Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(453)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cred ca bruneta...
Bine ai venit pe lume Maria scumpa, ai fost asteptata cu interes. Sa ai o viata minunata in familia ta frumoasa.

Olgutz, nici eu nu-i dau Rebeccai nimic , nu am de ce, are o imunitate strong de care sunt tare mandra.

Cam atat, n-am chef de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Maria, bine ai venit!

Olgutza vrei sa fugarim o femeie gravida sa ne facem de ras? Zi repede cum e fata!

Luki s-a nascut negru la piele si cu parul negru, avea pufusor negru si pe urechi si umeri acum l-ati vazut cum e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ehee,bine ai venit Marioara!Sa fii sanatoasa si sa cresti mare,puternik-ca-mami,si sa te veselesti alaturi de familia ta!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Bine ai venit, Mariuca!!!!Sa fi sanatoasa, plina de viata ca mami si sa ai o viata plina de bucurii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Raluauzisem ca baietii sunt mai puturosi,cel putin cat priveste olita...asa ca tot neconsolata sunt..ma oftic ca nu vrea sa se aseze cu tot dinadinsul..oare cand va fi pregatita,la 4 ani?

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fetele,
Desi ma chinui de pe tel cu fata pe picioare si alaturi de puiul meu in patzic si eu bine ai venit Maria Ta si sa fii sanatoasa si raspuns Olgutzei este bruneta cu ochii albastrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ca mi-e frica de Cata : are pieluta alba si parul negru

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bine ai venit Mariuca! Sa fiti sanatoase si tu si mami! Zoze, felicitari maxime, ai avut o sarcina greuta, dar uite ca a meritat! abia astept sa va vad impreuna ...

Pe Sasa l-am dus la gradi ca are spatiu de joaca inauntru si jucarii mai de soi si acum ca au venit frigul si ploile, va petrece mai mult timp inauntru. Si activitatile, nu in ultimul rand. Abia acum am inceput sa ma gandesc ca la varsta asta nu ii trebuie musai acele activitati. Casa unde il duceam e mai batraneasca, si in aspect si in mirosul interior, cam totul e mai vechiut acolo. La gradi costa cu 205 lei mai mult ca la tanti. Nu e chiar cazon la gradi, il iubesc doamnele rau pe sasa, dar cred ca interactiunea cu prea multi copii il zapacesc. Bine, in total, toate grupele, am inteles ca sunt doar vreo 18 copii, dar cred ca tot i-e mult. Eu am crezut ca el se cumintise si se facuse atat de dragastos in ultimul timp ca se maturizase el si cand colo, ieri cel putin m-a durut sufletul de transformarea lui negativa. Si pe ana au durut-o, multe, cate a indurat de la el. in numai 2 zile de gradi! Luna asta oricum nu mai am de ales, ca alti bani nu mai avem...

Vali, mercic deinfo
Si da, oala mea sub presiune suiera tare. sa te aiguri ca ai citit bine instructiunile de folosire, ca e important! ai grija sa nu umbli gresit la supape cat suiera tare.

Clodet, hai salut! :) ce mai faceti? Patrick si-a mai revenit? respectiv si nervii tai?

Sa va zic si voua cum i-am povestit Stelei pe mes cum l-a,mfacut pe sasa sa ia pastiluta de baraka. Am pus pe palma o baraka mare pt tati si una micuta pt Sasa. Si i-am zis ca sasa e baiat mare si ia medicamente ca tati! s-a executat imediat cand a vazut ca poate sa faca ceva ca tac-su. primele bilute i le-am dat cu suc, asa, exceptional. acum le ia oricum. uneori le sparge in gura si se stramba putin, dar ii dau repede sirop sau sa bea ceva si trece.

uof, gata pauza mea. ana e cam tulburata, s-a trezit inainte de termen iar. maselele cred.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Clau, de Sof nu stiu ce sa zic....e la prima raceala in sezonul asta, care nu a fost tragica. Ea nu s-a imbolnavit des, dar si cand a facut-o Asa ca nu prea stiu ce sa fac...i-as da si nu i=as da...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Clau, de Sof nu stiu ce sa zic....e la prima raceala in sezonul asta, care nu a fost tragica. Ea nu s-a imbolnavit des, dar si cand a facut-o Asa ca nu prea stiu ce sa fac...i-as da si nu i=as da...

Pai Olgutz, dupa cum simti tu...

Mergi la inceput