Dovlecei in sarbatoare *197*
Raspunsuri - Pagina 6
Dana15 spune:
of, draguta mea Iulia da sa te tzuc putin! bineinteles mami ca esti ingrijorata, te cred..dar daca puiul darama casa, ajuta-l si tu..macar mai uiti de necazul asta cu febra..o sa vezi ca va trece..maine va fi mai bine, sunt sigura!
nu pot sa-mi explic de ce a luat-o "razna" febra, dar oricum, nu este mai mare ca zilele trecute, asa-i? o fi prea cald in casa? o fi prea gros imbracat?
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
Ellenuta spune:
gata si pozutele
din pacate, nu am poze de la tort caci nu mai aveam spatiu pe card, insa, noroc ca a facut sora mea fotografii. le voi adauga dupa ce le primesc.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Dana15 spune:
Elle ce dulcica-i Anna si tu mami, tare bine ai aratat!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
Lali_mete spune:
Ola fetele .
Mai parca eu imi amintesc ca am lasat prajiturici,tort,muzica ...
Oare nu am reusit sa dau si send ?
Eeee,daca nu a reusit sa ajunga beuturile de la mine,dau acum pentru toata lumea.
Va multumesc mult pentru toate urarile la adressa puiului meu,care pentru mine este cel mai bun dar de la Dumnezeu , nu am cuvinte sa va spun cum s-a schimbat viata mea de cand este Paul in viata noastra!
Vreau sa spun si eu cateva cuvinte despre viata reala dezvaluita aici pe net,sper eu fara sa imi iau rosii in ceafa ... Eu cred ca am dezvaluit foarte multe,v-am pus sufletul pe palma si nu pentru ca nu as avea prietene "reale",ba am ,nu multe,dar am. Cand vorbesti cu cineva care nu iti este in fata,nu te face sa intorci privirea,care nu te judeca sau care nu judeca situatia in sine stiind si alte chestii,care ar schimba parerea interlocutorului,este mai usor sa iti descarci sufletul,;primesti sfaturi mai obiective,strict la situatia cu pricina. Eu cand am avut nevoie de umarul vostru vi l=am cerut cu nesimtire ,si mi-ati dat,unele dintre voi chiar pe amandoi . Pentru mine a fost mai usor sa va zic voua,sa ma "smiorcai "in fata tastelor,sa plang asa "virtual" ,si sa imi treaca,decat sa spun cuiva apropiat care ar fi putut sa imi inchida gura. Poate nu m-am explicat cum trebuie,sunt obosita rau .
Mary felicitari,sa va plimbe mult masina si in locuri frumoase in care vreti sau o sa vreti sa ajungeti .
Iulia te-am sunat mami azi sa stiu daca trecem prin oras dar nu ai raspuns .Nu-i bai,sunt sigura ca vor mai fi ocazii.Data viitoare vom sti din timp,te voi suna si sigur ne intalnim.Mi-ar fi placut sa-i vad coditele lui Uku .Le-am povestit atat de multe despre voi toate de aici,ca nasul lui Paul voi pana la urma sa nu mai facem stanga in apropiere de oras,ci sa trecem prin el.Poate vedem o mamica frumoasa cu parul scurt,vopsit roscat-inchis,cu un baietel frumos cu doua codite ca urechiusele de ursulet .
Nici pe aida nu am reusit sa o vad,dar ea avand mama aici in Cta sunt sigura ca o va mai vizita,si atunci cu siguranta ne vom intersecta.
Crissbebe mami tie iti trebuie o sesiune de imbratisari si de ,stiu eu sigur. Hai mai ca nu are nimeni nimic cu tine,nu te pune nimeni la colt,este strict alegerea ta cat si ce spui public,si tine foarte mult de tine sa iesi din starea in care esti.Hai,intra si mai spune cate de minunat este Alexutul mic cum se alinta el si cum te pupa, si cum te ajuta el facand curat cu tine. Hai te pup,revin asupra ta ,ca-mi esti draga .Am citit si ce ti-a scris Sabyna. Stii ca si eu ti-am spus ca stepti prea mult de la oameni?Baai ce urechiuse are Alex la caciulita !"Iepuras Chit,chit ?A iesit cu fratelo la plimbarica[:]?
