamica implinita! O familie minunata!
Si tu arati asa de bine mami!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta salutare am facut-o si pe asta .. am dezmotat-o pe anna. petrecerea a fost frumoasa, au fost numai 4 copilasi si vreo 16 adulti. am organizat totul la noi la terasa si a fost bine, mancarica buna, voie buna. [dez]motata a fost in forma, a mers de manute, a ras, s-a jucat, a mancat de toate pana la loc comanda, a tras si un pui de somn inainte de tort caci era tare agitata. de pe tava, a ales un inel de aur, o bratarica cu cristale swarovski si banii .. a luat cu ambele maini si euro si lei .. a mai pus mana pe cheile de la masina si pe creion, insa, nu a fost foarte hotarata la ele. voi descarca poze si va voi lasa link. va pupacesc! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun bio bebe |
la asa printesa cum a fost ea, ce altceva i s-ar fi potrivit? am vazut poze, superbe si pozele si personajele, iar fetele tale, o adevarata incantare pentru ochisorii nostri
ANDREI
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Buna seara! Sunt in recuperari si sunt absolut varza de somn, am dormit 2 ore azi dimineata. Va pup, sper sa revin. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
bine ai revenit! abia te asteptam maine la cafea cu impresii despre eveniment!somn usor!
ANDREI
anomis28 spune:
Buna seara mamici,
La multi Ani Aidan bebe drag londonez.
Manguliciule, abia astept poze cu Pisky la bunici.
Noi am scapat de raceala si ne pregatim
de o saptamana de munca.
ma bag la poze si la somnic.
santorini spune:
LA MULTI ANI AIDAN, SA CRESTI MARE, SANATOS SI NOROCOS SI SA-TI BUCURI PARINTII IN FIECARE CLIPA. Te pup baietel cu ochi albastri si pe tine si pe mamica ta frumoasa! .
Lullaby_2009 spune:
La multi ani Aidan! Sa cresti mare si voios si sa fii si norocos! Te pup pe tine si pe mami tau cea draguta!
La multi ani Peter! Diana sa ai parte de clipe minunate alaturi de baietii tai!
La multi ani Julia!
Lullaby_2009 spune:
La multi ani Anna!
Sa cresti mare, frumoasa si mereu voioasa!
Elle, sa-ti traiasca printesa!
Pup trei fete frumoase foc!
La multi ani Rares!
Sa cresti mare si destept!
anamaria1979 spune:
Rares, Ana la multi ani! Multa sanatate si fericire, sa cresteti mari si voiosi!
Diamar imi pare rau pentru cazatura lui matei. Nu cred ca a fost nimeni de vina pur si simplu mi se pare greu cu doi copilasi care amandoi cersesc atentia ta si vor sa te imparta, probabil cel mare are putina gelozie pentru piciulica care i-a furat din afectiunea mamei. In fine din cate am observat si aici ma incadrez eu, fratele sau sora mai mare simte gelozie la un moment dat in viata pentru ingerasul ce apare in viata familiei.