Dovlecei in sarbatoare *197*
Raspunsuri - Pagina 16
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Buna dimineata! Emma mea tot nu are voce, haraie urat tare de tot. Bine ca stiam cate ceva despre laringita asta, ca altfel intram in panica rau de tot. Ma pregatesc sa merg cu ea la medic. Astazi educatoarele de la gradinita merg la miting, asa ca sunt si cu Andrei acasa. Deja au inceput sa se certe. Ma asteapta o zi minunata! Crisbebe, da-o incolo de treaba, tu chiar asa de suparacioasa esti? M-am uitat si eu in urma si am vazut ca intr-adevar, la capitolul 194 nu au fost trecuti copilasii care aniversau 1 an. Adica si Maia, si Amos, nu numai Alex. Am vazut ca Alex a facut capitolul, probabil ca a uitat.Ce e asa o mare nenorocire? Chiar e asta motiv sa te superi? Doar e evident ca nu a facut-o intentionat. Stai linistita ca nu are nimeni nimic cu tine si baiatul tau. Tu asa esti si in viata reala? Adica chiar asa, te superi din orice si pe oricine? Crede-ma ca este extrem de dificil de suportat o astfel de persoana. Sincer iti spun, incearca sa te schimbi, ca nu o sa ai decat de pierdut. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Nici nu aveau cum as fie trecuti pe prima pagina dovleceii din 22 atata timp cat capitolul s-a deschis pe 20.09 si s-a inchis pe 23, si normal ca a ramas ultimul dovlecel sarbatorit pe data de 23. Sarbatoritii din data de 22 au fost trecuti la titlu si pe prima pagina numai in data de 22, asa cum se intampla la fiecare capitol
La cel prezent, observati ca au disparut sarbatoritii de ieri si a aparut doar cel de azi.
Asa ca, nu am uitat nimic, si nimeni nu are nimic cu nimeni....sa terminam odata.
Cristina am citat raspunsul tau ca sa mai explic odata, nu din alte motive.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Vad ca Alex nu a mai intrat sa dea cafeaua, cred ca acum isi da doo palme ca nu stie sa faca capitole cum trebuie! Hai te pup Alex! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Hai ca m-ai facut sa rad, chiar ca imi dau 2 palme cat de curand.
Nici Buna dimineata nu am zis, asa de ra m-am aprins.
Asadar:
BUNA DIMINEATA dragele mele!!!
Poftiti la fierbinte si aromata.
mary_07 spune:
citat din mesajul lui alex25 Hai ca m-ai facut sa rad, chiar ca imi dau 2 palme cat de curand. Nici Buna dimineata nu am zis, asa de ra m-am aprins. Asadar: BUNA DIMINEATA dragele mele!!! Poftiti la fierbinte si aromata. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Buna dimineata draga mea!
Da sa te pup si sa te strang in brate,ca meriti
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
alex25 spune:
LA MULTI ANI ALEX
Lali_mete spune:
Sa urez repede ca imi iau iar palmutze :
La multi ani Alex a cresti mare,sanatos si frumos,sa iti bucuri parintii ,sa ai parte numai de bine
La multi,multi ani fericiti si frumosi alaturi de cei dragi puiutilor scumpi sarbatoriti ieri : Anna si Rares
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
[font=Book Antiqua]Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;
raluk16 spune:
La multi ani Alex!
Sa fii sanatos si fericit alaturi de parintii tai frumosi!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
diamar78 spune:
Neatza!
Eram si eu pregatita sa-i explic lui Crss cum e treaba cu trecutul numelui sus dar Alex si lali au explicat foarte clar.
Elle, nu mai tine si tu seama de astfel de chestii, poate a uitat, poate nu a vrut efectiv dar ce mai conteaza. (nu stiu la cine te referi ca nu am avut curiozitatea sa merg sa citesc din urma). Nu trebuie sa raspundem cu aceasi moneda.
Cristina, se ne spui cum a fost la dr?
Am uitat sa spun, Andrei e mai "gospodina" decat mine care am pus doar cateva borcane de castraveti si alea de necesitate ca se stricau castravetii si nu era mama acasa ca sa-i puna.
Si nu in ultimul rand
La multi ani Alex, sa cresti mare, sanatos si frumos la suflet!
Asa imi place de mami Lullaby, vorbeste asa frumos despre Alex si o vad asa o visatoare, linistita, blanda care stie sa se bucure de frumusetile naturii.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
raluk16 spune:
Mai, mi se pare de prost gust sa mai si comentezi la cum arata titlurile de capitol atunci cand nu faci nici unul. Adica eu pe 16 octombrie de exemplu nici nu as merita nici o ora sa aiba capitolul numele lui Alex al meu, cand eu nu am reusit sa imi rup din timp sa fac lucrul asta special pentru altii. Sunt doua fete aici care se ocupa de asta si am mai zis-o, merita toata admiratia noastra.
In alta ordine de idei, probabil nu s-a observat ca in ultimele dati eu nu mi-am dat cu parerea despre Crissbebe. Mi s-a parut ca mi-as rapi din timpul meu pretios sa scriu asta. Dar acum mi se pare deja ca se ia aici de o persoana care face tot posibilul sa impace pe toata lumea (Alex ). Asa ca nu am mai putut sta.
Crissbebe, tot timpul intrebi sau te superi de ce nu intreaba lumea de voi. Vreau sa stiu tu de cine esti curioasa de aici. Ai intrat vreodata si sa scrii, sa intrebi vreo fata cum mai e, sa dai sfaturi? Iti raspund eu: nu! Lucrul asta ti l-am mai zis acu cateva luni. Nu vad de ce eu as intreba de tine sau ti-as simti lipsa cand noi doua nu am conversat niciodata. Nu ai intrat niciodata sa-mi scrii un mesaj.
Daca ai avea rabdare sa citesti de la inceputul odiseei, ai vedea ca la inceput lumea te baga in seama, te alina, pana cand probabil ca a vazut ca te plangi intr-una si, asa cum spune Cristina, ai avut numai de pierdut cu asta.
Acu cateva luni, cand ai mai facut o treaba din asta si te-ai suparat pe toate fetele care ti-au zis ceva, Crystina a zis sa faceti un pact: ea intreaba de fiecare data cand intra ce mai faci tu, si sa intrebi si tu de ea. ASta a fost si o aluzie subtila ca nici tu nu intrebi de nimeni!
Dar ea a intrat de cateva ori si a intrebat de tine. Si tu ai mai intrat apoi de cateva ori si NU ai intrebat de nimeni! Ti-am reamintit atunci de intelegerea cu Crystina si nu m-ai bagat in seama.
Zilele trecute cand au incercat fetele sa-ti explice cate ceva sa stii ca nu a fost cu rautate. Au incercat sa te ajute. Recunosc ca le-am admirat si am zis "uite ce persoane bune si altruiste, isi rapesc din timp ca sa-i deschida ochii la fata asta..." . Tu nu ai observat asta. Pentru ca avand mania persecutiei, daca nu vorbeste lumea cu tine e bai, daca vorbeste iar e bai mare, ca sigur te-au atacat...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Lali_mete spune:
Mai Cristina ...da,tu, Cristina_Ana, ce ,te faci ca nu stii care?? Pai noua de ce nu ne spui ce pericol esti in casa mami? Ne lasi asa cu impresia de femeie cuminte care gateste atat de bine incat papa fetita singurica,si cand colo ea topeste butoanele la aragaz ,ai fost tare. Cand i-am povestit la sotz a spus :" sa nu va puna pacatul sa organizati vre-un we ceva cu dovlecimea,sa trebuiasca sa stati 2-3 zile undeva impreuna ca trb sa intre aia in re-amenajare in urma voastra ."
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Ioanna81 spune:
buna dimineata!
LA MULTI ANI! sa aveti o viata implinita, dovlecutilor de azi!!!!!
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!