Dovlecei in sarbatoare *197*
Raspunsuri - Pagina 17
SabinaY. spune:
La multi ani Alex
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Am scris de 3 ori si am sters...m-a intristat tare mesajul lui Criss,am senzatia ca suntem la gradi...
Pana ce si cu Erika reusesc sa comunic mai bine...
Dar cum dau rar pe aici,imi e nush cum sa fac astfel de afirmatii..
E trist.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SabinaY. Am scris de 3 ori si am sters...m-a intristat tare mesajul lui Criss,am senzatia ca suntem la gradi... Pana ce si cu Erika reusesc sa comunic mai bine... Dar cum dau rar pe aici,imi e nush cum sa fac astfel de afirmatii.. E trist. Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
Si ca o completare... Ce este si mai trist e ca parca imi vine sa-mi bag picioarele in tot!!!!
Pacat pentru ca aici chiar sunt fete la care tin cu sufletul!
Si uite-asa...iar se naste cate-o polemica, iar nu mai scrie lumea...
Mda, Curat-Murdar!!
Sabina, am dat quote la mesajul tau ca sa continui ideea.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Lali_mete spune:
Eu sunt convinsa ca Crissbebe a scris la nervi,are ceva stres de multa vreme,si tot rabufneste. Nici nu stiu ce sa mai zic decat ca nu vreau nici de-a naibi sa imi bag picioarele desi "asa-mi vine cateodaaata dorule,asa-mi vine cateodata,sa dau cu cutitu-n .."tastatura .
Si in plus,e datoare cu cinstea de la ziua lui Alex JR .
Eu nu stiu ce am,ca-mi vine sa dansez ,am asa,neste fluturasi in burtica ,si nu stiu de ce,ca ma doare mijlocul si burta al naibi de tare,ca au navalit rusii...Dar tot is cu gura pana la urechi si imi vine sa tzopai
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Lali_mete spune:
Fetelor,vin din nou cu intrebarea : nu va prisoseste nimic,sa donati pentru copilasii bolnaviori de pe DC? Alex mi-a spus mai demult ca vrea, Monique mi-a spus la ultima intrebare. Altcineva? Cateva lucrusoare inseamna cateva zeci de lei,pentru noi nu inseamna mult,dar pentru ei poate fi o diferenta.
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
alex25 spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Eu sunt convinsa ca Crissbebe a scris la nervi,are ceva stres de multa vreme,si tot rabufneste. Nici nu stiu ce sa mai zic decat ca nu vreau nici de-a naibi sa imi bag picioarele desi "asa-mi vine cateodaaata dorule,asa-mi vine cateodata,sa dau cu cutitu-n .."tastatura . Si in plus,e datoare cu cinstea de la ziua lui Alex JR . Eu nu stiu ce am,ca-mi vine sa dansez ,am asa,neste fluturasi in burtica ,si nu stiu de ce,ca ma doare mijlocul si burta al naibi de tare,ca au navalit rusii...Dar tot is cu gura pana la urechi si imi vine sa tzopai Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi |
Stii care e treaba? Toate avem nervi, toate suntem suparate, toate avem stresuri....asa ca, eu una, nu ii gasesc nici o scuza...
Si alta chestie, sper sa nu te superi pe mine....chestia cu donatul de lucrusoare, cred ca e suficient ca ai spus de vreo 2 ori ca esti dispusa sa ajuti, poate nu e cazul sa insisti.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Lali_mete spune:
Alex scuze daca te-a deranjat mesajul meu, nu mai pomenesc,ok? Nu era cu nici o aluzie la faptl ca sunt dispusa sa ajut,sunt fete din mai toate partile tarii care pot distribui si avea grija de topicul respectiv,se poate lua legatura cu fata care locuieste cel mai aproape .
Ellenuta spune:
ALEX
La multi multi ani, pui frumos!! Sa fii sanatos, norocos, istet si fericit!!
Sa-ti traiasca flacaul, Lull si sa va aduca numai bucurii!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
alex25 spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Alex scuze daca te-a deranjat mesajul meu, nu mai pomenesc,ok? Nu era cu nici o aluzie la faptl ca sunt dispusa sa ajut,sunt fete din mai toate partile tarii care pot distribui si avea grija de topicul respectiv,se poate lua legatura cu fata care locuieste cel mai aproape . Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi |
Nu trebuie sa iti ceri scuze, ca nu e cazul. Ideea e ca dragoste cu forta nu se poate si nu ar trebui sa mai insistam cand observam ca nu e cazul.
Cred ca s-a inteles exact care este pozitia ta.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
monis5 spune:
buna ziua
ANNA
RARES
cu scuze de intarziere
si pentru azi
ALEX
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)