Nela , si pe Ana Banana frumusica foc .
Revin,merg sa pap .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Lali_mete spune:
Iulia am citit dupa ce am postatam zis,or sa mai fie ocazii .
Bravo Ama de Crocdana,asa mamicule,da exemplu la dovlecime,sa se apuce de "olit" toti .
Noi am petrecut tare bine la Buzau,am fost la vulcanii noroiosi,ne-am luat "amintire" un magnet de frigider si poze,multe poze pe care o sa le descarcam zilele astea... Am fost la unchiul nasului lui Paul,undeva la tara,la 20 km de Buzau. Am fost la "festivalulu carnatilor de plescoi" ,buni la gust,buna si pastrama de oaie,am papat facuti la gratar si unii si din alta,pana nu a mai incaput. A papat si Paul o bucata de carnacior ,s-a uitat cu bale curgand la vata de zahar a lu' tac'su' dar mai are de asteptat. Am lenevit,am admirat dealuri,am stat de vorba cu oameni cu suflet mare si primitor. Nu i-am facut tort de ziua lui lui Paul,ii facem sambata cand ii scurtam motzul .Acum doarme,e frant. Cred ca ii era dor de unchiul lui deoarece cum am intrat in casa si l-am lasat din brate s-a dus glont la el la usa .
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Lali_mete spune:
La multi ani frumosi si fericiti,sa cresteti mari si frumosi puiuti sarbatoriti ieri si azi !
Raluka am recitit listuta ,am crezut ca am sarit ceva,am scris ceva gresit ,inca sunt in dubii la Hepilica,dar eu asa tin minte ca a spus,11.10 inca nu sunt sigura daca era de fapt 14 sau 19 ,dar o astept pe Doamna Hepi sa-mi confirme una dintre date,ca noi vrem sa papam tort bio-virtual si fripturica de pui bio din curte de la marginea padurii,de acolo .
M-am gandit eu ca este frumos sa spunem un "la multi ani" si celorlalti copilasi ai mamicilor de aici,de aia am trecut si copilasii in lista,si imi pare rau ca nu m-am gandit mai de mult timp la asta .
Iulia nu stiu daca e u nsfat tocmai bun,dar daca nu vrea nimic solid,plange de cum vede lingurita ii poti blendui papici mai "apoase" si sa i le pui in biberon cu gaua larga sau in canitele alea cu cioc,poate papa asa .
diamar78 spune:
Eu am fost tare necajita astazi ca a cazut Matei din pat si s-a lovit destul de rau la cap. Cel mai mult ma doare ca eram cu el, eram toti 3 in patul de dormitor, David ma tinea prizoniera, nu am putut sa-l dau jos de pe mine, eram cu o mana pe Matei dar s-a tras, nu am mai putut sa fac nimic si a cazut direct in cap. Eu ca o nesimtita am dat vina pe David ca nu mi-a dat drumul. Acum parca e mai bine ca-l vad vioi dar dupa cazatura am fost afara si era cam abatut.
Elle, ma bag acum la poze. Bine ca a fost o petrecere reusita.
Iulia, pletosul sa-i treaca cat mai repede.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
diamar78 spune:
Elle, ati fost niste elegante toate 3. Normal ca si-a ales bijuterii la cat de eleganta a fost.
alex25 spune:
Buna seara!
Sunt in recuperari si sunt absolut varza de somn, am dormit 2 ore azi dimineata.
Va pup, sper sa revin.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Buna seara! Sunt in recuperari si sunt absolut varza de somn, am dormit 2 ore azi dimineata. Va pup, sper sa revin. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Lasa mami recuperarile, spune-ne cum a fost si apoi mergi la somn daca Zeina doarme.