Dovlecei in sarbatoare *197*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Am venit si noi de la medic. Asa cum banuiam, are laringita, destul de nasol se pare.Ne-a dat de facut injectii cu dexametazona si aerosoli cu adrenalina. Mie imi suna cam horror astea doua. Daca nu se imbunatateste starea ei curand e posibil sa o interneze in spital, pentru ca exista pericolul de sufocare. Imi este teribil de mila de ea, se vede ca abia respira, si scoate niste sunete urate tare de tot.
Bia, ce citat frumos ai zis despre Anna lui Ele. Cum oricum sunt eu mai sensibila azi, am tras o tura de plans. Cred ca o sa imi fie tare dor de un bebe mic cand or sa imi creasca copilasii, desi acum sunt cam la capatul rabdarii si cu greu le fac fata. Dar am observat eu ca uitam aprope de tot momentele grele si raman doar acelea frumoase.
Trebuie sa fug, cum ziceam, Andrei se izbeste cu tricicleta de oglinda de la dulap. Ma duc sa o salvez (pe oglinda)

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Doar ce mi-a venit o idee, asa ca am o sugestie, sa imi spuneti daca sunteti de acord:

La schimbarea capitolului sa stergem din titulatura numele care se nimereste sa fie acolo, ca sa nu mai existe astfel de discutii. E ok?

Astept sa imi spuneti ca sa stiu cum actionez de acum incolo.

Lali tu ce zici? Ca nu ne-ar fi asa de greu.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Cristina uite tie ma pregateam sa-ti zic o vorba doua..mami, asa se trateaza laringita! cu aerosoli cu cortizon si cateodata si adrenalina! nu te speria! dozele sunt mici! dar sunt necesare pentru a decongestiona lucrurile pe acolo, prin gatut..pericolul de sufocare exista si acum, nu numai la bebe mic..te imbratisez tare, tare si Doamne ajuta sa scapati repede!

ma gandesc si eu tot mai mult sa-mi comand un aparat de aerosoli cand vin in tara..daca reusim sa ajungem..

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Am venit si noi de la medic. Asa cum banuiam, are laringita, destul de nasol se pare.Ne-a dat de facut injectii cu dexametazona si aerosoli cu adrenalina. Mie imi suna cam horror astea doua. Daca nu se imbunatateste starea ei curand e posibil sa o interneze in spital, pentru ca exista pericolul de sufocare. Imi este teribil de mila de ea, se vede ca abia respira, si scoate niste sunete urate tare de tot.
Bia, ce citat frumos ai zis despre Anna lui Ele. Cum oricum sunt eu mai sensibila azi, am tras o tura de plans. Cred ca o sa imi fie tare dor de un bebe mic cand or sa imi creasca copilasii, desi acum sunt cam la capatul rabdarii si cu greu le fac fata. Dar am observat eu ca uitam aprope de tot momentele grele si raman doar acelea frumoase.
Trebuie sa fug, cum ziceam, Andrei se izbeste cu tricicleta de oglinda de la dulap. Ma duc sa o salvez (pe oglinda)

POZE

POZE NOI

Uite, am tot zis ca plec, dar nu ma lasati. (ce modesta sunt!

Nu stiu daca ti-am zis recent cat de frumoase sunteti fiica ta si cu tine. Daca ai fost supranumita papusa, atunci nu puteai sa dai nastere decat la o papusa frumoasa.
Cristina draga, poti sa-i pui si dexametazona in aerosoli. Noi asa am facut cand au avut bronsita. Si chiar daca plange, sa-i tii mascuta cat mai bine. Doamna doctor zicea ca e chiar mai bine daca plange fiindca inspira profund, si asta e si ideea. (si asa am raspuns si la o intrebare mai veche pusa de Anomis)
tare sa treaca si sa vina din nou veselia la papusica ta acasa.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Alex, eu nu inteleg, la ce nume te referi?
Fetelor, ce aparat de aerosol imi recomandati? Trebuie sa il trimit pe sot sa cumpere si vreau sa-i spun exact de care sa ia. Nu ma pricep ca nu am studiat pana acum problema si nu mai am decat vreo doua ore la dispozitie.
Multumesc!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna tuturor celor de aici,

In primul rand La multi ani Alex! sa cresti mare si santos si sa fii lumina ochilor parintilor tai care te iubesc atat de mult.

