Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(453)
Raspunsuri - Pagina 18
mstela spune:
Asa Sovi
,deci baraka nu e cu praf..vreau sa iau si eu azi-maine..si cum faci,intepi si-i dai uleiul?Asa,si ce mai pui in limonada cu amla ca praful ala de amla are gust cam sec,de carbune,si Teei nu-i place daca nu adaug din abundenta si alt sirop in limonada.Si bine zici,sa trag si eu un Imunice ca tot ma gandeam la Septilin-de imunitate zilele astea.
Vali,sa-ti traiasca nepotelul!Sa fie sanatos!

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Sov,de cate ori pe zi le dai Imunice?2 sau 3 ori?
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Olgutzika spune:
Vali, sa iti traiasca nepotelul, sa fie sanatos!
Mai, numai eu nu ii dau nimic copilului
.
Sovi, du copilul la tanti, lasa-l incolo de mediu cazon, toata viata se va lovi de medii cazone 
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
mstela spune:
Ioana,ma gandeam la voi
...dar cum ia David capsula?poate s-o inghita?intelesesem gresit ca si astea sunt ca si amla,dar am inteles
...ai grija de bebelina.
Oare Tea a ramas singurul pui de randunik care nu vrea DELOC sa se aseze pe olita?dar nici pe reductor?

doar spune dupa ce a facut kk..
o las in pace,dar arunc atatia bani pe pampersi.![]()
mami de TEA
VALENTINA C spune:
Sovi, si Matei are o perioada foarte nasoala acasa de cand a inceput gradi - adica de 2 sapt - si in special cu Luca face ghidusii: il loveste, il impinge..cam cum spui tu... A inteles ca eu raman acasa cu Luca si el pleaca si de aici toata treaba. O sa-si revina in timp...![]()
Cizmele, din Castani - 40 ron, dupa ce am batut Sun Plaza si erau cam 1 milion - aceeasi calitate.
Oala sub presiune trebuie sa scoata zgomot si abur cand fierbe????E prima folosire si parca mi-e cam frica de ea![]()
tonic spune:
Sovi-cuscra si eu ca si Olga cred ca la varsta asta afectiunea si mediul ocrotitor merg mai bine decat stilul cazon. Depinde desigur de copil, dar ai mei nu reactioneaza bine la ordine militaresti, ci mai degraba daca apelez la coarda sensibila.
Voi de ce ezitati si l-ati dus la gradi din nou, ca si asta conteaza: bani, spatiu, activitati?
Si sa stii ca Luki de ex. e mai agitat in grupuri mari, nu se poate juca frumos cu multi copii, la mine sigur ar conta daca as gasi o solutie de genul dnei educatoare.
Ioana imi pare bine ca ai mai aparut si ca in general sunteti bine.
burtica si cretulinul frumos.
raluca2107 spune:
Stela, stai linistita ca Sabin nu sta nici pe olita, nici pe reductor si nici nu anunta "evenimentul"![]()
Mariuca, hai sa-ti vedem chipul frumos!
Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si [b] Sabin Matei (13.03.2008)
Olgutzika spune:
Uraaa! Gata, a vazut-o Dan pe Marie, e frumoasa si sanatoasa. L-am intrebat daca e blonda sau bruneta ![]()
Doamne, sa fie sanatosi! Felicitari, Zoze! Sa fiti sanatosi si fericiti!!!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Olgutzika spune:
Vai cum ma jalesc de iemotie
....
Vali, eu pun capacul cu mufele alea lasate. Cand incepe sa fiarba, suiera pe acolo abur. De cand incepe sa fluiere, consider timpul de fierbere dupa ce stiu ca am pus acolo. Adica nu fierb cu capacul pus si cu supapele deschise ![]()
Deci? Cum e Maria? Ca am aflat! Blonda sau bruneta
?
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia