Dovlecei in sarbatoare *197*
Raspunsuri - Pagina 21
cristina_ana spune:
Bia, Dana, multumesc mult pentru raspuns!
O sa ii pun atunci dexametzona si in aerosol, poate se imbunatateste starea ei si scapam maine de injectii.
Si Bia draga, eu numai papusa nu ma simt, dar fetita mea e cel mai frumos lucru posibil, pentru mine, cu asta sunt de acord!!!! E model de copilas perfect din toate punctele de vedere!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
monikus spune:
Cristina si mie tot Omron mi s-a recomandat sa iau. Sanatate micutei tale.
Danuta .
Crocomam pupici si pt Amilici.
Nela, Diamar, Anamaria, Suede uite de voi uitasem. Stiu ca voi ati mai intrebat de noi. Va pupam si ne cerm scuze ca nu am fost pe faza sa raspundem la momentul potrivit.
Anomis sper ca e ok la munca si ca iti poti stapani dorul de Dinutu.
Ioana, Monica, Moni_iulia, Aricelul sa stiti ca imi e dor de voi.
tuturor.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
alex25 spune:
Cristina ooooofff, ce rau imi pare ca sufera papusica. Insanatosire grabnica va dorim. Aparatele de aerosoli am inteles ca sunt foarte bune cele de la Omron, eu am vazut la HelpNet.
Cat despre titlul capitolului scriu clar. Spre exemplu in momentul de fata la titlul capitolului este trecut LMA Alex si ar trebui sa fac alt capitol. Daca il las asa, capitolul de fata se va inchide si va ramane in titlu LMA Alex, eu as vrea sa sterg acest lucru cand fac noul capitol, si acesta de fata, sa se inchida fara sa fie nici un LMA in titlu, ca sa nu mai existe discutii....sunt coerenta, sau???
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Lali_mete spune:
Alex,te-ai apucat de capitol sau il fac eu?
Si nu,nu sunt de acord cu stergerea numelui din titlu,pentru ca eu sunt uituca si sigur nu il voi sterge de fiecare data.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Alex,te-ai apucat de capitol sau il fac eu? Si nu,nu sunt de acord cu stergerea numelui din titlu,pentru ca eu sunt uituca si sigur nu il voi sterge de fiecare data. Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi |
O sa iti dai silinta si nu o sa uiti. Asta daca nu ar mai exista discutii pe tema asta. Fa tu capitol, si vedem dupa daca stergem sau nu.
Iulika29 spune:
Neata!
La multi ani Alex!!Sa fii sånåtos pui scump si så ai o viata plina de bcuurii!!
Lullaby te pup tare mult!Cred ca ai niste emotii..astept så intri så ne spui ce simte mamica frumoasåintr-o zi asa de frumoaså.
Liliacule aseara am citit in pauza de masa pe telefon vestile de la tine.Si nu iti spun de cate ori am citit mesajul si parca aveam imaginea cu tine emotionata toata si fericita din cale afara.Felicitari mami pt puiul mergaret si pt o fata asa isteata si frumoaså.
Vik multa sånåtate mami!!te imbratisez!aici sunt pozutele cu burticica.
Bia esti o comoara pt toti din jurul tau!Si tare norocosi sunt cei care te cunosc mai indeaproape.Ador så te citesc cat de frumos asezi cuvintele de parca as citi o poezie care ma relaxeaza enorm si e si plina e invataminte.Multi pupici la copilasii tai frumoi si multa sånåtate lui Busici!
Alex tu esti si tu o comoarå!Foarte frumos ai scris si chiar nu mi se pare ca ai jignit.Eu te rog f mult så dai ignore pt ca ai tu destule pe cap.Nu te mai incarca si cu altele.
Raluk te pup mami mult!!
Mie imi pare rau, dar rau tare ca dana si-a batut gura degeaba si a scris niste posturi care iti raman in minte si pt alte situatii.
EU una am altele pe cap decat så imi bat capul cu ceva care oricum ai da-o nu iese oricum.
Cristina_ana, Croco sånåtate la puisori!
Eu am niste emotii de nu ma vad pt maine. Si la munca iarasi suntem 5 gravide cam una dupå alta , cum am fost si data trecuta( 3 dintre ele am fost in acelasi timp si data trecuta).Mor de ras ca ma intreaba deja lumea de bebe nr 3.Si ma pufneste rasul ca asa ma intrebau si de bebe nr 2 cand eu nici nu nascusem pe primul.Oricum nu cred ca raman eu la 2 copii , nu , nu.Refuz så ma gandesc ca asta ar putea fi ultima data cand sunt gravi, simt miscarile bebelulusi si va fi ultima oara cand nasc.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+
alex25 spune:
Iulika
cristina_ana spune:
Alex, eu sunt de acord sa faci tot ce vrei tu cu capitolele astea, ca faci bine! Oricum, de luna viitoare nu o sa se mai treaca nici un LMA si scapam de discutii.
Monikus, te pup si imi pare tare rau ca suferi asa de mult! Ma bucur totusi ca Rareselul a inceput sa faca primii pasi! Bravo lui, e un baietel mare si destept!
Ioana, poate ca Crisbebe ar trebui sa se intrebe de ce nu are prietene. Nu o spun cu rautate, nici eu nu am multe, dar stiu unde gresesc si incerc sa fac ceva in privinta asta. Cu povestitul vietii private pe forum si eu sunt de acord cu tine, ar fi multe de spus dar nu vreau sa reluam iar discutia. Si eu mi-am povestit la un moment dat problemel pe forum si am primit infinit de mult sprijin moral, desi stiu ca multi m-au judecat atunci si s-au si bucurat de necazurile mele. Dar pentru acele cateva sfaturi si cuvinte de incurajare a meritat sa risc.
Gata, nu mai zic nimic! Va pup!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
alex25 spune:
Cristina toate ne dezvaluim aici cate putin din viata privata, ca na, asta e. Nimeni nu pus pe nimeni la zid daca a facut-o, s-au dat doar sfaturi, nimic mai mult....eu asa am vazut, sper sa nu gresesc.
suede spune:
Buna fetele,
In primul rand imi exprim parerea de rau legata de niste discutii care nu-si au rostul...
Revin la lucruri serioase:Ama ce a patit de a varsat?Ati mai avut si alte episoade sau a trecut? sa fie bine.
Cristina_ana imi pare rau pentru ca papusica este bolnavioara.Teinteleg perfect si Mihnea a fost suspect de laringita si la fel imi zisesera,sa fiu atenta cum respira. sa scapati repede!
Eu am in continuare o rino-faringita cu o tuse minunata .Azi am fost iar la medic de frica sa nu fi coborat mai jos,dar se pare ca nu.Ideea e ca inca si n-am voie sa iau medicamente eficace impotriva tusei.Asa ca ma chinui cu ridiche cu miere,ceai de ceapa si tei si alte aiureli.Sper ca pana sambata la mot sa nu mai tusesc asa...
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009