In al doilea rand La multi ani celorlalti sarbatoriti pe care i-am ratat. Bine unora am reusit sa le urez cate ceva pe FB sau pe tel. Se stiu ei care sunt.

Crissbebe nu vreau sa te mai supar si eu dar te-as ruga sa iti verifici mesajele private sa vezi ca de ziua lui Alex eu ti-am dat mesaj privat pe care nu l-ai deschis nici acum. In fine. In ceea ce priveste restul problemei prefer sa tac pt ca pe mine chiar nu ma viza nimic. Iti doresc toate cele bune.

ICSgggggg nu ma lasa sa comentez si de asta am intrat mai mult. Este superb Rareselul in masina lui. Sa creasca mare si sa aiba si o masina pe masura la 18 ani:P.

Alex, Elle, am admirat fiecare pozuta cu mandrele voastre. Tare frumoase toate.

Liliac tare ma bucur ca Raducu s-a facut baiat mare. Un pupic dulce pt Andra, ca merita.

Sanatate multa dovleceilor bolnaviori si mamicilor lor.

Biaz un mare buchet de pt ca le meriti cu prisosinta.

Lali, abia astept sa vad ce ai facut tu cu manutele tale.

Cristina felicitari pt Emma mancacioasa.

Iulik sunt cu ochii pe tine sa aflu ce samburica duci in burtica de data asta.

Nu mai stiu ce mai era de zis pt ca am citit prea mult si am retinut prea putin probabil.

AAAAA, Buna si celor de la celalalt topic deschis pe care am decis sa nu il mai citesc. Imi e suficient de greu sa citesc ce se scrie aici si nu reusesc sa raspund, ca sa mai citesc si dincolo. Fetele care au cont pe FB si mai pun poze acolo, o sa fie admirate cele care decid sa scrie acolo si aici nu, asta e. E o decizie proprie si personala pe care nu trebuie sa o justific.

E drept ca eu oricum nu mai scriu asa cum scriam inainte asa ca nu e nici o paguba ca nu voi fi prezenta si acolo.

Nu stiu daca se cade, dar ma napadeste un sentiment tare ciudat de ceva vreme. Ma hotarasem sa nu mai scriu acum cateva luni, apoi Bia mi-a deschis ochii si am revenit asupra deciziei. Apoi am citit niste posturi atat de acide si de rautacioase de la niste fete de la care nu ma asteptam, incat nu mai stiu ce sa fac. Ma oboseste pur si simplu sa citesc cum ne balacarim aici in public. Oare de ce nu ne putem opri la partea buna a acestui forum? De ce nu putem inchide ochii si sa trecem cu vederea unele posturi care nu ne plac cand vedem ca nu suntem jignite? Este adevar daca suntem jignite mi se pare potrivit sa raspundem dar altfel..... Eu va spun sincer, au fost chestii u care nu am fost de acord dar asta nu a insemnat ca pot improsca cu noroi atunci cand nu am fost eu cea bagata in seama. In fine, vorba lui Alex , cred ca nu prea se intelege ce vreau sa spun asa ca ma opres si o sa mai spun doar atat. O sa continui sa tin legatura cu voi asa cum voi putea si atat cat voi putea. Nu o sa va uit si nu o sa tin mai utin la voi daca nu voi scrie pe forum. Va promit ca va voi citi si ca intr-un fel sau altul tot voi afla ce mai faceti. Nu va speriati ca o sa mai scriu aici dar probabil ca posturile nu vor fi prea dese.

In alta ordine de idei, noi suntem ca si pana acum. Din pacate si noi suntem raciti de 2 sapt si se pare ca nu ne mai trece. E drept ca nu luam antibiotic dar... In rest, am inceput sa pasim timid. Mai facem si cate 3-4 pasi pana la mami netinuti dar dupa facem buf. Incepem sa busilam si noi abia acum timid. Inca ne trezim de n-spe mii de ori pe noapte. Nu stiu cati ani imi vor trebui sa recuperez somnul pirdut. Dar crestem. Si ca sa raspund la ce lansase Bia acum ceva timp parca, cu privire la ce nu creeam sa fac.... eu as zice doar ca nu credeam ca voi fi dispusa sa fac orice, dar orice pt ca unui prichindel sa ii fie bine si nu credeam ca dispun de atatea lacrimi cate am varsat pana acum pt ca el suferea si nu stia sa imi spuna de ce.

Va pup si va imbratisez pe toate.

Ps. Alex, Lali, Danangie jos palaria pt cum aveti grija de acest forum.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Alex, eu nu inteleg, la ce nume te referi?
Fetelor, ce aparat de aerosol imi recomandati? Trebuie sa il trimit pe sot sa cumpere si vreau sa-i spun exact de care sa ia. Nu ma pricep ca nu am studiat pana acum problema si nu mai am decat vreo doua ore la dispozitie.
Multumesc!

POZE

POZE NOI

Omron

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Si apropo de chestia cu uratul LMA ptr dovlecei...trebuie sa zic chestia asta ca ma roade de prea mult timp...
Nu stiu cum se face ca la capitolul 194,capitol in care baietelul meu isi aniversa primul an din viata...nu mai e trecut....peste tot,la orice capitol dai vezi:"LMA...x-ulescu"...numai la noi nu....Acum stau si ma intreb oare noi nu meritam...Parca din cate imi aduc aminte asa vaggggg faceam si noi parte din comunitatea dovleceilor...dar cum nu facem parte din nici o bisericuta si cum nu suntem agreati....

In fine...am luat decizia sa nu va mai deranjez ochii cu mesaje de ale mele...asta a fost cea mai mare dovada ca nu prezentam interes...

Multumim ptr atentia acordata pana acum...

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Nu sunt toti dovleceii trecuti in preambulul capitolelor. De ex. nici fetita mea nu e cu nici unul din prenumele ei (Ioana/Maria/Alexandra). Sunt sigura insa ca nu e nimic intentionat sau voit si pana la urma nici asa important nu e, atata timp cat multe fete in textul capitolelor n au uitat sa-i ureze toate cele.
Hai nu mai pune si tu la suflet toate astea. Si asa viata e destul de grea si complicata.

PS. Sper ca e ok cu sotul. Iti dorim numai bine tie si familiei tale. Pupici

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

de mine a intrebat criss, si nu numai o data!

eu nu cred ca cineva are dreptul sa o judece si cu atat mai putin sa jigneasca o persoana pe care nu a vazut-o nici macar o data in viata. pentru ca nici una dintre noi nu a trecut prin ce trece ea acuma. cred si eu ca esti mai sensibil in astfel de situatii. din pacate (sau din fericire) nu toata lumea o tine intr-o gluma 24/7. unii inteleg sa treaca prin viata si altfel decat prin ras. si zau ca nu cred ca vreuna dintre noi ar mai fi facut vreo gluma in situatia data. v-ati gandit ca poate chiar nu are cu cine vorbi? ca poate este singura si spatiul asta virtual este singura alinare? singura vorba buna? nu cred ca are cineva dreptul sa intrebe daca avem sau nu prietene cu care sa ne confesam!

virtual, virtual... dar exista limite peste care nu se poate trece. si de bun simt, si de educatie, si de... si de...

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Bia multumesc mult pentru randurile scrise pentru mine!

te imbratisez cu mult drag si sper din suflet sa reusesti sa rupi cateva zile de vacanta pentru anul asta..sa mergeti undeva..sa reincarcati bateriile;

si Busici deja citeste? wow! si merge la lectii de pian? de fapt, nu ma mir deloc! este un copil tare bun si inteligent; imi pare rau ca-i cu antibiotic:(..dar spune, s-a adaptat usor la gradi?

sa stii ca si Ana face ca Mosorelul...ne aduce carticica sa-i "povestim" din ea...iar cu cacuta...dupa, dar dupa..se duce glontz la baie..atat-i place sa o spal!!!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput