Dovlecei in sarbatoare *197*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Bravo Andra si Raducu !

Liliacule,vin si eu cu un pachet de servetele ...vaii,ce momente emotionante...

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Felicitari Liliac pt Andra si Radu! Astea da vesti!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Noapte buna mamici si dovlecei si multa sanatate!
Fug la culcat doi pui!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Imi cer scuze ca dau buzna aici, dar am mare nevoie de ajutor!

LA 9 luni jumate fetita mea nu sta in fundulet. Momentan facem kineto la un centru. Acum, ei fac un concurs, unde au ca premiu 5 sedinte de babygym. Am mare nevoie de premiul asta, pentru ca sedintele de kineto ma decaveaza. Este posibil sa trebuiasca sa ne ducem cateva luni la kineto, si cum sedintele sunt scumpe, un premiu ca asta, ar fii mai mult decat binevenit. Participarea la aceste concurs nu este un moft pentru noi.

Va rog mult sa ne ajutati!

Ce trebuie sa faceti?
Intrati pe linkul de mai jos. Sus o sa gasiti STIRI DE BINE si langa el o manuta LIKE, pe care trebuie sa dati click ca va place pagina respectiva. Apoi votati-ne, dand click pe Like, langa poza lui Pinky. Numele meu este ala, nemtesc si eu sunt aia, cu floarea la urechi.

http://www.facebook.com/pages/Stiri-de-bine/170640432289?v=wall&ref=ts

Va rog frumos sa ne ajutati. Va multumesc mult si scuze daca deranjez pe cineva cu mesajul meu.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Liliac ce vesti absolut minutate, jur ca mi-au dat si mie lacrimile, astea da momente din viata de mamica!!! FELICITARI!!!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Dankutza eu una am intrat pe FB, am dat like la pagina respectiva, dar nu stiu unde ar trebui sa va votez pe voi, nu gasesc unde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Liliac mami cred ca plutesti! cat de frumos! nici nu imi pot imagina cata bucurie! Eu si acum tremur cand o vad cum merge, dar sa mai fie si evidentiata in fata clasei!toate in aceeasi zi, d ela 2 copii superbi as muri de fericire si as invia!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Eu va pup, plec la somn, sa recuperez orele pierdute, va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Mare veste maaaare:

Radu merge singurel!!!!

De jumate de ora plang continuu, nu ma pot abtine. Radu mi-a alunecat usor din mana si s-a dus singur inainte si de atunci o tinem intr-un pas leganat prin casa. E asa de simpatic.
Parca o vad pe Andra, in aceiasi ciorapi/dresuri albe cu papuci ortopedici in picioare .
Si...Andra azi a venit acasa cu primul calificativ: FB cu Bravo!! Asta e apogeul calificativelor. Au avut test de evaluare saptamana trecuta si azi cand au primit rezultatele Andra a fost invitata in fata clasei si a fost aplaudata de colegii ei!! Nu va zi ce inima am!! Am dreptul sa plang, da?!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

ioi, mamiii!!!

pupam cu foc mergaretul nostru drag, scolarita cea grozava si mamica minunata

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Liliana, pe cuvantul meu ca si mie mi-au dat lacrimile cand am citit de copilasii tai. Ce surpriza frumoasa ti-au facut ei tie! Mi-o si imaginez pe Andra, emotionata toata in fata colegilor, cred ca a plutit de fericire.
Dankutza, nici eu nu am putut vota, nu am vazut pozele.
Mary, felicitari pentru masinuta!!!! Imi imaginez fericirea voastra, cam asa eram si noi la prima masina! (o Dacie din anii 70, din care mai iesea fum uneori si mai trebuia impinsa, ca se oprea brusc )

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput