Dovlecei in sarbatoare *197*
Raspunsuri - Pagina 11
raluk16 spune:
Lali insanatosire grabnica puiului!
Vik te pup si iti doresc sanatate multa!
Nu mai stiu ce am citit
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
kawaichan spune:
La multi ani Anna
La multi ani Rares!
Sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata!
Pup cu drag si sarbatoritii de zilele trecute-Paul,Victor,Nicholas,Loris,Peter si Aidan! Sa aveti o viata frumoasa si plina de experiente minunate!
Fetelor eu am o perioada foarte plina si stau mai prost cu timpul liber dar sunt cu gandul deseori pe aici,as usual
Iulik,sa stii ca am intiparita data de 6 bine,bine,tin pumnii la eco
Pup gasca,o zi frumoasa
PS.Elle,superbe pozele,sa-ti traiasca printesa!
PPS.Ioanna ma declar fan Carol sa stii,ai o minunatie de baiat
Mihaela cu Joshua scump si drag 09.09.2009
Danuta1979 spune:
La multi ani Anna si Rares!!!!!!!!!!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Danuta1979 spune:
Aha, deci pe 6 oct. are Iulika ecografia? Hmm...asteptam cu interes vesti bune si sexul copilului:)
Pupici Iulikai - arati minuna din nou cu burtica)
Danuta1979 spune:
Lali, mie dr. mi-a zis sa-i dau la 8 h Nurofen sau Ibalgin sau Panadol. Daca face si febra peste 38,5 ii poti da la 4h Nurofen /Ibalgin (una din ele, ca e aceeasi substanta activa) apoi la 4h Panadol. Daca e febra peste 39, 39 cu 5, poti sa ii dai si jumatate de supozitor cu Novocalmin.
Multa sanatate puiului tau si nu te stresa, va trece. Noi abia acum scapam de mucisori. E de la vreme.
Lali_mete spune:
Danuta ,nu are pic de febra,vad ca e si vioi acum,doar isi trage mucii amuzant . Mai tuseste,mai stranuta,mai isi trage mucisorii,dar vad ca danseaza prin casa cu jucariile in mana.Se vede ca imi seamana la corp [:D[.nici eu nu bolesc. A si papat...biscuiti cu biscuiti .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
alex25 spune:
Lali ma bucur ca Paulica nu are febra, mucii aia nu sunt asa de rai, pune ser fiziologic si o sa treaca.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
laura78nico spune:
dupa o saptamana de pauza!
In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi ANNA si RARES! SA cresteti mari si sanatosi sa avetio parte de tot ce este mai bun.
Totodata vreau sa urez LA MULTI ANI tuturor celor pe care i-am ratat saptamana care a trecut!
Despre noi pot sa va spun ca Ramona merge bine la gradi!Ceea ce ma bucura nespus. Iar Mihaita este tot intr-o agitatie si inca are mucisori dupa doua saptamani in care i-am dat cu pivalone si coralgol. Acum numai Marimer. Sper sa treaca ca m-au inebunit!
am toate mamicile si dovleceiI si multa sanatate va doresc
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
liliac1 spune:
Mare veste maaaare:
Radu merge singurel!!!!
De jumate de ora plang continuu, nu ma pot abtine. Radu mi-a alunecat usor din mana si s-a dus singur inainte si de atunci o tinem intr-un pas leganat prin casa. E asa de simpatic.
Parca o vad pe Andra, in aceiasi ciorapi/dresuri albe cu papuci ortopedici in picioare .
Si...Andra azi a venit acasa cu primul calificativ: FB cu Bravo!! Asta e apogeul calificativelor. Au avut test de evaluare saptamana trecuta si azi cand au primit rezultatele Andra a fost invitata in fata clasei si a fost aplaudata de colegii ei!! Nu va zi ce inima am!! Am dreptul sa plang, da?!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Lali_mete spune:
Citat: |
Am dreptul sa plang, da?! |
Si noi cu tine,da?!
Felicitari Raduuuu !
Felicitari Andraaa,la cat mai multi de FB
Am editat pentru ca sunt uituca
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania