Dovlecei in sarbatoare *197*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Dana, am vazut ca va cautati casuta, sper sa gasiti una frumoasa-frumoasa, asa, ca voi trei!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Fetelor, Emma mea are febra de ieri, nu foarte mare, maxim 38,5, fara alte simptome pana acum. Am crezut ca e de la dinti, dar acum vad ca nu prea mai are voce. E ragusita rau, abia mai plange mititica de ea . Oare ar putea avea laringita? Am citit pe net ca se poate sufoca. Dar nu tuseste, nu are nimic altceva. Aveti idee ce poate fi?

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Fetele, dupa ce dati LIKE la Stiri de bine, o sa gasiti dedesubt asta

Stiri de bine + Others Just Stiri de bine Just Others

Dati click pe Just others si prima poza care se vede acolo, este un bust al unei fetite care se uita direct in camera. Langa se vede poza mea, cu un nume nemtesc si am o floare la ureche.

Multumesc frumos! Sunteti minunate!

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

La multi ani, Ana!!!!!!!! Esti o minunatie de fetita, sa cresti mare si sa iti bucuri parintii toata viata!
Ioana, ai un baietel minunat, sa+ti traiasca!
Cecilia, ma bucur ca ai mai intrat si ca sunteti bine!
Irina, adica vrei sa zici ca tu ai varuit si vopsit prin bucatarie? Eu n-as sti sa fac asa ceva nici in o mie de vieti!
Si acum sa ma laud si eu un pic cu fetita mea. De doua zile papusa mea manca numai singurica. Adica asa, cu lingurita, direct din farfurie. Nu ma mai lasa deloc sa-i dau eu. Bineinteles ca se face tot una, are mancare si in cap, dar e fericita ca se descurca singurica. SI cand termina, imi zice DATA!!!! (adica GATA) E fata mare, mai, nu mai pot dupa ea!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Lali, eu de-abia astept sa vad ce ai facut tu singurica, cu manutele tale! (banuiesc ca ai tricotat ceva, nu?)
Eu recunosc cinstit ca nu am nici un talent, asta e, ce sa fac.

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Alex, cum te-ai descurcat pana la urma in seara asta?

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Mare veste maaaare:

Radu merge singurel!!!!

De jumate de ora plang continuu, nu ma pot abtine. Radu mi-a alunecat usor din mana si s-a dus singur inainte si de atunci o tinem intr-un pas leganat prin casa. E asa de simpatic.
Parca o vad pe Andra, in aceiasi ciorapi/dresuri albe cu papuci ortopedici in picioare .
Si...Andra azi a venit acasa cu primul calificativ: FB cu Bravo!! Asta e apogeul calificativelor. Au avut test de evaluare saptamana trecuta si azi cand au primit rezultatele Andra a fost invitata in fata clasei si a fost aplaudata de colegii ei!! Nu va zi ce inima am!! Am dreptul sa plang, da?!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Hai ca eram pregatita sa te intreb cum de umbla asa dintr-o data asa de mult, ca eu credeam ca o iau usurel si timid. Dar m-a apucat plansul la faza cu Andra in fata clasei

Bravo mami! Felicitari!!!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Liliac, m-am emotionat si eu toata. Bravo Raducu si Andra! Andra e si frumoasa si desteapta si talentata. Bravo ei si felicitari parintilor. Cand mai pui poze cu ei?

Cristina, ce frumos vorbesti tu de printesa ta. Bravo ei ca mananca singura. Cum se mai inteleg fratiorii? Am vazut pozele din concediu. Se vede pe fata lui Andrei ca a fost fericit iar tu esti o mamica frumoasa. Da, cred ca e vorba de laringita. Am citit si eu de sufocare dar m-am gandit ca doar la cei mici e posibil. Noi am scapat de laringita cu homeopate dar a durat mai multe zile si alta data nu a trecut decta cu antibiotic. Sanatate multa. Oricum, trebuie sa mergi cu ea maine la dr.

Lali, probabil e vorba despre o viroza. Sanatate multa si sa-i treaca repede.

Laura, ce bine ca s-a acomodat cu gradi. Puiul mic numai mucisori are sau si tuseste? Sanatate si voua.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Diamar, multumesc mult pentru raspuns! Am sa o iau sa dorm cu ea in pat langa mine, ca mi-e teama ca nu o sa o aud cand se trezeste noaptea. Ca daca nu mai are glascior sa planga, ooofff, mititica de ea, mi se rupe sufletul.
Fratiorii nu prea se inteleg. E asa de rau Andrei cu ea, nu o lasa deloc sa se joace cu jucariile lui. Si ea insista, si el o impinge, si ea plange, dar tot nu renunta, si tot asa. Uneori o mai iubeste, zice ca Emma e puiul lui, o pupa, dar destul de rar.

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

va multumesc mult pentru urari, telefoane si smsuri! sunteti minunate! va multumesc mult si ptr laude .. eu una nu le merit, insa, zuzele, da!

azi, de ziua annei am petrecut in familie, am gatit ceva bun si am urat-o pe micuta din nou. se face tot mai haioasa pe zi ce trece. bilanul de 1 an .. 11,2 kg si 79cm.

diamar imi pare tare rau ptr cazatura micutului. of mami, se mai intampla si din astea .. pupam voinicul.

alex sunt sigura ca ati fost super nasi si ca v-ati distrat bine. abia astept pozute. legat de grade .. si la noi sunt cam 21-22, eu ii dau body cu maneca lunga, bluzita, dres si pantalon ..

raluk am incercat si eu sa comentez la cateva poze si culmea ... nu pot .. eram signed in si totusi nu am reusit .. hmm, ciudat.

vik sanatate multa!

liliaco bravo lui radulescu!! bravo andrei!! ai doi copii de nota 10!!!

lali multa sanatate lui paul!

cristina sanatate multa emmei!! poate ajungi s-o vada un dr maine caci e cam periculoasa laringita asta la copilasi. eu am primit si antibiotic ptr asta .. bravo emmei ptr ca papa singurica!

va pupacesc

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput