Dovlecei in sarbatoare *197*
Raspunsuri - Pagina 18
Dana15 spune:
La multi ani fericiti Alex!!!
Sa fii sanatos pui frumos, sa cresti mare si puternic!
Mami Lull, te imbratisez cu mult, mult drag!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
crissbebe spune:
Fetelor aveti mareeee dreptate...sunt o frustrata si o proasta...Uka,Raluk..
va multumesc....
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissbebe Fetelor aveti mareeee dreptate...sunt o frustrata si o proasta...Uka,Raluk.. va multumesc.... fericita de ALEX 22.09.09Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
Ai putea macar sa recunosti ca nu ai avut dreptate, pentru ca ti s-au oferit destule explicatii despre cum se fac modificari la prima pagina si la titlul capitolului. Dar....ai ales tot calea urata, nu te dezminti. Eu una m-am saturat sa tot tac si sa evit astfel de mesaje, pentru ca practic ingnorand se poate considera ca dam dreptate, si nu e asa. Asta este si motivul pentru care atata lume nu a mai scris aici si s-au mutat in alta parte, sunt absolut sigura, chiar daca nu imi place, trebuie sa recunosc asta.
----------------------------------------------
Alex, mami de
Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
crocodana spune:
La multi ani Alex!
Sa cresti frumos, sa ai mult noroc si sa aduci multe bucurii parintilor tai!
Felicitari mamica frumoasa!
Mami de
Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crocodana spune:
ziua buna gagici,
Ama mi-a vomat aseara de numa....asa din senin, atat de mult ca am avut impresia ca a vomat si ce nu mancase, mai ales ca ieri a interesat-o putin spre deloc acest aspect...Alex mami, intotdeauna m-am gandit cat de greu iti e cu voma asta, dar una e sa iti imaginezi si alta sa experimentezi....Alex
!
Mami de
Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crissbebe spune:
Alex iti multumesc ca m-ai lamurit cu privire la modificari...
dar vb aiurea in legatura cu alte subiecte...
Mesajul anterior era fix ptr cine am scris...Ma bucur ca tie ti se pare normal ca 2 fete cucuiete sa iasa cu parul si sa JUGNEASCA..
Tu nu i-ai multumi persoanei ce tocmai te-a jignit?..
Va multumesc iar ptr tot si mai bine eu va propun sa va vedeti de treburile voastre si sa uitati de mine...nu sunt asa importanta ca sa va faceti nervi si sa va stricati ziua...mai ales "sa va rupeti din timpul pretios"(asaa cum s-a afirmat mai devreme..)sa-mi scrieti vreun mesaj...
Doar un singur lucru vreau sa va mai intreb...si sper sa-mi si raspundeti...sunteti de acord cu afirmatia facuta de Raluk,cum ca eu nu am intrat niciodata sa intreb de voi sau va particip si eu cu vreun sfat ceva..?
Alex tu ai zis ca daca taci inseamna ca esti de acord cu ceea ce s-a zis...asa ca astept rasp tau cel putin...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
biaz29 spune:
Buna ziua, mamici dragi!
Lipseste si fata cateva zile si voi rasturnati lumea intre timp? Pai se poate? Era sa nu mai recunosc camaruta noastra si sa cred ca am intrat ... altundeva.
Nu am mult timp sa scriu, sunt intr-un program innebunitor in ultima vreme, dar am vrut macar sa va salut si sa mai spun una-alta si sa ma scuz inca de la inceput ca nu voi reusi sa scriu pentru toate fetele care imi sunt dragi.
Dar va imbratisez pe toate!
Elle, la multi ani cu intarziere pentru gogosica ta minunata! Ori de cate ori vad vreo fotografie de-a ei imi vine in minte un pasaj dintr-o carte pentru copii:
"Fetita īsi lipeste obrazul moale ca o gogoasa de cel īmbatrānit si brazdat de ani si parca din fiinta aceea mica īi picura bunicii dulceata direct īn suflet." Asa mi-o imaginez eu pe Anna ta.
Liliac drag,
sunt asa de bucuroasa pentru pasii lui Radu! Sunt sigura ca ti-a furat inca o data inima si a fugit cu ea pana in capatul celalalt al camerei. Asa-i ca i-ai lasat-o suvenir? Iar Andra ta nu putea fi altceva decat o scolarita model. Mi se pare ca se intoarce la tine dragostea pe care ai pus-o in toate noptile nedormite si prelungirile meciurilor de la masa. Si de data aceasta e impachetata cu fundita rosie.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta![]() ![]() ![]() ALEX ![]() ![]() ![]() La multi multi ani, pui frumos!! Sa fii sanatos, norocos, istet si fericit!! Sa-ti traiasca flacaul, Lull si sa va aduca numai bucurii! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun bio bebe |
O citez pe Ellenuta la urarile de astazi pentru ca le-a scris asa de frumos!
_
biaz29 spune:
Vik imi pare asa de rau ca esti bolnavioara. Sper sa nu fie atat de grav. Abia asteptam sa intri sa ne povestesti cum a fost calatoria, ce nazbatii a facut printesa ta cat ai fost plecata. Felicitari pentru primii pasi! V-a facut un cadou frumos de bun venit!
_
alex25 spune:
Criss ca sa iti raspund in continuare daca tot m-a mancat limba si am inceput:
1.Daca ma jignea cineva nu ii raspundeam cu aceasi moneda, stii si tu de ce.
2.Nu e prima oara cand faci astfel de valuri si tot amentiti ca iti iei jucariile si pleci, devine plictisitor
3.Nu te-a ignorat nimeni cu buna stiinta, pentru ca nu existau motive
4.Nu te-a jignit nimeni asa cum spui tu, dar adevarul doare cateodata
5.Din pacate ai intrat mai mult de te plangi ca nu intreaba nimeni de tine, decat sa intrebi de altii, ba ai pus si alte persoane sa intrebe daca nu ne e dor de tine....asta suna asa, copilaresc...ca sa nu zic mai mult...deci pe undeva ii dau dreptate Ralukai...si nu consider ca te-a jignit deloc.
6.Atata timp cat Uka nu a scris nimic de tine aici nu inteleg de ce o aduci in discutie....urmarim si un subiect si altul, dar ne e frica sa scriem acolo unde trebuie si ne ascudem dupa deget, iarasi aiurea.
7.Ne vedem de treburile noastre atata timp cat suntm lasate in pace, nu amenintate si puse la colt de anumite persoane
8.Ai rabufnit asa pentru ca ai avut impresia ca a avut cineva ceva cu tine cand ti s-a spus ca nu e bine sa iti expui viata privata pe forum in modul in care ai facut-o tu....din pacate ai inteles prost, toata lumea ti-a vrut binele...dar....
As putea continua la infinit, dar iti promit ca nu am nimic cu tine, si cu prima ocazie in care ma va mai deranja cineva o voi spune la fel de franc si de deschis ca si acum.....incercam sa ne mintim ca ne iubim atat unele pe altele cand de fapt nu avem curajul sa ne spunem adevarul in fata, chiar daca asta doare.
----------------------------------------------
Alex, mami de
Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!