Dovlecei in sarbatoare *197*
Raspunsuri - Pagina 19
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crocodana ziua buna gagici, Ama mi-a vomat aseara de numa....asa din senin, atat de mult ca am avut impresia ca a vomat si ce nu mancase, mai ales ca ieri a interesat-o putin spre deloc acest aspect...Alex mami, intotdeauna m-am gandit cat de greu iti e cu voma asta, dar una e sa iti imaginezi si alta sa experimentezi....Alex ! Mami de Amilici Crocodilibici Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Offf Doamne, tare rau imi pare sa aud ca s-a intamplat asta, sper ca acum sunteti mai bine. Da, e greu tare, dar daca episoadele sunt atat de izolate nu trebuie sa iti faci griji.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
crissbebe spune:
Ma simteam datoare cu niste explicatii...dar in fine...oare chiar aproape 1000 de mesaje scrise numai la aceasta odisee eu nu am facut altceva decat sa ma plang????? Trist..foarte trist..dar din pacate ptr mine..
De ce nu am scris mesajul dincolo? Din 2 motive..
1.stiu ca ele citesc si aici
2. si cel mai important...eu de la bun inceput am spus ca nu voi scrie nimic acolo...nu m-am sucit ca alte persoane..Si da Raluk a sustinut vorbele spuse de UKa...
Si ca sa nu mai zici ca tot timpul zic ca imi iau jucariile si plec(asta fiind a treia oara cand afirm acest lucru)...este ultimul meu mesaj
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui crissbebe Ma simteam datoare cu niste explicatii...dar in fine...oare chiar aproape 1000 de mesaje scrise numai la aceasta odisee eu nu am facut altceva decat sa ma plang????? Trist..foarte trist..dar din pacate ptr mine.. De ce nu am scris mesajul dincolo? Din 2 motive.. 1.stiu ca ele citesc si aici 2. si cel mai important...eu de la bun inceput am spus ca nu voi scrie nimic acolo...nu m-am sucit ca alte persoane..Si da Raluk a sustinut vorbele spuse de UKa... Si ca sa nu mai zici ca tot timpul zic ca imi iau jucariile si plec(asta fiind a treia oara cand afirm acest lucru)...este ultimul meu mesaj fericita de ALEX 22.09.09 Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
Aloo,ce te-ai suparat ca vacarul pe sat ? Nu era mai bine sa stai si sa cugeti ce a spus fiecare? Hai ma ca o dam in balarii...
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Dana15 spune:
Biaaaa te pup mamica draga! ce mai faci? dar nazdravanii?
pup si pe Crocomam..oare de la ce o fi vomitat fetita noastra draga?
Alex ma simti cum fac fal- fal cu aripioarele pe umarul tau drept?
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
x_ggg spune:
Mie imi place titulatura Danei. Mey, asa mai DREAM si eu la un somn, da` zau daca stiu cun sa DO asta. Poate sa astept sa se intoarca sotz de la munca, sa iasa sa plimbe odorul cu Bugatti-ul si eu sa trag un nani dupa 2 zile de facut mancare si 1 zi de strans dupa. Astept comentariile voastre, ca daca nu... ma apuc sa le comentez singura.
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
Dana15 spune:
citat din mesajul lui biaz29 Buna ziua, mamici dragi! Lipseste si fata cateva zile si voi rasturnati lumea intre timp? Pai se poate? Era sa nu mai recunosc camaruta noastra si sa cred ca am intrat ... altundeva. Nu am mult timp sa scriu, sunt intr-un program innebunitor in ultima vreme, dar am vrut macar sa va salut si sa mai spun una-alta si sa ma scuz inca de la inceput ca nu voi reusi sa scriu pentru toate fetele care imi sunt dragi. Dar va imbratisez pe toate! Elle, la multi ani cu intarziere pentru gogosica ta minunata! Ori de cate ori vad vreo fotografie de-a ei imi vine in minte un pasaj dintr-o carte pentru copii: "Fetita īsi lipeste obrazul moale ca o gogoasa de cel īmbatrānit si brazdat de ani si parca din fiinta aceea mica īi picura bunicii dulceata direct īn suflet." Asa mi-o imaginez eu pe Anna ta. Liliac drag, sunt asa de bucuroasa pentru pasii lui Radu! Sunt sigura ca ti-a furat inca o data inima si a fugit cu ea pana in capatul celalalt al camerei. Asa-i ca i-ai lasat-o suvenir? Iar Andra ta nu putea fi altceva decat o scolarita model. Mi se pare ca se intoarce la tine dragostea pe care ai pus-o in toate noptile nedormite si prelungirile meciurilor de la masa. Si de data aceasta e impachetata cu fundita rosie. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Doamne, ce frumos le spui mami drag!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
anamaria1979 spune:
La multi ani ALEX!
Crocodana sanatate multa amei.
Cristina la noi laringita a trecut cu eurespal si panadol este adevarat ca a fost o forma usoara. Te pup si te felicit pentru haleala fetitei, ai invatat copilul sa manance singur bravo la amandoua.
Lilian felicitari pentru mergaret si pentru andrusca si evolutie.
Am vazut ca una din fete ma felicita pentru casa. Va multumesc mult dar nu cred ca e vorba de mine, danutza a scris de un complex de vile. Oricum ideea este buna dar nu se poate aplica prea curand
biaz29 spune:
citat din mesajul lui Dana15 Biaaaa te pup mamica draga! ce mai faci? dar nazdravanii? pup si pe Crocomam..oare de la ce o fi vomitat fetita noastra draga? Alex ma simti cum fac fal- fal cu aripioarele pe umarul tau drept? mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
Dana tocmai ma gandeam ca nu pot sa plec de pe forum fara sa-ti scriu si tie, dar nu stiam unde te gasesc (si la propriu si la figurat).
Asa imi place citatul tau! Mi-e drag ori de cate ori il citesc si cred ca te caracterizeaza foarte bine si pe tine ca femeie si ca mama. Ma bucur ca am avut ocazia sa te intalnesc macar virtual.
Exista o parte din capitolul respectiv care mi-e si mai draga: "acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul."
Ati gasit un locsor in care sa va mutati cuibul? Ce mai face Ana, pui frumos de Dana? Sa stii ca si noi suntem prieteni buni cu domnisoara Suzica. Dar nu-i bai, va veni vremea sa ne luam la revedere si de la ea.
Nazdravanii mei sunt binisor. Busici a inceput lectii de pian, citeste cate 1-2 pagini pe zi din carti simple pentru copii. Partea trista e ca i-a iesit stafilococ auriu la exudat si acum luam antibiotice.
Mosorel e atat de atasat de san incat jumatate de noapte nu-i da drumul. Merge si chiar incearca sa alerge prin casa dupa Da-da (asa-l striga pe fratele sau). Rupe cuvintele si mai nou se ascunde dupa mobila cand imi face cate o surpriza in pampaers. Dupa care vine si se aseaza in pozitie si-mi spune :caca! Iubeste carticelele si pe oricine prinde ii cere sa-i arate din ele. Si-a schimbat programul al un somn pe zi si adoarme pe la 7,30.
Eu sunt foarte stresata in ultima vreme fiindca au avut loc multe schimbari la serviciu si trebuie sa ma adaptez din mers. In plus, nu credeam ca voi resimti atat de acut lipsa concediului de anul acesta. Cand stiu ca am inceput din nou cursurile, imi vine sa evadez din viata mea!
Iarta-ma ca te-am inundat cu atatea. Mi-am dat drumul la degete.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
alex25 spune:
Criss chiar daca spui ca a fost ultimul mesaj ma gandesc ca poate inca mai citesti, asa ca iti voi mai raspunde la inca o intepatura si GATA. M-am sucit si am decis sa scriu si dincolo tocmai din cauza unor astfel de discutii de aici, in speranta ca dincolo nu vor aparea.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!